Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kingstons

csendes tag

Sziasztok!

Nyáron vettem még a 770-emet, van rá 3 hó gari még. szerintetek mennyiért lehetne elpasszolni? Karcmentes, EGYSZER SEM! volt leejtve.

Igazából most rákúsztam a trémobilnál a samsung D900i-re, megérné a váltást?

Ja, egy + kérdés: a kamerája nektek is kásás, szemcsés képet készít? Nekem még a legnagyobb és legfinomabbra állított felbontásban is marhára zajos a kép. előtte GX15-öm volt, a vga-jával sokkal zajmentesebbeket fotóztam. Azért is idegesít most egyre jobban mert láttam tesztoldalakon a telóval készült képeket és azok majdhogynem kristálytiszták voltak.
    Mondjuk verőfényben jobb a helyzet, de átlagos nappali szobai környezetben is feltűnően nagy a jpg tömörítés zaj-szintje. ????

Amúgy én rögtön vettem hozzá 1G-s Sandisket anno, de most próbáltuk a haveromnál Kingston 2G-el, ette... Jövőhéten hoznak 4G-set GPS-be azzal is le lesz csekkolva majd!
    Eleinte lobogott az 1G-vel a teló mint tehénen a gatya, aztán szépen felmásztak rá zenék, filmek és most már alig 100M a helyem...

AAC-t mért nem ismeri, miért csak az m4a formátumot???

Új hozzászólás Aktív témák