- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Ez a játék szó szerint függést okozott nálam. Ámbár ma is 10 percet voltam gépnél és így nem tudtam vele játszani furcsa hiányérzetem támadt estefelé. Ma már nem csörgök a kormánnyal. Holnap remélhetőleg tudok gurulni párat. gyűjtöm a BMW-re a Creditet, és nyomulok vele én is pár kört majd.Megjegyzem nekem sokkal jobban bejön a versenyes kategória, mint a Hotlapos. Uncsi a hotlapos. Arra jó, hogy kicsit belerázódjak a masinába, pár nap kihagyás után, de sajnos nem köt le sokáig. Viszont a versenyzés...Akármeddig tudnék menni rajta.
Egy kis tipp, mert nem tudom, hogy mennyire ismeritek már az indulást, versenyen.
Mikor felvagytok sorakozva a rajtrácson, akkor ajánlott folyamatos kuplung mellett felváltani második fokozatba, utána vissza 1.-be, és mikor zöldre vált a lámpa akkor kidobni a kuplungot, és nem a 65 éves nagyanyám stílusban indul el, mintha fel akarna szállni.
Nem akarok okoskodni, nem azért írtam, hanem azért, hogy segítsek kicsit!
Sok jó kört kívánok mindenkinek!
Itt csapaton belül is dobhatnánk fel versenyeket, úgyértem kinevezzük az autót (szerintem eleinte az EVO lenne a leg reálisabb) és a pályát, és azon belül fényképpel versengünk.
Szerintem fajin lenne! Szívesen megbírkóznék veletek, ámbár még van mit gyakorolnom!
További szép estét mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest