Keresés

Aktív témák

• Gambie

csendes tag

válasz Sidaries #9 üzenetére

Az a baj ezzel a gari dologgal, hogy bevittem, bekapcsoltuk, hallgattuk, és nem hallottunk semmit. Naja, iroda, csörgő telefonok, emberek jönnek-mennek...
    A legjobb ez a duma volt:
    ''Kül. is, ez SOHO monitor, vagyis IRODAI. Ott napközben be van kapcsolva és nem sípol, éjjel meg vagy áramtalanítanak, vagy úgysincs ott senki, akit zavar a sípolás!''

Mondtam is gyorsan, hogy akkor becserélem egy HBR -re (Home/BedRoom)
    ;-)))

Amugy némileg értek az elektronikához, de amíg láma-ként beszéltem, addig hülyeségekkel etettek, amikor eldurrant az agyam, és csendben megjegyeztem, hogy én ezt a Kandón nem így tanultam, akkor meg átálltak arra, hogy ha én ilyen okos vagyok, akkor csináljam meg én, mert szerintük semmi baja...
    Sőt, mutattak egy könyvecskét, ami a MAG-okra vonatkozik. Le van benne írva egy halom hibajelenség, és a javítás módja. Erre a hibára nem találtak utalást. Következtetés:
    ''Akkor ez nem is hiba''.

Végülis ha elásom a hullát a kertben, akkor nem is vagyok gyilkos, hiszen nincs is hulla...áhh...

Elvileg a KERMI-be kellene elvinni bevizsgálásra, de ha bukta a dolog (erre nagy az esély, mert elég sok a bunda), akkor még fizethetem a vizsgálati-díjat is!

Üdv,
    g.

Tanulság: megvétel ELŐTT kell kipróbálni, és ha jó, akkor AZT és nem EGY OLYAT megvenni!!!

Aktív témák