Új hozzászólás Aktív témák
-
montana92
csendes tag
Eredet sztori? Lehet én vagyok az értetlen/tudom rosszul, de szerintem ez már az eredeti játékból is kiderült: SPOILER (csak nem találok rá gombot):
A piramisfejű James felesége megfojtása miatti bűntudatának Silent Hill-beli kivetülése, így gyakorlatilag a "miértjét" már megismertük. Az más kérdés, hogy valamiért nagyon ikonikusnak gondolták és későbbi részekben (vagy csak a Homecoming-ban?), valamintaz első filmben is megjelent, holott alapvetően az egész lény kifejezetten James-hez volt köthető, az ő pszichéjéből manifesztálódott, mint gyakorlatilag az első részekben minden lény az adott főszereplő elméjéhez volt köthető... Lásd pl. a nővéreket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest