Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nem tudom erre hogy juthattál, a TDU2 fizikája nekem valami borzalmas a SHift 2-éhez képest. A grafika meg elég ütős.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nah neki ültem még1x a Bugatti meg Apollo hotlapos eventeknek és hát cöcö
Kegyetlenűl csusznak és az apollo fékje eléggé fos
Minden segitség ki,kivéve az ideális ív,medium nehézség igy a Bugattis 2.körre simán meglett(igaz a célegyenes utani ivet szinte drifteltem -.-"),az Apollos meg csak 2. időre sikerült 4tized másodpercel elmaradtam az 1. helytől 
Annyira zavaró hogy egyszer majd ki töri a csuklom,máskor meg mintha nem is lenne FFB :S Ilyet nektek is produkal? Meg hogy kanyarban már mielött kijönnék a kanyarból már ellenkormányoznom kell hogy egyensbe álljon a kocsim mire kijövök... mert ha csak vissza engedem egyensbe a kormanyt akkor ő még menne a kanyar irányába tovább..
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kegyetlenűl csusznak és az apollo fékje eléggé fos