- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Ez a játék szó szerint függést okozott nálam. Ámbár ma is 10 percet voltam gépnél és így nem tudtam vele játszani furcsa hiányérzetem támadt estefelé. Ma már nem csörgök a kormánnyal. Holnap remélhetőleg tudok gurulni párat. gyűjtöm a BMW-re a Creditet, és nyomulok vele én is pár kört majd.Megjegyzem nekem sokkal jobban bejön a versenyes kategória, mint a Hotlapos. Uncsi a hotlapos. Arra jó, hogy kicsit belerázódjak a masinába, pár nap kihagyás után, de sajnos nem köt le sokáig. Viszont a versenyzés...Akármeddig tudnék menni rajta.
Egy kis tipp, mert nem tudom, hogy mennyire ismeritek már az indulást, versenyen.
Mikor felvagytok sorakozva a rajtrácson, akkor ajánlott folyamatos kuplung mellett felváltani második fokozatba, utána vissza 1.-be, és mikor zöldre vált a lámpa akkor kidobni a kuplungot, és nem a 65 éves nagyanyám stílusban indul el, mintha fel akarna szállni.
Nem akarok okoskodni, nem azért írtam, hanem azért, hogy segítsek kicsit!
Sok jó kört kívánok mindenkinek!
Itt csapaton belül is dobhatnánk fel versenyeket, úgyértem kinevezzük az autót (szerintem eleinte az EVO lenne a leg reálisabb) és a pályát, és azon belül fényképpel versengünk.
Szerintem fajin lenne! Szívesen megbírkóznék veletek, ámbár még van mit gyakorolnom!
További szép estét mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 15IRX10 - i7 14700HX - 32GB DDR5 - RTX 5050 8GB - 1TB SSD - SOK GARI -
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest