- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Ha egyszer kijutok hollandiába a facipő és sajtevés után ez a bolt fog következni
~13e ért advanced kabát?
Ha már cipő, 1-2éve vettem nyárra olyan vászon vékonytalpú városba mászkálós sherpa cipőt, kb 3-4hónap és az eleje megtört.. de nem volt időm így csak nem is tudom hány hónap után vittem vissza. Blokk elő keres, megyek vissza a boltba, lánykáknak kezdek bele, hogy vettem nem rég egy sherpa cipőt itt és még besem fejeztem a mondatom elő sem vettem a cipőt, már tudták melyik azvissza kaptam a pénzt, majd csak úgy megkérdeztem, hogy másoknak is volt-e vele gond én tartottam a rekordot a bolt szerint a 3hónapos hordással, másnak ~1hó után ment tönkre.. legendásan szarok a sherpa túra cipők, de azt gondoltam egy sima nem. Tévedtem.
Nekem a polár szintén sherpa, ami a kabátban van. + egy quechua
Hozzátartozik, hogy én szinte minden ruhámat nagykeráron tudtam megvenni, hihetettlen árréssel adják el a dolgokat ezek a túra boltok. -
tkazmer
addikt
ja, hogy ezeknek nevük is van
az enyém asszem az idén lesz 3 éves, eddig igencsak elégedett vagyok vele. még síeléshez is kiváló, nincs is külön sídzsekim emiatt. esőben ugya nem nagyon használom, mert van egy külön sandstone-om polár nélkül az olyan esetekre, de hóban, hidegben nagyon bejött..igaz, ha jól emlékszem, az kicsit drágább volt, talán 44 vagy mennyi pénzt kértek érte...
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Én maximálisan meg vagyok elégedve a kabátommal csak renbe kéne hozni a víztaszítóságát.Egyébként így hogy nem pereg le róla a víz igy is ugyanolyan jól látja el a funkcoóját, nem ázik be nem izzadok bele, igaz idén még nem volt nagy hideg de ha tavaly nem fáztam benne akkor idén se fogok.
Az izzadásról meg annyit hogy télen mikor -10 van felszállok a full tömött volánbuszra (ha felférek rá) és ott levegőt alig tudok venni épp ezért nem is kezdek nekivetközni. De igy is a 25-30 fokra fűtött buszon nem izzadtam bele a sherpába.
-
amargo
addikt
Megkérdezhetem, hogy melyik kabát volt ez, amivel nem voltál megelégedve?
Nővérem is a nyáron vett egyet valami 20ezerért (akcióban), a honlapon még igéretesnek tünt, csak nem tudtam elmenni, mikor haza hozta láttam meg hogy mit kapott a pénzéért.. sajnos az tényleg siralmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BlitzWolf termékek topicja
- Reklámblokkolók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest