Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Gambie
csendes tag
Az a baj ezzel a gari dologgal, hogy bevittem, bekapcsoltuk, hallgattuk, és nem hallottunk semmit. Naja, iroda, csörgő telefonok, emberek jönnek-mennek...
A legjobb ez a duma volt:
''Kül. is, ez SOHO monitor, vagyis IRODAI. Ott napközben be van kapcsolva és nem sípol, éjjel meg vagy áramtalanítanak, vagy úgysincs ott senki, akit zavar a sípolás!''
Mondtam is gyorsan, hogy akkor becserélem egy HBR -re (Home/BedRoom)
;-)))
Amugy némileg értek az elektronikához, de amíg láma-ként beszéltem, addig hülyeségekkel etettek, amikor eldurrant az agyam, és csendben megjegyeztem, hogy én ezt a Kandón nem így tanultam, akkor meg átálltak arra, hogy ha én ilyen okos vagyok, akkor csináljam meg én, mert szerintük semmi baja...
Sőt, mutattak egy könyvecskét, ami a MAG-okra vonatkozik. Le van benne írva egy halom hibajelenség, és a javítás módja. Erre a hibára nem találtak utalást. Következtetés:
''Akkor ez nem is hiba''.
Végülis ha elásom a hullát a kertben, akkor nem is vagyok gyilkos, hiszen nincs is hulla...áhh...
Elvileg a KERMI-be kellene elvinni bevizsgálásra, de ha bukta a dolog (erre nagy az esély, mert elég sok a bunda), akkor még fizethetem a vizsgálati-díjat is!
Üdv,
g.
Tanulság: megvétel ELŐTT kell kipróbálni, és ha jó, akkor AZT és nem EGY OLYAT megvenni!!! -
Gambie
csendes tag
Hali!
Ha foglalkoznak vele a szervízben, akkor boldog ember lehetsz!
Én egy MAG 570FD-vel szívtam. Mindig bevették a monitort, pihent náluk 2-3 hetet, majd visszaadták, hogy tökéletes... 3x cseréltettem Fogyasztóvédelemmel, APEH-hal és a zatyaúristennel fenyegetőzve, minden eredmény nélkül. A végén már másik sorozatból adtak egyet. Ez ugyanúgy sípol, a LED villogás ütemében változó frekin... szuper jó, már hiányozna is, ha nem hallanám.
Marad az áramtalanítás... villám ellen is ez véd a legjobban...
üdv,
g.
Aktív témák
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- Dahua 21:9 ívelt monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest