- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
p123456 #9573 üzenetére
Ahogy írták.. sajna igen - besz*ptad... 40$-ért tényleg nem tudom mit vártál, amikor írtuk - írjuk, hogy a jelenlegi átlag ára 70$ körül alakul... most "jó ajánlattal - kuponnal" - SJ4000HUN-on van a kód (korábban is írták, stb.) 59.99$-ért megkapható... de ez a legjobb ajánlat a piacon.. ennél olcsóbban tuti nem kapod meg!
Ez nettó ~16.500Ft (~bruttó 22E Ft)... ez Kínai ár... EU-n belül / Magyarországon drágább... ~25-30E Ft körül vannak!
(bár most lehet lesz egy forrásom, ahonnan tuti eredetit ~22-24E Ft körül kapni lehet majd kapni magyarba - azonnal! Ha lesz belőle valami, akkor azt úgyis jelzem... kis protekció - mennyiségi kedvezmény, stb. - valszeg rajtam keresztül - face-n lesz infó, ha lesz belőle valami... eléggé konkrétnak tűnik - vagy akit felcsigázott az ár PM me)Bár én már nem az SJ4000-be látok fantáziát / potenciált, hanem az SJ5000 és Xiaomi Yi-be...
DE az olcsóságga, hogy már ~25E Ft-ért megkapható az eredeti... húzó erő lehet, szemben a Xiaomi ~35E-s árával vagy a SJ5000 40E+-os árával szemben!
(a fake SJ4000-ek meg már 10-15E Ft-ért hozzád vágják, de az olyan is...720p, kisebb látószög, ótvar képminőség, kevesebb tartozék, rosszabb akku... én továbbra is amondó vagyok, ha gyanúsan olcsó! 25E Ft-nál kevesebb... legalább 20%-al... az tuti kamu - szal így ~20E alatti SJ4000-ek biztosan azok a jelenlegi piaci tendenciák / árak szerint)Mondom én próbálok kapcsolatba lenni forgalmazókkal - boltokkal - beszerzőkkel - kül és belföldön is... képbe lenni az árakkal - minőséggel, meg minden... szal talán rám kicsit lehet hallgatni (persze nem muszáj), csak utána ne írjon senki, hogy átverték... mert én megmondtam... amennyi energiát beleöltem már abba, hogy figyelmeztessem itt az embereket vagy a face-n SJ4000HUN-n, hogy ne csapjanak be, ne vegyél fake SJ4000-t, há tiszta hülye vagyok... hogy ingyé csináltam ezt! Ennyi energia - idő! És a mai napig kapom a leveleket, hogy "átverték"... bár őszintén aki 10-15E-ért vette... nem tudom mit várt... az év biszniszét!? Hát nem! A legjobb, amikor még többért vette, mint az eredetit... legjobb példa electropoint és GreyVshop is ~30-28E Ft-ért adja a simát... és a fake megveszik ~32E-ért és még kérdezik, hogy fake-e!? Amikor teljeskörűen próbáltuk körülírni mig a jelek, hogy fake-e!?
A legjobb mérce a menü kinézete...
de doboz kinézet / kamera kinézet / menü kinézet / fw verzió
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1535987993317051
Poszt volt róla... összefoglalóba is valamilyen szinten benne van (bár az nem frissült - kissé elavult)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest