- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- A Motorola Edge is különleges textúrával várható
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- Képeken a Sony WF-1000XM5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
holloxxx
csendes tag
mota v3 szerü sharp.
Na ez a sharp nekem is bejön!
* GSM 900/1800/1900 MHz, UMTS, GPRS
* 101 x 49 x 17,1 mm
* 110 gramm
* QVGA (240x320 pixel) felbontású, 262 ezer színű TFT belső kijelző
* 1,3 megapixeles kamera, videofelvétel
* 20 MB belső memória
* microSD bővíthetőség
* Bluetooth, USB, e-mail kliens
* MP3 zenelejátszó
3 db video rola!!!
[link]
[link]
[link]
Élő képek!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]hali
nekem van 1 sharp770sh-m de azt ija ki hogy a belsö memo. csak 4,5mb -
Derse
tag
Hello!
Vennek ilyen telefont, lehetoleg feketet.
Uj,vagy ujszeru allapotban.
Irj mailt megyezunk.
(nem bagoert szeretnem
email:
srbderse@citromail.hu -
balintka
addikt
Cserélhetjük a telót, kijött a 880SH

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
kiralycs
csendes tag
ha már nincs válasz akkor vkinek müködött már 1általán a mobiltv a telón?
-
balintka
addikt
hy, +int lenne 1 kérdés: ma fentvoltam érden, a 3g-t ki is irta a teló. wapoztam, jó gyorsan is jött de amikor mobiltvzni akartam akkor letöltésnél kirit vmi hibát. akármit csináltam nem jött be semmi. ha +nyomtam a 3g hívás gombot akkor 1ből kapcsolta a belső kamot. lécci vki irja már le hogy mit kellenne csinálni hogy bejöjjön a tv. előre is thx.
Nekem Balatonfüreden volt ugyanez, a TV nem ment.
-
kiralycs
csendes tag
hy, +int lenne 1 kérdés: ma fentvoltam érden, a 3g-t ki is irta a teló. wapoztam, jó gyorsan is jött de amikor mobiltvzni akartam akkor letöltésnél kirit vmi hibát. akármit csináltam nem jött be semmi. ha +nyomtam a 3g hívás gombot akkor 1ből kapcsolta a belső kamot. lécci vki irja már le hogy mit kellenne csinálni hogy bejöjjön a tv. előre is thx.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ezt azért írja ki, mert ilyenkor más nem sok van az akkumulátorból.
Ez nem bug, hanem feature!
-
kiralycs
csendes tag
valaki nemtudja hogy ki lehet e azt kapcsolni hogyha 1 téglalap van az aksiból akkor ne irja ki hogy akk fesz alacsony, csatlakoztassa a tölőt? elég idegesitő amikor zenét halgatok, még nem merült le de már nem engedi lejátszani és videót sem enged.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Vagy azokkal a http-s címekkel a telefon böngészőjével kell letölteni és akkor menni fog? Gondolom ahhoz internetes előfizetés kell, nem? Vagy lehet wappal is?
Adatkábellel nem lehet témákat tenni a telefonta a sz.gépről.
Nekem Bluetooth segítségével ment, illetve a korábban megadott címet beírtam a telefon öngészőjébe és leszedtem onnan. Természetesen megy sima WAP-előfizetéssel is. -
gibi.david
tag
Vagy azokkal a http-s címekkel a telefon böngészőjével kell letölteni és akkor menni fog? Gondolom ahhoz internetes előfizetés kell, nem? Vagy lehet wappal is?
-
gibi.david
tag
Srácok, letöltöttem azt a 4 témát, de a telefonon hogyan tudom őket beállítani?
A handset Managerrel betettem a telefon memóriájába, az egyéb fájlok mappájába...
Onnan áthelyezésnél rögtön a témákat ajánlja fel, de nem engedi oda áttenni őket... És megnyitni sem engedi... -
kiralycs
csendes tag
-
Adam6
csendes tag
hy.
Nekem amikor beírom a számom azt írja ki a h a rendszer foglalt, amikor azt a címet beírom a wap böngészőbe hülyeségek jönnek elő. vki légysze írja le pontosan h h kel letölteni. köszi -
balintka
addikt
-
kiralycs
csendes tag
most ha jól értelmezem a szöveget amire kattintani kell hogy miket lehet letölteni akkor ezek csak bemutató cuccok nem? sample contents. ha nem akkor vki javitson ki. ha azok akkor még biztos jönnek ki uj dolgok a telóhoz (remélem).
-
balintka
addikt
Nem a korlátozással van a baj, hanem a belső memória kis méretével.

Nekem jelenleg 3 téma, 7 félperces MP3-csengőhang, egy alkalmazás, pár kép van a telefonon és valamivel több mint egy mega szabad helyem van.
Ami engem jelen pillanatban zavar, az az, h. a témákat nem tudom sehogyan szerkeszteni.Na igen. nevetséges ez az 5 mega. Én is megírom, nekem mi van fent.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem a korlátozással van a baj, hanem a belső memória kis méretével.

Nekem jelenleg 3 téma, 7 félperces MP3-csengőhang, egy alkalmazás, pár kép van a telefonon és valamivel több mint egy mega szabad helyem van.
Ami engem jelen pillanatban zavar, az az, h. a témákat nem tudom sehogyan szerkeszteni. -
balintka
addikt
Amennyiben a most felfedezett témákat szeretnéd másolni/gépre menteni, nem lehetséges, mert jogvédett tartalmak -ezért látható mellettük egy kulcs.
Ezu a probléma. A fél teló memóriája elmegy vele. Na az ilyen szemét korlátozások miatt nem venném meg újra ezt a telót.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Amennyiben a most felfedezett témákat szeretnéd másolni/gépre menteni, nem lehetséges, mert jogvédett tartalmak -ezért látható mellettük egy kulcs.
-
kiralycs
csendes tag
-
llax
senior tag
-
kiralycs
csendes tag
nemlehet vhogy átrakni a memkarira? kicsit sokat foglalnak. vagy gépre le lehet tölteni?
-
balintka
addikt

A Japan és a Penguin nagyon jó!!! A Flower pedig a lányoknak lehet szuper!!!
Azt hiszem, le is szedem a gyáriakat, h. elférjenek az újak!
Extra köszi!
Nekem is szépen telített a memóriámon. A rózsaszín tényleg csajoknak való. A japán annyira nem jön be. A pingvin és a macskás jó.
-
Viktor0610
MODERÁTOR

A Japan és a Penguin nagyon jó!!! A Flower pedig a lányoknak lehet szuper!!!
Azt hiszem, le is szedem a gyáriakat, h. elférjenek az újak!
Extra köszi!
-
balintka
addikt
-
llax
senior tag
-
balintka
addikt
-
mark75
senior tag
-
balintka
addikt
-
kiralycs
csendes tag
és a sharp se tud mondani semmit hogy vannak-e témák? tényleg, mi a sharp magyarországi imélcime?
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Már többször volt róla szó...
Nincs ilyen...
És sajnos 770SH-ra sincs. Ezt be is tettem a GYIK-be az oldalamon

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
balintka
addikt
-
mark75
senior tag
-
balintka
addikt
-
balintka
addikt
A Vodafone esetében központilag. Egyébként ez bevett szokás a kereskedelemben. A kifutó és/vagy rosszul fogyó termékek árát leviszik, h. ne foglalja tovább a raktárat. Árultam én már az Auchanban 50 ezres digitális gépet 10-ért -vitték, mint a cukrot.

Ismerem ezt a szokást, persze, csak nem gondoltam, hogy mobilra is alkalmazzák.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A Vodafone esetében központilag. Egyébként ez bevett szokás a kereskedelemben. A kifutó és/vagy rosszul fogyó termékek árát leviszik, h. ne foglalja tovább a raktárat. Árultam én már az Auchanban 50 ezres digitális gépet 10-ért -vitték, mint a cukrot.

-
balintka
addikt
Bementem az egyik boltba érdeklődni, hogy lehet-e még kapni, ha lehet vnnék egyet. Azt mondták, hogy lehet, 40k. Nézik az árlistát: ''Bocsi, 25k''
Én meg csak néztem. És gyorsan megvettem
Azt nem tudom hogy más telóknál így van-e, mivel egyre ritkábban cserélem a telefonokat... Öregszem 
Régóta nézegettem, le akartam már cserélni a közel 2 éves (rekordidő!!!) GX17-est , de valahogy sajnáltam érte a 40k pénzt... Aztán mikor úgy döntöttem hogy mégis veszek, már nem 40k volt
Így olcsóbban megkaptam, mint anno a GX17-est 
Nem semmi sztori!
Hát a GX17-et tényleg érdemes volt cserélni a tudása miatt, de jó teló volt az is! 25-ért nagyon megérte!
Viktor: ezt a leárazást nem tudtam. ezt központilag vagy egyénileg határozzák meg? -
llax
senior tag
Erről nem is tudtam. Érdekes. Sok nem lehet belőle. Én 2 hónapja vettem, de már akkor is alig volt, csak a központi Voda boltban volt, a többiben nem. De ott is 2-3 darab csak. Ezt a csökkentett árat honnan tudtad meg? Grat a telóhoz!
Ez az árcsökkentés minden kifutó telónál így van egyébként?
[Szerkesztve]Bementem az egyik boltba érdeklődni, hogy lehet-e még kapni, ha lehet vnnék egyet. Azt mondták, hogy lehet, 40k. Nézik az árlistát: ''Bocsi, 25k''
Én meg csak néztem. És gyorsan megvettem
Azt nem tudom hogy más telóknál így van-e, mivel egyre ritkábban cserélem a telefonokat... Öregszem 
Régóta nézegettem, le akartam már cserélni a közel 2 éves (rekordidő!!!) GX17-est , de valahogy sajnáltam érte a 40k pénzt... Aztán mikor úgy döntöttem hogy mégis veszek, már nem 40k volt
Így olcsóbban megkaptam, mint anno a GX17-est 
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Erről nem is tudtam. Érdekes. Sok nem lehet belőle. Én 2 hónapja vettem, de már akkor is alig volt, csak a központi Voda boltban volt, a többiben nem. De ott is 2-3 darab csak. Ezt a csökkentett árat honnan tudtad meg? Grat a telóhoz!
[Szerkesztve]Általában csökkentik az árakat a kifutó termékeknél, h. hamarabb elfogyanak.
-
balintka
addikt
[Szerkesztve] -
llax
senior tag
-
balintka
addikt
Sajnos kivonták a telefonunkat a forgalomból

-
AdamStorm
csendes tag
Hello !
El hagytam a gyári sztereó fülesemet és eddig nem találtam sehol senkit aki tudna segíteni újat szerezni.Nem tudjátok hol lehet újat venni?
-
balintka
addikt
Kipróbáltam végre az e-könyv olvasót. Beraktam Pohl: Csernobil c. könyvét, gyönyörűen olvasható, bár a görgetés lassú egy ekkora könyvben. Tetszik, hogy lehet %-hoz ugrani, illetve kiírja hogy éppen hol tartunk a szövegben.
-
balintka
addikt
Köszi a kódot!

A legfelső kivételével u.az nálam is. A legfelső pedig: 1.010Akkor ezek szerint a gyárban újabb szoftot kaptam, mint amit itt frissítenek.
Van egy szervíz menü kód is, az egy számjegyben különbözik: *01763*6371# . Ezt nem próbáltam ki, majd csak holnap.
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
Köszi a kódot!

A legfelső kivételével u.az nálam is. A legfelső pedig: 1.010 -
balintka
addikt
Itt lészen a megoldás: Software Version: *01763*8371# Neketek milyen verziós a szoftver? Nálam: 1.071 EMP: U250 OW: 7.0.2.1.h.1.137 APLIX: b927
Viktor írd meg a tiedet lécc, kíváncsi vagyok van-e újabb szoft, bár a telóm februári. -
balintka
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Diego!:
Én néha használom MP3-hallgatásra, a lejátszás minősége sz.tem simán jó a gyári fülhallgatóval is. Minőségi (gyári) jack-átalakítót csak külföldről lehet beszerezni hozzá.
balintka:
Fogalmam sincs, mert nem tudom sem az előző, sem a jelenlegi verziószámot.
Kódot énsem tudok. -
Diego!
senior tag
Ha nem is színes, de lehetne nagyobb a külső kijelző. Használjátok mp3 hallgatásra?
-
balintka
addikt
balintka:
Az akkumulátorod -akár csak az enyém- japán alkatrészekből, de Kínában készült (került összeszerelésre).
Nem kellett megrendelnem az akkumulátort, csak beadtam szervizbe a telefont, mondtam, h. keveset bír, így cserélték a telepet. A fagyást is mondtam, a szoftverét frissítették, tény, h. azóta nem fagyott, de ma mégis. Mindegy, ennyi belefér.
eddie17:
Igen, ebből gondolom, h. különbség van a két akkumulátor között.És újabb szoftvert kaptál mint a gyári? Meg lehet valahogy nézni a szoftver verziót?
Az én telómat idén márciusban gyártották, nem tudom milyen szoftver van benne. Nekem eddig még nem fagyott, remélem nem is fog. -
Viktor0610
MODERÁTOR
balintka:
Az akkumulátorod -akár csak az enyém- japán alkatrészekből, de Kínában készült (került összeszerelésre).
Nem kellett megrendelnem az akkumulátort, csak beadtam szervizbe a telefont, mondtam, h. keveset bír, így cserélték a telepet. A fagyást is mondtam, a szoftverét frissítették, tény, h. azóta nem fagyott, de ma mégis. Mindegy, ennyi belefér.
eddie17:
Igen, ebből gondolom, h. különbség van a két akkumulátor között. -
balintka
addikt
Garanciában cserélték, de sajnos, ez is kínai...
Nem a gyártó országgal van bajom, hanem azzal, h. a japán akkumulátorok jobban bírják, hiába u.az a típusszáma.Nekem a telefonom kínai, nem tudom az akksi az-e, valószínűleg. A GX25-öm viszont még japán gyártmányú. Szerintem a Sharp már csak kínában gyártat kb egy éve. (Ez tipp)
szerk: Ez van az akksimon: cell origin Japan, finished in China
Akkor most ez kínai
?
[Szerkesztve]
Viktor: a csere azonnali volt, vagy rendelni kellett az akksit?
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
Nem a gyártó országgal van bajom, hanem azzal, h. a japán akkumulátorok jobban bírják, hiába u.az a típusszáma.Ez igaz az sh550-em, japó akksival volt szerelve, és vígan vitt 4-5 napot. Mp3 hallgatással együtt.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem a gyártó országgal van bajom, hanem azzal, h. a japán akkumulátorok jobban bírják, hiába u.az a típusszáma. -
balintka
addikt
Sz.tem szükségtelen. Minden infót látsz a külső kijelzőn, ami kell (a dátumot mondjuk írhatná, mint pl. a GX25), ráadásul kevesebbet is fogyaszt.
Kicserélték a kb. egy éves telefonom akkumulátorát, ez is pont u.annyit bír, mint a másik -két nap.Gyárira cseréltetted? Hol cserélték? Gariban? Vagy tudtál gyári akksit venni külön?
egyáltalán semmi szükség nincs szvsz a színes külső kijelzőre. csak megeszi az akksit. az órát meg a hívót ez is ki tudja jelezni.
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
Sz.tem szükségtelen. Minden infót látsz a külső kijelzőn, ami kell (a dátumot mondjuk írhatná, mint pl. a GX25), ráadásul kevesebbet is fogyaszt.
Kicserélték a kb. egy éves telefonom akkumulátorát, ez is pont u.annyit bír, mint a másik -két nap. -
Diego!
senior tag
Lehetne ennek a telónak a külső kijelzője is színes...ennyi pénzé..

-
balintka
addikt
Midnight Hold'em Poker 0 Ft-ért, átírták 770SH-ra is! Le is töltöttem. Van végre sakkjáték is a Chessmaster személyében a telóra, illetve az ősi Rayman 3 is van 240-ért, a King Konggal egyetemben, bővült az akciós lista.
-
balintka
addikt
Nekem nics rajta kijelzővédő fólia.
A készülék több mint egy éves, két apró csík van a kijelző körül, ezek sem vészesek.
Nem hiába, ez nem Nokia v. Motorola.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Légyszi írj vissza az akkus kérdéseimre pü-ben, köszi.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nekem nics rajta kijelzővédő fólia.
A készülék több mint egy éves, két apró csík van a kijelző körül, ezek sem vészesek.
Nem hiába, ez nem Nokia v. Motorola.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
balintka
addikt
Viktor: 770SH-ra milyen kijelzővédő fóliát érdemes venni? A külső kijelzőről már jön fel nekem az eredeti. Mindenképp olyan kéne, ami jó minőségű, és sérülés, meg ragacs nélkül le lehet szedni később. Hol érdemes ilyet venni, milyen típust?
-
tartlev
csendes tag
Nálam 3 portot ajánl fel a Sharp progi, egyiksen sem megy. Felajánlja a jót is, mert a BT Communication Port az a COM10, de ha ezt választom, akkor sem jó.
Az még fura, hogy az akksit levéve elveszt egy csomó beállítást (óra, csengőhang, stb), egy párat meg nem... -
ragazzo
őstag
Szaisztok,
a feltelepített Handset Manager nem találja meg a telefonomat BT-n keresztül. A Windowsos bluetooth kezelő felismeri, párosítja, tudok rá file-t küldeni, stb. Viszont sem a Sync, sem a Handset Manager nem találja meg. A portbeállítás jó. Olvastam a tesztben, hogy készenléti képernyő kell menni másoláshoz, ezt ti szoktátok használni? Mert más eszközzel, pl. másik teló ez nem kellett, ill. Total Commenderből is simán átmennek a fájlok ha nyitva van a telefon akkor is. De ha kinyitom, pirostelefongpmb, becsukom, akkor is csak a ''Telefon keresése'' villog...
Szerintetek mit nézzek még meg vagy állítsak be a telón vagy a laptopon?Én is sokat szarakodtam ezzel.Nekem a portokon kellett állítgatni. Egyszer csak jó lett.
-
tartlev
csendes tag
Szaisztok,
a feltelepített Handset Manager nem találja meg a telefonomat BT-n keresztül. A Windowsos bluetooth kezelő felismeri, párosítja, tudok rá file-t küldeni, stb. Viszont sem a Sync, sem a Handset Manager nem találja meg. A portbeállítás jó. Olvastam a tesztben, hogy készenléti képernyő kell menni másoláshoz, ezt ti szoktátok használni? Mert más eszközzel, pl. másik teló ez nem kellett, ill. Total Commenderből is simán átmennek a fájlok ha nyitva van a telefon akkor is. De ha kinyitom, pirostelefongpmb, becsukom, akkor is csak a ''Telefon keresése'' villog...
Szerintetek mit nézzek még meg vagy állítsak be a telón vagy a laptopon? -
balintka
addikt
Nekem is ez volt a problémám a készülékkel, nemrég frissítettem, remélem, ez megoldotta.
Vidd szervizbe, h. hibás. Ezért cserélni sz.tem szükségtelen. Szuper kis telefon ez!?
Milyen verziós szoftvert kaptál? Hogy lehet ezt megnézni? Azt nem értem, minek billentyűzár egy összecsukhatós telefonra?

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Sziasztok! Az én telefonom néha olyan tüneteket csinál mintha ''lefagyna'' vagyis billentyűzárról nem tudom visszahozni, nem reagál a csillag gombra(de semmilyen gombra se). Ha ilyenkor hivnak nem tudom fölvenni. Ha az akksit leveszem,az az egyedüli megoldás, és ujra bekapcsolom. Valakivel előfordult már ilyen. A telefon ezért 1* már átesett szoftverfrissitésen (de ezek szerint ez nem segített). Szerintetetek most ilyenkor mi van, vissza lehet az ilyet cserélni, vagy ráfizetni és más készüléket venni a viszonteladónál?? Mert sztem hiába lesz még 2*3* ujrarakva szoftveresen úgysem segítene(ujabb software amúgy sincs hozzá, csak a gyári ami 1,5 éve nem változott.
Bravó SHARP jó a software ellátottságod!!
[Szerkesztve]Nekem is ez volt a problémám a készülékkel, nemrég frissítettem, remélem, ez megoldotta.
Vidd szervizbe, h. hibás. Ezért cserélni sz.tem szükségtelen. Szuper kis telefon ez!?
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Az én telefonom néha olyan tüneteket csinál mintha ''lefagyna'' vagyis billentyűzárról nem tudom visszahozni, nem reagál a csillag gombra(de semmilyen gombra se). Ha ilyenkor hivnak nem tudom fölvenni. Ha az akksit leveszem,az az egyedüli megoldás, és ujra bekapcsolom. Valakivel előfordult már ilyen. A telefon ezért 1* már átesett szoftverfrissitésen (de ezek szerint ez nem segített). Szerintetetek most ilyenkor mi van, vissza lehet az ilyet cserélni, vagy ráfizetni és más készüléket venni a viszonteladónál?? Mert sztem hiába lesz még 2*3* ujrarakva szoftveresen úgysem segítene(ujabb software amúgy sincs hozzá, csak a gyári ami 1,5 éve nem változott.
Bravó SHARP jó a software ellátottságod!!
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Végre sikerült beszereznem Alonso-s háttérképeket a telóra, nem volt egyszerű dolog. Megvettem a Bejeweled-et is, de annyira átlagos, hogy szerintem 240 Ft sem ér meg. A Medal of Honor jó, de szinte ugyanaz, mint GX25-ön.
-
balintka
addikt
Bővült az akciós játékok köre. Stranded nincs meg valakinek? Milyen? Én az NFS Carbont vettem meg, láttam már szebb és komplexebb játékot is.
-
balintka
addikt
Köszi az infót!
Le is töltöttem egy MP3-at, de szomorú vagyok, mert kiderült, csak 65535 alkalommal játszhatom le.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs mit, én is véletlenül vettem észre. Játékot nem szedtél le?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Köszi az infót!
Le is töltöttem egy MP3-at, de szomorú vagyok, mert kiderült, csak 65535 alkalommal játszhatom le.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
balintka
addikt
Nyári akció van a Live-on, van ingyen mp3, csengőhang, és 5 vagy 6 játék csak 240 Ft-ba kerül. Ilyen az Ice Age 2, NFS Carbon, Karib-tenger kalózai 2, SIMS 2 (még 1 vagy 2 van ezen kívül). A mobil TV is ingyenes, amit 3G híuján nem tudtam kipróbálni.
-
balintka
addikt
Ha megfigyeled, a Sharpnál mindig kifutnak a modellek, és csak azután fog be egy újabbat a voda. Szal ha már kifut 770SH (lassan ki fog sztem, már csak 35e kártyásan), akkor jön valami újabb, remélhetőleg 2-3mpx-es kamerával, HSDPA-val.
Bár mostanában nem nagyon láttam új Sharpot, amit be lehetne vetni az európai piacon
Mindig csak Japán...
Ez igaz, de akkor a 903-as vagy a GX40 jó utód lenne. Hiába nem új modellek. 770SH szerintem tényleg kifut, talán még a nyár végéig kapható lesz.
-
gibi.david
tag
Ha megfigyeled, a Sharpnál mindig kifutnak a modellek, és csak azután fog be egy újabbat a voda. Szal ha már kifut 770SH (lassan ki fog sztem, már csak 35e kártyásan), akkor jön valami újabb, remélhetőleg 2-3mpx-es kamerával, HSDPA-val.
Bár mostanában nem nagyon láttam új Sharpot, amit be lehetne vetni az európai piacon
Mindig csak Japán...
-
balintka
addikt
Nem hiszem, h. a Vodafone behozná ezt a telefont a magyarországi kínálatba. Túl régi már ahhoz...

Sajnos, nincs infóm új modellekről.Hát igen régi, de én azt hittem a GX40-et is behozzák. Az még versenyképes lenne egy 50.000-es Vitamax áron. Kicsit jobb, mint a 770SH. Új modellekről én se tudok. Egyébként tudásilag a 903 még mindig csúcskategóriás.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ez engem is érdekelne. A 903-ra mondták még a 2006 elejei tesztben, hogy jön, de szerintem már nem fog. Esetleg majd a 770SH-ból lesz McLaren kiadás, de már az is Nyugaton régóta kapható, és kvázi nem is új modell, hanem csak egy sima 770SH más színben. Viktor, nem tudsz valamit új Sharp modellekről?
Nem hiszem, h. a Vodafone behozná ezt a telefont a magyarországi kínálatba. Túl régi már ahhoz...

Sajnos, nincs infóm új modellekről. -
balintka
addikt
Ez engem is érdekelne. A 903-ra mondták még a 2006 elejei tesztben, hogy jön, de szerintem már nem fog. Esetleg majd a 770SH-ból lesz McLaren kiadás, de már az is Nyugaton régóta kapható, és kvázi nem is új modell, hanem csak egy sima 770SH más színben. Viktor, nem tudsz valamit új Sharp modellekről?
-
mark75
senior tag
Terjednek hírek olyan (jellemzően Nokia) telefonokról, amiket az utángyártott akkumulátorok/alkatrészek tettek tönkre.
Persze, ez nem magától értetődő, de (szélsőséges esetben) előfordulhat akár ez is.mivan a sharpal? nem jönnek az ujabb modelek,már miota nincs uj telo.

-
balintka
addikt
Megoldottam, nem a Vitamax profil volt kiválasztva, hanem csak a sima Live. Kissé bonyolult a beállítások menü.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
SOS! Nem megy a GPRS WAP. Előfizettem rá, megjött az sms, kikapcsoltam meg vissza a telót, de azt írja ki, hogy a hálózat áll. A beállítások szerintem jók. Mi lehet a gond? Nem megy se beírt oldal, se a Live.
-
balintka
addikt
Utánanéztem, a gyári akku 3.7 V-os, az utángyártott meg csak 3.6 V-os, az mindenesetre nem túl pozitív.
-
balintka
addikt
Terjednek hírek olyan (jellemzően Nokia) telefonokról, amiket az utángyártott akkumulátorok/alkatrészek tettek tönkre.
Persze, ez nem magától értetődő, de (szélsőséges esetben) előfordulhat akár ez is.Én a töltőkről hallottam, hogy azok nem jók, de volt akkumulátor is. Elgondolkodtató mindenesetre. Még megfontolom az akksibeszerzést.
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
Akkor azért lehet veszek egy utángyártottat mégis. Arra, hogy zenével, meg játékokkal szétdöntsem, arra jó az is, max 2 naponta megy a töltőre
Ha tönkremegy, veszek másikat, vagy visszarakom az eredetit. De fizikailag nem árthat a telónak az ugy. akksi ugye? nem teheti tönkre, vagy valami, nem?Terjednek hírek olyan (jellemzően Nokia) telefonokról, amiket az utángyártott akkumulátorok/alkatrészek tettek tönkre.
Persze, ez nem magától értetődő, de (szélsőséges esetben) előfordulhat akár ez is. -
balintka
addikt
Sajnos, nem láttam én sem...

Akkor azért lehet veszek egy utángyártottat mégis. Arra, hogy zenével, meg játékokkal szétdöntsem, arra jó az is, max 2 naponta megy a töltőre
Ha tönkremegy, veszek másikat, vagy visszarakom az eredetit. De fizikailag nem árthat a telónak az ugy. akksi ugye? nem teheti tönkre, vagy valami, nem? -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
balintka
addikt
Biztos, szállít vidékre a Speedshop is.
Utángyártott akkumulátor-ügyben nem tudok nyilatkozni, hacsak nem azt, h. én nem vennék ilyet. A második telefonomba vettem ugy. akkumulátort, jóval hamarabb veszít a kapaitásából, mint a gyári, tehát rövidebb az élettartama. Pláne, ha nincs is akkora kapacitású.És eredeti akksi szerezhető be hozzá valahol? Mert még nem láttam sehol olyat.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Amindenit. Ugyanez a Sandisk 1GB-os kártya 6.000 Ft a Gigatelnél. Majdnem a duplája. Speedshopék szállítanak vidékre ugye? Mert látok ott valami GLS-t. Mennyire kezeli gyorsan a teló az 1GB-os kártyát? Nem lassul be tőle?
Mod: utángyártott 770SH akksiról tudsz véleményt mondani? Mert vennék egyet, a gyárit meg elraknám tartalékba. Azt látom, h 550 mAh-s az ugy akksi, így kevesebbet bírhat a gyárinál.
[Szerkesztve]Biztos, szállít vidékre a Speedshop is.
Utángyártott akkumulátor-ügyben nem tudok nyilatkozni, hacsak nem azt, h. én nem vennék ilyet. A második telefonomba vettem ugy. akkumulátort, jóval hamarabb veszít a kapaitásából, mint a gyári, tehát rövidebb az élettartama. Pláne, ha nincs is akkora kapacitású. -
balintka
addikt
Amindenit. Ugyanez a Sandisk 1GB-os kártya 6.000 Ft a Gigatelnél. Majdnem a duplája. Speedshopék szállítanak vidékre ugye? Mert látok ott valami GLS-t. Mennyire kezeli gyorsan a teló az 1GB-os kártyát? Nem lassul be tőle?
Mod: utángyártott 770SH akksiról tudsz véleményt mondani? Mert vennék egyet, a gyárit meg elraknám tartalékba. Azt látom, h 550 mAh-s az ugy akksi, így kevesebbet bírhat a gyárinál.
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
balintka
addikt
Támogatja a telefon az 1GB-os microSD-t? Weblapjuk szerint csak 512-ig támogat. Mondjuk jelen helyzet szerint csak 512-est fogok venni hozzá, nem olcsó a microSD.
-
balintka
addikt
Igen, tölti, de nem elég intenzíven.
Egy komolyabb netezés (gépen, a telefont, mint modem használva) le tudja meríteni a készüléket.Köszi, hát végezhetné jobban is a dolgát.

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Igen, tölti, de nem elég intenzíven.
Egy komolyabb netezés (gépen, a telefont, mint modem használva) le tudja meríteni a készüléket. -
balintka
addikt
Tessék visszaolvasni!
Már párszor megtárgyaltuk, h. nem ilyen egyszerű a telepítés.Viktor: az adatkábel tölti az akksit? Mert mikor be van dugva, villog az akksi jel, de nem a töltöttség vonalak, hanem cakk und pakk az egész egész akksi ikon.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
AdamStorm
csendes tag
Ha Jar vagy Jad fájlt rakok a hm-el BT-n keresztül a telóra azt elindítja?
-
balintka
addikt
Lemnet a teló ára Vitamaxszal 34.980-ra. 2 hete vettem a telót.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Június 18-án érkezik a Hell Let Loose: Vietnam PC-re és konzolokra
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Sosem használt! Huawei GT Runner 2 - 1 év garancia
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor most ez kínai
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)