- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
nekem random előjön, pedig nem játszom egyebet, csak ezt. Majd figyelem, miket nyomkodok, milyen folyamatok mennek, és talán kialakul valami megoldás. Mindenesetre összefutottam pont Neo1018 cimborámmal, és nem tudtunk versenyezni, mert én a boxból kiállni se tudtam. Aztán balazsgigi meg egy 79 névvel futó játékos is benn volt, szívesen mentem volna versenyt velük, de jellemző... pont ezeken nem tudok elidnulni
) Amúgy is szar futam lett volna, Zandvoortban van pár kritikus féktáv, azokat nem tudom pontosan venni mindig. Csütörtök 16 órakor adtam le a rendelést a kormányra ipon.hu-n, pickbpackban venném át és már hétfőn reggel a "járaton van a csomag" ... hogy nem jutott el idáig...
Nagyon kíváncsi vagyok már, milyen profi kormánnyal menni, ami véletlenül pontos, nem ugrál balra-jobbra kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Amúgy is szar futam lett volna, Zandvoortban van pár kritikus féktáv, azokat nem tudom pontosan venni mindig. Csütörtök 16 órakor adtam le a rendelést a kormányra ipon.hu-n, pickbpackban venném át és már hétfőn reggel a "járaton van a csomag" ... hogy nem jutott el idáig...
Nagyon kíváncsi vagyok már, milyen profi kormánnyal menni, ami véletlenül pontos, nem ugrál balra-jobbra kicsit.