- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
nekem random előjön, pedig nem játszom egyebet, csak ezt. Majd figyelem, miket nyomkodok, milyen folyamatok mennek, és talán kialakul valami megoldás. Mindenesetre összefutottam pont Neo1018 cimborámmal, és nem tudtunk versenyezni, mert én a boxból kiállni se tudtam. Aztán balazsgigi meg egy 79 névvel futó játékos is benn volt, szívesen mentem volna versenyt velük, de jellemző... pont ezeken nem tudok elidnulni
) Amúgy is szar futam lett volna, Zandvoortban van pár kritikus féktáv, azokat nem tudom pontosan venni mindig. Csütörtök 16 órakor adtam le a rendelést a kormányra ipon.hu-n, pickbpackban venném át és már hétfőn reggel a "járaton van a csomag" ... hogy nem jutott el idáig...
Nagyon kíváncsi vagyok már, milyen profi kormánnyal menni, ami véletlenül pontos, nem ugrál balra-jobbra kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Tesla topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Amúgy is szar futam lett volna, Zandvoortban van pár kritikus féktáv, azokat nem tudom pontosan venni mindig. Csütörtök 16 órakor adtam le a rendelést a kormányra ipon.hu-n, pickbpackban venném át és már hétfőn reggel a "járaton van a csomag" ... hogy nem jutott el idáig...
Nagyon kíváncsi vagyok már, milyen profi kormánnyal menni, ami véletlenül pontos, nem ugrál balra-jobbra kicsit.