- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beis-compo
tag
-
beis-compo
tag
válasz
Diego2002 #15217 üzenetére
Teljesen sima felvételt kéne hogy adjon, ez borzalmas. A felbontása jónak néz ki, mármint éles is, nem valami interpolált képet ad? Még az is lehet hogy hamisítvány (merész elképzelés, de pl. ha visszavitte valaki a boltba, de közben kicserélte valami másra..)?
Nagyon éles megvilágítás esetén (leginkább nyáron déli napsütésben, nem most) érezheti az ember úgy hogy darabos, de az inkább attól hogy magas a zársebessége, és nincs elmosódás a képen, ami a szemünknek természetellenes (ezért használnak ND filtereket sokan), de ez egyenetlennek-szaggatottnak néz ki. -
lemmy71
őstag
válasz
Diego2002 #15217 üzenetére
Hát ennél jobb minőséget kellene produkálnia.
Nézd át a beállításokkat, én csinálnék egy resetet is, ha ez nem segít akkor cseréld le firmware -t. Amúgy annó nekem is így laggolt az elsőszériás SJ4000 a gyári firmware -vel. Frissítés után sokat javult, valami Samsung EVO SD -vel használtam. De az olcsó kis kapacitású Kodak kártyán is szépen rögzített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest