- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Igen, de ez ugye (BF1942), mint írtam, árkádossan kezeli a dolgokat, tehát nincsen vészmerülés. Nem is lehet 1-2 lövéssel elsűlyeszteni egy hajót sem, kivéve a csónakokat.
Tehát, relative van idő merülni, és pl. a támadó hajókon sem kell a mélységi bombán mélységet állítani.
Maga a feeling a lényeg, hogy megyünk egy csapatban, és összedolgozunk a repülősökkel is, sőt, a szárazföldi egységekkel is, néha sikerül. Volt olyan viszont, hogy a saját bugyuta cirkálón lévő bajtársam ágyújától purcantam ki, mert bementem az ellenség területére, az meg ész nélkül lövöldözött.
Nekem, az lenne az igazi játék, ha egybe lehettne mindent tenni (szimulátor szinten), tehát aki ilyen Silent Hunter-es játékkal nyomul, és pl. van egy másik csapat, aki repszimmel, mint pl. IL-2, és egy harmadik csapat pedig a battlefield 2-vel nyomul, tehát egy játékban, segítve egymást, mint a tényleges WWII-ben, ugye.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát, relative van idő merülni, és pl. a támadó hajókon sem kell a mélységi bombán mélységet állítani.
Maga a feeling a lényeg, hogy megyünk egy csapatban, és összedolgozunk a repülősökkel is, sőt, a szárazföldi egységekkel is, néha sikerül. Volt olyan viszont, hogy a saját bugyuta cirkálón lévő bajtársam ágyújától purcantam ki, mert bementem az ellenség területére, az meg ész nélkül lövöldözött.
Nekem, az lenne az igazi játék, ha egybe lehettne mindent tenni (szimulátor szinten), tehát aki ilyen Silent Hunter-es játékkal nyomul, és pl. van egy másik csapat, aki repszimmel, mint pl. IL-2, és egy harmadik csapat pedig a battlefield 2-vel nyomul, tehát egy játékban, segítve egymást, mint a tényleges WWII-ben, ugye.