- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepi81
tag
Aksiból én ezt rendeltem, elvileg eredeti SJCAM.
Tokból az előttem szólóhoz hasonlót, de egy mérettel nagyobbat. Ha nem használod a sok adaptert, még ez az M-es is felesleges. Tartalék aksinak, vízálló toknak, memóriakártyának, meg egy-két szorítónak legyen benne hely.Rendeltem egy ilyen keretet, mert nekem annyira nem tetszik a gyári, ami nem védi teljesen a kamera mind a 4 sarkát. Filléres ez is.
Aztán, rendeltem a vízálló tok előlapjára egy szett kemény lencsevédőt is, igaz, nekem SJ5000-esem van (ez nem jó az SJ4000-hez, de ahhoz is lehet kapni ugyanilyet).
Amit még várok, az egy 58mm-es szűrő átmérőjű adapter gyűrű a vízálló tok lencséje elé, amire majd tekerhetek CPL szűrőt. Ez nagyon jól jönne dashcam-ként történő használatnál, mert az autó szélvédője tükröződik, illetve, nyaralásnál, vízközelben is frankón kiszűrhetők vele a nem kívánt tükröződések.
Van egy 700Ft-os kis 3 lábú tripodom is, szintén eBay-es. Ez elfér a tokban, szabvány menetes a rögzítője, le tudom támasztani bárhová a kamerát vele.
Ja, és jön egy kábel is, ami HDMI-ről microHDMI-re váltva egyenesen átviszi a TV-re a kamera jelét. Ez is olyan 3-4-5 $ árban van.
-
DrRape
csendes tag
Én az eggyel kisebb tokot rendeltem és beleférek rendesen. Igaz, nem rakom bele az összes kiegészítőt egyszerre soha, de kb a felét még nem is használtam soha. Az adott naphoz szükséges dolgok mindig beleférnek, sőt még több is általában.
#10659: Én úgy tudom Techmoan nyomán, hogy az M10 teljesen megegyezik a sima 4000-rel, csak más az elrendezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Villanyszerelés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest