- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
vagy lekaparsz valamiről egy warranti vill void matricát, és ráragasztod oda, ahol sípol, és többé ilyet sose nem csinál majd ha szerencséd van se.
-
_Volkovy_
nagyúr
Garival hogy állsz?Ha garis,sztem cseréltesd ki.
-
Ger|
aktív tag
szerintem hadd sipoljon, nem éri meg hogy széttb@szd.
-
Egy eldurranni készülő kondi pl.
-
naga
senior tag
Nem lehet, hogy csak kontaktos és ha lefogod, akkor jobb lesz a kontakt?
-
Versus123
aktív tag
na,gondoltam ezt a ventit rárakom a hátuljára(ez ilyen öntapadós kis szar):[L]http://online.bestcom.com.pl/produkty?cmd=BROWSE&type=idet&id=33402&gs=[/L]
erre akarom rárakni:[L]http://web.axelero.hu/versus/hatso.jpg[/L]
NEM LESZ BELŐLE GÁZ????????????????
(4*4 cm a hűtő,tehát azt a sok kis ezüst bizbazt mind be fogja takarni...mondjuk a felső sort kell hűteni,úgy is rakhatom hogy a fél hűtő lelógjon fölfelé....mit gondoltok?)
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
#35 ?:F
(''ha rárakok egy aktív aluhűtőt a hátuljára,akkor ügye össze fog érni a sok kis bizbasz,nem lesz belőle baj,nem zárom rövidre?(mint a csavarhúzóval? )'' )
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
válasz
Versus123 #34 üzenetére
Na akkor mégis a hűtés a ludas.....
itt a kép,hogy melyik 2 bizbaszt kell megfogni a csendhez:[L]http://web.axelero.hu/versus/hatso.jpg[/L]
és elölről ez a kis fekete melegszik:[L]http://web.axelero.hu/versus/elsonincs.jpg[/L]
Most raktam rá (a kis feketére) egy passzív hűtőt,és azt fujatom ventivel,a sípolás a felére csökkent:[L]http://web.axelero.hu/versus/elsovan.jpg[/L]
(bocs a képek minőségéért,elnyomogattam kicsit a makro módot gépen,első még sikerült,többi nem nagyon:)) )
A teljes csendhez még mindig meg kell fogni hátul a 2 kis bizbaszt....ha rárakok egy aktív aluhűtőt a hátuljára,akkor ügye össze fog érni a sok kis bizbasz,nem lesz belőle baj,nem zárom rövidre?(mint a csavarhúzóval?:) ) -
Esmein
nagyúr
Ha megvan a két kis bisz ami sípol, miért nem ragasztod le jó szoroösan szigetelő szalaggal ?
-
-
asturel
őstag
nekem a tap volt... nekem is csinalta ezt mikor tul levolt terhelve meg mar masnal is.. tapcsere es jolett .. igaz ati-m van es nem a vidkari sipolt asszem..
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
válasz
Versus123 #21 üzenetére
ehhhh!!!!!
EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!
a vidikari másik oldalán(tehát ahol nem a hűtő+ramok vanna),van ilyen sok kiálló kis fekete meg ezüst bizbasz.....namármost találtam kettőt,amire ha rárakom az ujjamat,abbamarad a sípolás....forrasztgatni kell a 2 közé??
Elég meleg,fújattam 9cm es házventivel közelről sokáig,langyos ra lehűtötte,de sípolás maradt,szóval szerintem nem a hő a baja........
WTF?????????????????? -
Esmein
nagyúr
A gond az, hogy a ti4600(ti4200 magasabb órajelen) gpu-k kb 50%-a sípoló hangot ad ki. Ez bepizonyított tény, bemutatták a tv-ben is !
Szal ez van, a gpu-d sípol. Próbáld meg erősebben rászorítani a hűtőt esetleg. -
hangya7
tag
Nekem is sípolt a 3éves inno3D Ti4200-asom (igaz 128 megás). Kiderült, hogy miután lecseréltem az ereti ventit egy Zalman-ra, nem volt elég a hqtés a kondiknak (nálam a sípoláson kívül a játékok is megakadtak a sípolás idejére). Nézd meg a kondikat (nem pupos-e, kezd-e leolvadni a mqanyag burkolat /nálam ez volt a helyzet/), és ha ez a gond, akkor javítsd a ház szellQzését, vagy/és aggas egy 8 centis ventillátort a kártyára.
-
Gergello
addikt
ilyen nekem is volt fél óra vice city után , de nem az alaplapod sípol mert vmi riasztást kelle kikapcsolni, a biosban mennyin van az alamr temperatur-od és a shut down?
-
Versus123
aktív tag
up
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem is szokott sípolni a gépem egy magas hangon, de nem tudom mitől. Néha úgy előjön. Ilyenkor egy enyhébbet rápaskolok a tetejére és elmúlik. Ki érti ezt... :F Én a tápomra gyanakszom.
-
Versus123
aktív tag
de mi sípolhat egy vidikártyán:Y:F
-
Totyi
őstag
-
Versus123
aktív tag
valaki help mert megőrjít ez az üveghangú sípolás....
-
Versus123
aktív tag
Sziasztok!
Van ez a kari,és sípol magas hangon mint állat....először azt hittem a hűtő a gáz,cseréltem,de ugyanúgy sípol...sőt,most már a játékba belépek,akkor mégjobban rázendít.....mi lehet ez a sípolás???
(tuti a kártya sípol,ha másik van benn akkor nincs sípolás....)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest