- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
lejárt közben a mod idő
a cipőkről annyit, hogy nekünk több, talán már 6-7 éves merrell cipőnk is van otthon. Én legutóbb egy nort face-t nyúztam 3 évig, az idén lett lecserélve, kíváncsi vagyok, meddig bírja majd(csak téli cipő, nyári nem tőlük van). Az ilyen gore-tex -es hótaposók meg egyszerűen kiválóak. -
tkazmer
addikt
nyilván nagy árréssel dolgoznak, mint általában azok a boltok(éttermek, stb), amelyek a valamennyire tehetős rétegeket célozzák meg. Vajon egy lacoste akármin mennyi haszna lehet a cégnek? százalékban kb annyi, mint a 700huf/1 palacsintán
neduddki: londonban(vagy vhol angliában) nincs ilyen bolt esetleg? -
tkazmer
addikt
ja, hogy ezeknek nevük is van
az enyém asszem az idén lesz 3 éves, eddig igencsak elégedett vagyok vele. még síeléshez is kiváló, nincs is külön sídzsekim emiatt. esőben ugya nem nagyon használom, mert van egy külön sandstone-om polár nélkül az olyan esetekre, de hóban, hidegben nagyon bejött..igaz, ha jól emlékszem, az kicsit drágább volt, talán 44 vagy mennyi pénzt kértek érte...
-
tkazmer
addikt
válasz
-=Sziszi=- #6 üzenetére
nem tudom, nekünk teljesen normálisan mondták meg, hogy nincs serpa, végül ajánlottak egy north face-t, és olyat vettünk. mostanában ugyan már nem járunk oda, mert találtunk közelebbi túraboltot(overland, dockyard - mammut).
a magam részéről nekem a kedvenceim közé tartoznak ezek a márkák, ha kell valami(póló, nadrág, kabát, pulóver, cipő, akármi) mindig valamilyen túraboltba megyek..
(#25) blueMerle
valamiről lemaradtam?
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
-=Sziszi=- #3 üzenetére
még az overland üzletekben lehet ilyesmit kapni tudtommal(a mammutban és a westendben biztosan van), meg talán a dockyardban.
egyébként én úgy tudom, hogy az ilyen impregnált felületű cuccokat csak ezzel az izével szabad mosni...(az én sherpa kabátom az idén lesz 3 éves, és még nincs baja, lekopogom)
A mountexel mi a baj? velünk mindig nagyon kedvesek voltak eddog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest