- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Gambie
csendes tag
Az a baj ezzel a gari dologgal, hogy bevittem, bekapcsoltuk, hallgattuk, és nem hallottunk semmit. Naja, iroda, csörgő telefonok, emberek jönnek-mennek...
A legjobb ez a duma volt:
''Kül. is, ez SOHO monitor, vagyis IRODAI. Ott napközben be van kapcsolva és nem sípol, éjjel meg vagy áramtalanítanak, vagy úgysincs ott senki, akit zavar a sípolás!''
Mondtam is gyorsan, hogy akkor becserélem egy HBR -re (Home/BedRoom)
;-)))
Amugy némileg értek az elektronikához, de amíg láma-ként beszéltem, addig hülyeségekkel etettek, amikor eldurrant az agyam, és csendben megjegyeztem, hogy én ezt a Kandón nem így tanultam, akkor meg átálltak arra, hogy ha én ilyen okos vagyok, akkor csináljam meg én, mert szerintük semmi baja...
Sőt, mutattak egy könyvecskét, ami a MAG-okra vonatkozik. Le van benne írva egy halom hibajelenség, és a javítás módja. Erre a hibára nem találtak utalást. Következtetés:
''Akkor ez nem is hiba''.
Végülis ha elásom a hullát a kertben, akkor nem is vagyok gyilkos, hiszen nincs is hulla...áhh...
Elvileg a KERMI-be kellene elvinni bevizsgálásra, de ha bukta a dolog (erre nagy az esély, mert elég sok a bunda), akkor még fizethetem a vizsgálati-díjat is!
Üdv,
g.
Tanulság: megvétel ELŐTT kell kipróbálni, és ha jó, akkor AZT és nem EGY OLYAT megvenni!!!
Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest