-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz117
aktív tag
-
Aureal
őstag
Bárkinek ha eladó, használt 770SH Sharp mobilja lenne, megvenném!!!
-
Aureal
őstag
Nem tudom sok esélye volna-e, de keresnék 770SH-t alkatrésznek, ha esetleg valaki...
-
N-vidi-A
őstag
Nemnagyon pörög a totyik, kihalófélben a sharp?!

-
N-vidi-A
őstag
Egyik legjobb kis telefon arkategoriajaban!

-
balintka
addikt
Gyenge kamera, belső memória, zene. Plusz már rosszul vagyok a fekete színtől.
Én sem adom el, megmarad 2. telefonnak. De sharpot én se veszek többet, meguntam a rengeteg kompromisszumot. Arról nem beszélve, hogy a 880SH közel a duplájába kerül valós értékéhez képest.
-
<Mateus>
tag
mért lenne már elavult? mi az amit nem tudsz vele csinálni és halálosan fontos???

am. én nem fogom ennyiért eladni amennyiért mennek ezek a telok :S
nagyon lement az áruk :S
de az is biztos hogy soha többé nem veszek sharp-ot
-
balintka
addikt
Lassan egy SE W910i veszi át a 770SH-m helyét. Sajna mára elavult a teló.
-
balintka
addikt
nekem mondod?
am. neked mekkora a belsö memod? mert nekem csak 5mb :S
nem érdemes ugy csinálni hogy belsö memorol átküldeni memokarira mert megörekszel:S
nekem van hozzá usb-s adapterem és azzal meg örült gyors...am. nem tudja valaki hogy lehet vagy egyáltalán belehet-e állitani az hogy ha bluetooth-on küldenek nekem vmit akkor azt ne belsö memoriába rakja hanem rögtön memokarira???
5,2-5,3 mb a teljes memória, nagyon kevés...
én adatkábellel szoktam áttölteni az adatokat.
BT küldésnél mindig a belső memóba teszi be, nem lehet változtatni rajta.
-
<Mateus>
tag
nekem mondod?
am. neked mekkora a belsö memod? mert nekem csak 5mb :S
nem érdemes ugy csinálni hogy belsö memorol átküldeni memokarira mert megörekszel:S
nekem van hozzá usb-s adapterem és azzal meg örült gyors...am. nem tudja valaki hogy lehet vagy egyáltalán belehet-e állitani az hogy ha bluetooth-on küldenek nekem vmit akkor azt ne belsö memoriába rakja hanem rögtön memokarira???
-
balintka
addikt
-
<Mateus>
tag
-
balintka
addikt
nem adom el, használom
az 1 gigást is lassan kezeli sztem. Neked volt 1 gigásod? ahhoz mérten mennyivel lassabb a 2 gigás? -
<Mateus>
tag
-
balintka
addikt
-
<Mateus>
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Chaser
legenda
Ez a teló azt tudja mint az 550sh, csak kinyitható verziós?
-
balintka
addikt
-
<Mateus>
tag
tudnátok adni nekem bármiféle oldal linkjét ahol tudnék venni 770-hez fülhallgatot? uj vagy használt min1, am. már mindent átnéztem ph, vatera, teszvesz.
egyszerüen sehol nem találok! -
balintka
addikt
-
<Mateus>
tag
illetve olyan kérdésem lenne még hogy ha 100 mb nál nagyobb a 3gp formátum akkor azt nem játsza le??
-
<Mateus>
tag
valaki nem adná el nekem a fülhalgatoját?
-
<Mateus>
tag
megjött a memo kártya tökéletesen müködödik! nem volt vele semmi baj, esetleg talán annyi hogy nem akarta bevenni elsöre!
-
<Mateus>
tag
-
<Mateus>
tag
-
balintka
addikt
-
<Mateus>
tag
-
balintka
addikt
Szerintem más márka is megy, nem hiszem, hogy ez különbséget jelentene. Nekem most 1 gigás van, de 2-esre akarom cserélni.
-
<Mateus>
tag
aha!
am. valaki tud már valamit hogy smint kezeli a 2gb-osat? most olvastam vissza és láttam hogy még csak nokiással volt tesztelve, valaki tesztelte vmi más márkával? -
balintka
addikt
-
<Mateus>
tag
-
balintka
addikt
docból a kijelölt szöveget másold át Jegyzettömbbe, és mentéskor a txt formátumot válaszd. xmdf-et sztem sehogy nem lehet csinálni.
-
<Mateus>
tag
Rákerestem, miután megláttam kérdésed, meg most is, de cssak egy bemutató videót találtam, semmi többet.
ezt a videot én is láttam,dehát nem megyek vele semmire:S
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Rákerestem, miután megláttam kérdésed, meg most is, de cssak egy bemutató videót találtam, semmi többet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i7-5G I 8GB I 256SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB AeroCool Aero 800 FSP 750W
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest