- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Hehe nekem bekapcskor durran egy nagyot,meg dos-ban sípol.De már nem sokáig ;]
-
Shy
tag
Van egy AOC 19 colos moncsim, nyáron vettem és mostanába mikor bekapcsolom és bootol be a moncsi 60hz körül fut, közbe sípol. Tudom ez erősen közepes minőségű monitor, de nincs valami ötlet ez mitől lehet? Amikor a képernyő alacson Hzen megy akkor sípol főleg ha sokat volt bekapcsolva... :((
-
tothjozsef
aktív tag
Tényleg, sok monitor akkorát kattan, mikor módot vált, mint a fene. Ez enyém szerencsére csendben van...
-
PoPeY
csendes tag
válasz
tothjozsef #18 üzenetére
Na igen. Ez függ a cégtől is. Sajnos. Határozottan ki kell álni az ember igazáért.
Van 1 ügyfelünk (szegény) ő 1 hónapon kersztül hordta le a 17'' monitort mert nálunk a hiba nem jelentkezett. 1x igen. Ki is lett cserélve neki. :) Az ővé lement stand-by -ba és nem jött fel onnan.
Csak keményen. Ő se adta fel. Az eredmény meglett. -
johnson
csendes tag
''Degauss...a kedvenc hangom! ''
Üdv !
Én meg a Philips 107E-s monitorom degauss hangjátol kerülök mindig infarktus közeli helyzetbe... Pedig már vagy egy éve, hogy megvan de még mindig nem tudtam megszokni. Kegyetlenül brutális. Amikor megvettem, és először bekapcsoltam azt hittem, hogy ketté tört benne a képcső akkorát csattant. Persze azóta kiderült, hogy Philipseknél ez így normális, de azért az üzletben felhívhatták volna rá a figyelmemet, hogy lelkileg felkészülhessek rá...
Johnson -
tothjozsef
aktív tag
Ez a nyakukrajárás szokott segíteni, de nem mindenkinek megy. Szomorú, hogy hiába van rá X év garancia, akkor se biztos, hogy tudod érvényesíteni...
-
tothjozsef
aktív tag
Némelyik monitoron lehet beállításokkal a moire-t csökkenteni, de csak a drágábbakon. Tényleg elég csúny tud lenni...
-
sniper007
csendes tag
nos érdekes!!!
hát ez azért elég gáz a samsungtól (LGtől)
pedig szeretem a monitorom de sípol mint állat
mégvalami MOIRE ZAVAR
mi idézi elő??
belső beállítási gond vagy szar elektronika??? -
[amne]
senior tag
''Marad az áramtalanítás... villám ellen is ez véd a legjobban...'' :))
-
zyx
csendes tag
Hi
A monitor tápja sipol, minden normális szerviz javítja gond nélkül -
Gambie
csendes tag
Az a baj ezzel a gari dologgal, hogy bevittem, bekapcsoltuk, hallgattuk, és nem hallottunk semmit. Naja, iroda, csörgő telefonok, emberek jönnek-mennek...
A legjobb ez a duma volt:
''Kül. is, ez SOHO monitor, vagyis IRODAI. Ott napközben be van kapcsolva és nem sípol, éjjel meg vagy áramtalanítanak, vagy úgysincs ott senki, akit zavar a sípolás!''
Mondtam is gyorsan, hogy akkor becserélem egy HBR -re (Home/BedRoom)
;-)))
Amugy némileg értek az elektronikához, de amíg láma-ként beszéltem, addig hülyeségekkel etettek, amikor eldurrant az agyam, és csendben megjegyeztem, hogy én ezt a Kandón nem így tanultam, akkor meg átálltak arra, hogy ha én ilyen okos vagyok, akkor csináljam meg én, mert szerintük semmi baja...
Sőt, mutattak egy könyvecskét, ami a MAG-okra vonatkozik. Le van benne írva egy halom hibajelenség, és a javítás módja. Erre a hibára nem találtak utalást. Következtetés:
''Akkor ez nem is hiba''.
Végülis ha elásom a hullát a kertben, akkor nem is vagyok gyilkos, hiszen nincs is hulla...áhh...
Elvileg a KERMI-be kellene elvinni bevizsgálásra, de ha bukta a dolog (erre nagy az esély, mert elég sok a bunda), akkor még fizethetem a vizsgálati-díjat is!
Üdv,
g.
Tanulság: megvétel ELŐTT kell kipróbálni, és ha jó, akkor AZT és nem EGY OLYAT megvenni!!! -
sniper007
csendes tag
ne hagyjuk magunkat lázadjunk a samsung ellen meg minden!!!!
szar hogy sípol
amúgy ti tuggyátok használni a gyártó által kínált VESA felbontást
957p-m van de 1600*1200/85hz nem tudom előszedni mer reklamál a moncsi
''biosa''
hogy nagyobb freki kell
Ötlet? -
badbrother
aktív tag
Nekem egy 959NF-em van és nem sípol.
Nem is fog!!!:DDD
Amúgy meg nem értem miért nem kapcsoljátok ki?
Én mindig kihúzom a konnektorból, mert nincs annál rosszabb mint éppen sörözni a haverokkal miközben azon aggódsz, hogy a hirtelen nyári viharban vajon belecsap-e a villám egy közeli házba.
Egészen rossz íze lesz a sörnek.:DD -
Gambie
csendes tag
Hali!
Ha foglalkoznak vele a szervízben, akkor boldog ember lehetsz!
Én egy MAG 570FD-vel szívtam. Mindig bevették a monitort, pihent náluk 2-3 hetet, majd visszaadták, hogy tökéletes... 3x cseréltettem Fogyasztóvédelemmel, APEH-hal és a zatyaúristennel fenyegetőzve, minden eredmény nélkül. A végén már másik sorozatból adtak egyet. Ez ugyanúgy sípol, a LED villogás ütemében változó frekin... szuper jó, már hiányozna is, ha nem hallanám.
Marad az áramtalanítás... villám ellen is ez véd a legjobban...
üdv,
g. -
Bazsi`z
csendes tag
Hali
Nekem egy 17'' Syncmaster 755DF van kb. 1 éve vettem nagyon meg vagyok vele elégedve azonban ez a sípolás nálam is elkezdődött, azonban az a szerencse hogy csak alacsony felbontásnál ha leváltok 800x600 -ba akkor sípól igen csak....mivel 1280 -ba használom ott ez a probléma megszűnik de remélem nem terjed át ide is...:)
Ezek szerint ez valami Samsung betegség hát nem örülök....
Még szerencse 3 év gari van... -
DM-Fan
nagyúr
Hi!
Szerintem nemigen lehet ez beállítási probléma, hiszen energiatakarékos módban nem sok köze van a sípolásnak a beállításhoz! Én azt javaslom mindenképp jelezd a problémád a vásárlás helyén (ha eddig nem tetted meg), nehogy később komolyabbra forduljon a probléma. Szerintem illine nekik megvizsgálni, erről szól a garancia. Én mindenképp visszavinném! -
sniper007
csendes tag
az a nagy helyzet hogy hidegebbre fordult az idő (nyáron vettem a monitort)
már akkor is zizegett(halkan)nem is észrevehetően 28-30C fok
most esténként 20C-nál már elég hangosan sipol amikor a gép kapcsolja le tehát energiatakarékos módban van zavaró garancián elzavarnak nem??
mer szerintük müködik!! javítható vagy esetleg csak beállítási probléma(belső)
mer akkor beviszem a helyi samsungservicehez oszt ****akodjanak velük ők!!!
vagy mást csináljak!!
zavar mint állat persze ha kinyomom a póvergombit akkor kuss van!!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest