- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Rapido251
üzenetére
Nézzétek meg ezt a ma reggeli nem listázott videómat, csak ide beteszem nektek a linket. Láthatod, hogy a vezetés néhol egy kalap szar. Lassan fékezek, lassan gyorsítok, elesek egy-két kanyarban, a tempó lehetne jobb, volt is már jobb. De a régi célegyenes után ugrok egyet a levegőben előre vagy a pálya alattam hátra... Az -2 másodperc. valahol még van csalás , mert belegyúrtam a fékbe a befutónál, és úgy lett 2:36...
3 eset szokott történni:
A: be se tudok lépni a futamokba, JOIN TIMED OUT
B: be tudok lépni, megy a futam, egyszercsak LOST CONNECTION TO SERVER
C: belépek , és a verseny előtti lobbiban a RACE gomb villog, rá se tudok kattintani szinte, próbál csatlakozni, de nem tud. A warmup időmérője elindul, eltűnik, megjelenik stb stb, Ha véletlenül be tudok ugrani a boxba, akkor meg a nappal/éjszaka nincs rendben. A játék nem tudja, mennyie az idő, és pörög a nappal és az éjjjel, villog az egész 99-100 FPS mutató mellett. El se tudok indulni ilyenkor...
A mai napig, ugyanis izzítottam a frapset, gondoltam levideózom ezt a szart, és lám...:
hot lap eventben el tudtam indulni, de a videón látható, előreugrottam, és ez jól látható, szar futamban jobb az eredmény mindenkinél - ha nem taposom a féket a végén.
A quick race rendben volt, ugyanilyen előzményekkel indítottam a videót, és a teljes futam rendben volt 1:38-39-es körökkel. Nem volt rám panasz, én is láttam mindenkit, OK volt. Csak a frapset kell futtatni, de az meg elég szar, mert 5 perc 5 GB méretű.
Vajh mi lehet a gond? Remélem, az SRW-sek kitalálják nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ez a mondat angolul?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VR topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest