Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Csak jönne már egy nyamvadt dátum, hogy mikor jön.
-
montana92
csendes tag
Eredet sztori? Lehet én vagyok az értetlen/tudom rosszul, de szerintem ez már az eredeti játékból is kiderült: SPOILER (csak nem találok rá gombot):
A piramisfejű James felesége megfojtása miatti bűntudatának Silent Hill-beli kivetülése, így gyakorlatilag a "miértjét" már megismertük. Az más kérdés, hogy valamiért nagyon ikonikusnak gondolták és későbbi részekben (vagy csak a Homecoming-ban?), valamintaz első filmben is megjelent, holott alapvetően az egész lény kifejezetten James-hez volt köthető, az ő pszichéjéből manifesztálódott, mint gyakorlatilag az első részekben minden lény az adott főszereplő elméjéhez volt köthető... Lásd pl. a nővéreket is.
-
SunMount3r
nagyúr
Ez szerintem DLC-ben fog jönni. Amúgy az Evil Within-ben is volt ilyen, ott a "páncélszekrényfejű" egyik főgonosz kapott külön Story-t. Amúgy megjelenésben nagyon hasonló a két karakter, talán nem véletlenül...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest