Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Passz arra enm sziesen jarok lassan 10 eve:- ) /nl azert kisse lazabb: -)/ leicesterben 98-ban volt vmi bolt ahova a tobbiek ajnlgattak a jarast, e mar sok mindre nememlexem:- (
udv
neduddki
p.s. nekem varosi csamborgasra keleneka cipok, es a hasonlo terheleset byujtok folotteb dicsertek a tnf-t, igassag szeritn meidl-t akartam, de vibram nelkul, azt meg nem annyira ajnlottak :- ( lowa meg tan kicsit tulzas lett volan:- ) amugy is a bokaimmitt alacsonszarut keresgelek
mod: leicesterben ellenben ojjan gyonyoru indiai kendoket vettem bagoert, hogy vmi csoda:- ) meg kivlo kek zacskos teakat amijjenkaet azota sem birok szerenzi /nem nem Tetley's volt, de azt si szeretm:- )/
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Én is 3éve vettem 6x-rt, olyan ősz tavaszra van egy northface picire össze gyűrhetőm 2éve vettem, mindig bene lapul a táskámba, így jöhet nyári zivatar, nincs gond.
Visszatérve a sherpákra, vannak akik columbia-t vagy northface vettek helyette, de azoknál is egy bizonyos árnál kezdődik a minőség, kívétel a northface, 60nál kezdődik a belépőszintüek (már, ami már úgy érdemeleges)
Én részben csalódtam vele kapcsolatban, részben örülök neki.. nálam mindig kivan zippzárazva a hónaj, mert belül ázok. Viszont hihetetlen az anyaga is, már valamilyen tüskés bokron is vergődtem át vele, meg sziklán mászva is rendesen végig húztam. Bírja, és mégsem annyiba kerül mint társai. -
-=Sziszi=-
aktív tag
Hali
Igen tudom hogy csak ezzekel a spéci szerekkel kell mosni. Amikor mostam nem is raktam a gépbe mosóport. A mountexről meg annyit, hogy mikor kabátot kerestem bementem hátha lehet kapni. Hát megkérdeztem hogy van-e sherpájuk erre mondta az eladó hogy nincs. Épphogy nem dobtak ki a boltból. Berágtak amiatt hogy feltételezni mertem hogy árulnak ők sherpát. Lehet hogy csak az eladónak volt rossz kedve de kicsit fura volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest