Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Egyéb alternatívák, egyszeri befektetés ami nem is horror áru és minden gépet megkaphatod (ha jól tudom) és itt aztán lesz ellenfél dögivel.
-
gyuszito
senior tag
Ez a játék szó szerint függést okozott nálam. Ámbár ma is 10 percet voltam gépnél és így nem tudtam vele játszani furcsa hiányérzetem támadt estefelé. Ma már nem csörgök a kormánnyal. Holnap remélhetőleg tudok gurulni párat. gyűjtöm a BMW-re a Creditet, és nyomulok vele én is pár kört majd.Megjegyzem nekem sokkal jobban bejön a versenyes kategória, mint a Hotlapos. Uncsi a hotlapos. Arra jó, hogy kicsit belerázódjak a masinába, pár nap kihagyás után, de sajnos nem köt le sokáig. Viszont a versenyzés...Akármeddig tudnék menni rajta.
Egy kis tipp, mert nem tudom, hogy mennyire ismeritek már az indulást, versenyen.
Mikor felvagytok sorakozva a rajtrácson, akkor ajánlott folyamatos kuplung mellett felváltani második fokozatba, utána vissza 1.-be, és mikor zöldre vált a lámpa akkor kidobni a kuplungot, és nem a 65 éves nagyanyám stílusban indul el, mintha fel akarna szállni.
Nem akarok okoskodni, nem azért írtam, hanem azért, hogy segítsek kicsit!
Sok jó kört kívánok mindenkinek!
Itt csapaton belül is dobhatnánk fel versenyeket, úgyértem kinevezzük az autót (szerintem eleinte az EVO lenne a leg reálisabb) és a pályát, és azon belül fényképpel versengünk.
Szerintem fajin lenne! Szívesen megbírkóznék veletek, ámbár még van mit gyakorolnom!
További szép estét mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest