Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szem-y
csendes tag
Szia!
Azt megtudod mondani, hogyan lehet ezt törölni?
Nekem be van állítva, hogy nincs naplózás, de persze a kis köcsög még is csinálja.
Ha feltelepítem a skypot és belépek egyből elkezdi betolni az eddigi csevegéseimet.
Ezt szeretném törölni illetve megszüntetni.
Előre is köszönöm a választ.
üdv,
szem-y -
Apollyon
Korrektor
Igen az, de én attól a rohadt felugró ablaktól vagyok még ki. Amúgy tényleg nem értem miért kell forceolni a frissítést.. Kipróbálnám az ip blokkolást, de ennyit nem ér az egész.
A hivatalos skype fórumban is lázadás van, hogy mi ez a sok baromság a programban de kb leszarják.
Ezek a dolgok most vajon összefüggésben vannak azzal hogy a Microsofté lett a Skype? Nagyon megy lefelé az egész a lejtőn. Pedig ha ennyi pénzt beleöltek nem kéne megutáltatni az emberekkel.. -
Apollyon
Korrektor
5.2-t visszatettem, erre köv bejelentkezésnél frissített 5.5-re, de olyan gyorsan hogy bele sem tudtam avatkozni. Nem is lehet, meg se kérdez. Gratulálok
Miért kell frissíteni az akaratom ellenére? Veszélyes az eggyel korábbi verzió
Ugyanmár.
A smiley-k meg egyszerűen rohadt bénák, ugyanezt csinálták a 2011-es msn-nél is, idióta fejük, sötétebb sárgás tónusú lett. Fantasztikus. Inkább kikapcsoltam, bazzák meg.
Már alig várom, hogy X idő múlva megint elindítom a Skypeot, és az MSN fog fogadni, merthogy egybeolvasztották, muhaha. -
Dictator^
veterán
Találtam megoldást rá.
Menj a Tools->Change Language-> Edit Skype Language Files
Válaszd ki a nyelvet amit akarsz (nálam English) Save As (elmented ahogy akarod, amit írtak Én úgy mentettem, (SkypeEnglish.lang).
Majd load language file, betöltöd amit kimentettél, (nem baj, hogy 1:1 ugyanaz mint ami ben volt).
Ha kész akkor user-defined languageként lesz bent.. és kész. Újrainditottam a skypot és nem jött be a reklám. -
-
floatr
veterán
-
Pheadar
tag
hát bocsi a kérdésért, biztos én vagyok a láma
én még a bővítménykezelőt sem szoktam engedélyezni, nemhogy eszköztárakat, ezen kívül meg a főprogramban nem tudom milyen módon lehet összetevőt kihagyni
asszem inkább kihagyom ezt a frissítést, megvárom a következőt
köszi a segítséget -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy start menü/futtatás: %APPDATA% -val meg is lett, töröltem a felhasználói fiókomat és valóban nem látszódik indításnál. 

Miért kell frissíteni az akaratom ellenére? Veszélyes az eggyel korábbi verzió
Ugyanmár.