- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
lejárt közben a mod idő
a cipőkről annyit, hogy nekünk több, talán már 6-7 éves merrell cipőnk is van otthon. Én legutóbb egy nort face-t nyúztam 3 évig, az idén lett lecserélve, kíváncsi vagyok, meddig bírja majd(csak téli cipő, nyári nem tőlük van). Az ilyen gore-tex -es hótaposók meg egyszerűen kiválóak. -
tkazmer
addikt
nyilván nagy árréssel dolgoznak, mint általában azok a boltok(éttermek, stb), amelyek a valamennyire tehetős rétegeket célozzák meg. Vajon egy lacoste akármin mennyi haszna lehet a cégnek? százalékban kb annyi, mint a 700huf/1 palacsintán
neduddki: londonban(vagy vhol angliában) nincs ilyen bolt esetleg? -
neduddki
nagyúr
HI!
''de azoknál is egy bizonyos árnál kezdődik a minőség'' igazad van az advanced columbia 49eurio volt:- ) /129>79>49 ez az egeytekn volt es eppen az en mertem ami nagy szo:- )/
Ha vki hollandiaban jar erdemes a Perry- boltokat felkeresni [link] erdekes, hogy nijmegenben az erengedmenyes dolgok ~2/3aron voltak mint Mastrihban:- )
amugy odakinn meg a wildbeast erdemes nezegetni a poloinak fantorpikus anyaaga van /vmi holland sajatmarka/
amugy itt apolarom: [link]
udv
neduddki
p.s. amugy elnezest, de 33 rugoje nem azt a minoseget varom amit serpa adott aze kimegek a piacra es nehany ezrese megveszem:- (((
mongyuk cipovelis igy jartam: merrel vibram talpal 6 honap hordas kellet a taltoreshez, de mivel kicsuszott a garidobol igy asztan ki erdekesl?:- (
/most egy 9,5 rugos sanstonom van ami kibirt 2 evet (~10-11honap) es meg birja mod: -)/
[Szerkesztve] -
-=Sziszi=-
aktív tag
Én is csak egyszer izzadtam le benne mondjuk akkor 5-10 fok volt és gépeket seljeteztük a suliban
Enyém is birja a vizet. Merem azt állítani hogy ha leöntenének egy vödör vízzel akkor se ázna be. Az a probléma hogy megmarad a felületén a víz és lassaban szárad meg mintha cseppekben megállna rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest