- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
tutumester!
Ezen mind a 10 ( vagy 20) ujjad megnyalod!
-
SylarHUN
senior tag
Beválasztottak a RaceRoom Racing Experience játékba BETA teszternek!

-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
Asszem én ebből a buliból is kiszálltam. Sőt az összes PC-s ből is.
Az eddig játszott játékaim, mind befejeztem egy újabb game miatt.
Gran Turismo 5 Academy (PS3)
Nincs Pc-n ilyen jó és szép játék, no meg összetett és ennyire jó online kivitelezés.
Nincs lag, szerver error stb.
No meg több mint 1000 autó! Igen több mint ezer.Csak egy kép az egyik autómról, így néz ki az egész játék.

További képek ITT, ha érdekel valakit.
-
SylarHUN
senior tag
Ez a videó ugyan nem a Simraceway-ből készült, de akár az is lehetne.
A lényeg, hogy ilyen felszereltségű és profi játékosok ellen soha nem lesz esélyünk. -
SylarHUN
senior tag
köszi!
B.Ú.É.K.
-
SylarHUN
senior tag
Uramatyáááám!
Meg jött a kedvenc kocsim!
Potom 17 dolcsi.
https://www.simraceway.com/cars/koenigsegg-agera_r-2012?locale=en
-
SylarHUN
senior tag
Tegnap sikerült mennem elég sokat.
Nyertem is egy néhányat, sokszor csak az első 3-ba fértem be, meg voltak hátrább végzős helyek is 1-2.Most talán, hogy kezd ismertebb lenni a game, egyre több a kivégző!
Figyeltem egy srácot, aki minden előtte haladó játékost, nagyon ügyesen megpöcköl, hátulról kicsit oldalról a sarkát és szevasz, szépen repül az illető.
Emberünk így nyerte a futamokat.
Ráadásul azt hiszem hazánkfia.
A neve valami hasonló (Wttnn1)Ami nagyon feltűnő volt a számomra. Kora délután akár 1-5 mp vel gyorsabb köröket tudtam autózni, mint később az esti órákban. Ez valamiféle speedbug lehet vagy mi.
Kora délután simán eltudtam húzni a mezőnytől körönként 0,5mp adva a mögöttem jövőknek. Este meg ők húztak el.Abban segítsetek már nekem, hogy hogyan kell jól rajtolni a Maseratival? Mert nem tudom elkapni rendesen az indulást. A múltheti F1- es autóval meg annyira ráéreztem, hogy akár a sor végéről indulva is már az első kanyarban az élen voltam.
-
SylarHUN
senior tag
A simraceway hova teszi a kép mentéseket?
Egyszerűen nem találom. -
SylarHUN
senior tag
Én a Logitech profiler-ben beállítottam, hogy autómatikussan húzzon vissza a kormány középre. Ennek az erejét egy csúszkán lehet állítani a kívánt erősségre.
Szerintem így nagyon király.
Bár mások már mondták, hogy így olyan mintha egy szervó nélküli autót vezetnék, mert elég nehéz tekerni a kormányt. -
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Az ovális pálya nekem nagyon nosztalgikus. Régen kb. 4 éve már annak, mikor még fénykorát élte a Magyar fejlesztésű Project Torque a talán első igazi online autóverseny, ahol 3 évig keményen nyomtam a gázpedált, ott volt egy Thunder Alley nevű ovális pálya és ott hatalmas versenyeket mentünk.
A tegnap éjszakai száguldás, ebből hozott vissza egy kis szeletet.Azt nem értem, egyesek miért nem értik meg, hogy ovális pályán úgy kell menni, hogy egymás mögött a másik szélárnyékában veszünk egy jó nagy lendületet és úgy előzünk, majd félrehúzódunk egy picit és a másik előz és így tovább. Hatalmas előnyt lehet kiépíteni így a többiekkel szemben. Persze kell hozzá egy jó társ is.
De a legtöbb játékostárs ezt nem vágja és mindent elkövet, nehogy már valaki őt megelőzze. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Doomgiver
üzenetére
Ennyire évek óta nem éveztem autós játékot mint most az éjjel.
Nagyon jó ez a McLaren Forma 1-es autó.
Oválon össze farmoltam 1500 kreditet.
És ráadásul, meglehetett venni a Mekit 450 kreditért!
Ja meg kaptam ajándék autót is vagy mit. A háromkerekű sport verolexet.Isten volt!
Készítettem egy jó kis videót. Egy teljes futamot felvettem, majd megosztom csak előbb át kell kódolni, mert picit így nyersben nagy a helyigénye. 16,2 giga.

-
-
SylarHUN
senior tag
Kicsit elgondolkodtatnak az olyan autó árak mint 19.000, 20.000 kredit.
Ezt mégis hogyan lehet összehozni?
Napi 10 óra játék, 200 kör = 1000 kredit -
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Na ezt még igen csak szokni kell.
Kb. 6 hónapja nem játszottam és feltűnően megváltozott néhány autó irányítása, viselkedése.
Nagyon furcsa lett a fékezés. Egy erősebb pedál taposás komoly megpördülést idézhet elő.Nagyon kellene tudni a pályákhoz kellő autó beállításokat.
Úgy veszem észre, akik értenek ezekhez a dolgokhoz, nagyon nagy előnnyel indulnak.Volt hazánk fia is aki éppen ecsetelte a földiének, hogy most bizony nagyon eltalálta a beállításokat.
Hatalmas előnnyel nyert is a futamot. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Doomgiver
üzenetére
Vettem még egyet 10-ért!
HardverAprón!
Miért nem itt kezdtem a keresgélést?
Így aztán sikerült hozzá jutnom egy 10ezres kormányhoz 26-ért.
Jó üzlet volt. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Csabulator
üzenetére
Én jól megszívtam a MOMO-t!
Vettem egyet Vaterán, úgy volt hirdetve, hogy új, 3x ha volt használva. Na mondom akkor ez kell nekem, a felrakott fotókon is tényleg új benyomását keltette.
Meg jött a csomag (16.000) szállítással együtt.
Kibontás, a kormány tényleg szép mintha új lenne. Na de, hol van a pedál és tápegység?
Bakker, hívom az eladót és azt mondja, hogy ő csak a kormányt hirdette, pedálokat és tápot nem, nagyon sajnálja.
Mondom neki, de hát így ezzel mit kezdjek? Azt nem tudja de ő sem a fotókon, sem a leírásban nem tüntette fel azt, hogy pedálokat és tápot is ad mellé.Azt hittem megőrülök!
És egyszerűen hiába magyaráztam neki, hogy egy kormánynak szerves részét képezik a szóban forgó alkatrészek is.
Mondom, de akkor oda kellett volna írni a leírásba, hogy pedálok és táp nélkül! -
SylarHUN
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Lehet ki vagy tiltva, mert túl sok event-et nyertél!

-
SylarHUN
senior tag
válasz
Doomgiver
üzenetére
Üdv.
Nekem most az a gondom, hogy nem hajlandó a frissítéseket letölteni.
Már a loginnál kiírja, hogy nem sikerült csatlakozni az update server-hez.
Pedig vettem kettő új kocsit a weboldalon. De így nem tudom kipróbálni őket.
De ami érdekes az eddigi pályák és kocsik rendben vannak és játszható a játék. -
SylarHUN
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hozzá kellene!
Lehet csak csúszásban vannak a jóváírással.
De ha, mégsem kapod meg, akkor nincs más mint írni kell a support-nak. -
SylarHUN
senior tag
Van egy olyan sejtésem, hogy ez 2013-ban mindent vinni fog.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Valóban nem jár a győzelemért semmi. Csak a tudat, hogy győztél.
Ennek a játéknak az a lényege, hogy nevezel a bizonyos eventekre, és ha te nyered akkor nyersz valamennyi dollárt. Amit a játékon belül eltudsz költeni autókra. Ennyi.Mi érelme? Az élvezet.
Diszkvalifikálni, csak olyan játékost szoktak, aki rammol, nem a verseny szellemnek megfelelően viselkedik, vagy csal.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Körönként kapsz 5 kreditet.
Nagyon sok körözéssel, összelehet gyűjteni a kocsikra.
-
SylarHUN
senior tag
Asszem megbolondultak a fejlesztők, vagy csak kezdenek átmenni pofátlanba.
Itt az új autó ami nem más mint a Bugatti Veyron Super Sport.
24,27 Dollár -
SylarHUN
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Szia Üdv itt is!

Nagyon jó a gamma, de az alant említett problémák miatt, sajnos most pihenőn van nálam.
-
SylarHUN
senior tag
Én most nem vagyok túl aktív a játékban.
Csalódtam egy picit benne.
Hiányzik a szoba készítés. Nagyban növelné a játék élvezhetőségét, ha lehetne saját versenyeket indítani, mint szinte az összes online játékban.
Megvettem a jó kis kocsikat, de csak gépi ellenfelek ellen használhatom őket.
De ha, mégis éppen van olyan event, amire lehet jelentkezni, akkor meg többnyire, megy a verseny és várni kell a csatlakozásra vagy 30-40 percet. -
SylarHUN
senior tag
Egy dolgot nagyon nem értek.
Van BMW E92 M3 GT2-őm, van MP4-12C GT3-am a garázsban, de ezeket a kocsikat hol tudom használni?
Sehol nem lehet velük versenyezni, csak AI ellen? -
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Ezt jól látod!
Most ez nagyon leköt. Nagy nagy kihívás.
Szabadidőmet simraceway-el töltöm legszívesebben.Tegnap fent voltam 10 percig nfs:w-ben, és azt láttam, hogy a 99 ismerősömből 4-en voltak csak jelen. Ilyet még soha nem láttam. Úgy néz ki mindenki megunta az nfs-t. Már a gemeket sem szedem össze.
-
-
SylarHUN
senior tag
Összelehet autókázni ezeket a kocsikat.
Csak jó sok kört kell menni hozzájuk.
Az olyanoknak, akiknek nincs annyi idejük, mint nekem, azoknak kell pénzért megvenni.Itt vannak az idejeim.
Ami érdekes a Megane trophy kupában, mentem már kettő verseny,t de az időmet valamilyen rejtélyes módon, nem jegyzik. -
SylarHUN
senior tag
Összetalálkoztam egy kellemes kis buggal.
Készítettem is egy videót róla. Továbbítottam a fejlesztőknek.
-
SylarHUN
senior tag
Ez a játék maga a tökély!
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Vigyázat! Szimulátor! Kormány kötelező!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wuthering Waves
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest