- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szem-y
csendes tag
Szia!
Azt megtudod mondani, hogyan lehet ezt törölni?
Nekem be van állítva, hogy nincs naplózás, de persze a kis köcsög még is csinálja.
Ha feltelepítem a skypot és belépek egyből elkezdi betolni az eddigi csevegéseimet.
Ezt szeretném törölni illetve megszüntetni.
Előre is köszönöm a választ.
üdv,
szem-y -
Apollyon
Korrektor
Igen az, de én attól a rohadt felugró ablaktól vagyok még ki. Amúgy tényleg nem értem miért kell forceolni a frissítést.. Kipróbálnám az ip blokkolást, de ennyit nem ér az egész.
A hivatalos skype fórumban is lázadás van, hogy mi ez a sok baromság a programban de kb leszarják.
Ezek a dolgok most vajon összefüggésben vannak azzal hogy a Microsofté lett a Skype? Nagyon megy lefelé az egész a lejtőn. Pedig ha ennyi pénzt beleöltek nem kéne megutáltatni az emberekkel.. -
Apollyon
Korrektor
5.2-t visszatettem, erre köv bejelentkezésnél frissített 5.5-re, de olyan gyorsan hogy bele sem tudtam avatkozni. Nem is lehet, meg se kérdez. Gratulálok
Miért kell frissíteni az akaratom ellenére? Veszélyes az eggyel korábbi verzió
Ugyanmár.
A smiley-k meg egyszerűen rohadt bénák, ugyanezt csinálták a 2011-es msn-nél is, idióta fejük, sötétebb sárgás tónusú lett. Fantasztikus. Inkább kikapcsoltam, bazzák meg.
Már alig várom, hogy X idő múlva megint elindítom a Skypeot, és az MSN fog fogadni, merthogy egybeolvasztották, muhaha. -
Dictator^
veterán
Találtam megoldást rá.
Menj a Tools->Change Language-> Edit Skype Language Files
Válaszd ki a nyelvet amit akarsz (nálam English) Save As (elmented ahogy akarod, amit írtak Én úgy mentettem, (SkypeEnglish.lang).
Majd load language file, betöltöd amit kimentettél, (nem baj, hogy 1:1 ugyanaz mint ami ben volt).
Ha kész akkor user-defined languageként lesz bent.. és kész. Újrainditottam a skypot és nem jött be a reklám. -
-
floatr
veterán
-
Pheadar
tag
hát bocsi a kérdésért, biztos én vagyok a láma
én még a bővítménykezelőt sem szoktam engedélyezni, nemhogy eszköztárakat, ezen kívül meg a főprogramban nem tudom milyen módon lehet összetevőt kihagyni
asszem inkább kihagyom ezt a frissítést, megvárom a következőt
köszi a segítséget -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest