- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Derse
tag
Hello!
Vennek ilyen telefont, lehetoleg feketet.
Uj,vagy ujszeru allapotban.
Irj mailt megyezunk.
(nem bagoert szeretnem
email:
srbderse@citromail.hu -
balintka
addikt
Cserélhetjük a telót, kijött a 880SH

-
-
kiralycs
csendes tag
ha már nincs válasz akkor vkinek müködött már 1általán a mobiltv a telón?
-
kiralycs
csendes tag
hy, +int lenne 1 kérdés: ma fentvoltam érden, a 3g-t ki is irta a teló. wapoztam, jó gyorsan is jött de amikor mobiltvzni akartam akkor letöltésnél kirit vmi hibát. akármit csináltam nem jött be semmi. ha +nyomtam a 3g hívás gombot akkor 1ből kapcsolta a belső kamot. lécci vki irja már le hogy mit kellenne csinálni hogy bejöjjön a tv. előre is thx.
-
-
kiralycs
csendes tag
valaki nemtudja hogy ki lehet e azt kapcsolni hogyha 1 téglalap van az aksiból akkor ne irja ki hogy akk fesz alacsony, csatlakoztassa a tölőt? elég idegesitő amikor zenét halgatok, még nem merült le de már nem engedi lejátszani és videót sem enged.
-
válasz
gibi.david
üzenetére
Adatkábellel nem lehet témákat tenni a telefonta a sz.gépről.
Nekem Bluetooth segítségével ment, illetve a korábban megadott címet beírtam a telefon öngészőjébe és leszedtem onnan. Természetesen megy sima WAP-előfizetéssel is. -
gibi.david
tag
Vagy azokkal a http-s címekkel a telefon böngészőjével kell letölteni és akkor menni fog? Gondolom ahhoz internetes előfizetés kell, nem? Vagy lehet wappal is?
-
gibi.david
tag
Srácok, letöltöttem azt a 4 témát, de a telefonon hogyan tudom őket beállítani?
A handset Managerrel betettem a telefon memóriájába, az egyéb fájlok mappájába...
Onnan áthelyezésnél rögtön a témákat ajánlja fel, de nem engedi oda áttenni őket... És megnyitni sem engedi... -
Adam6
csendes tag
hy.
Nekem amikor beírom a számom azt írja ki a h a rendszer foglalt, amikor azt a címet beírom a wap böngészőbe hülyeségek jönnek elő. vki légysze írja le pontosan h h kel letölteni. köszi -
kiralycs
csendes tag
most ha jól értelmezem a szöveget amire kattintani kell hogy miket lehet letölteni akkor ezek csak bemutató cuccok nem? sample contents. ha nem akkor vki javitson ki. ha azok akkor még biztos jönnek ki uj dolgok a telóhoz (remélem).
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na igen. nevetséges ez az 5 mega. Én is megírom, nekem mi van fent.
-
válasz
balintka
üzenetére
Nem a korlátozással van a baj, hanem a belső memória kis méretével.

Nekem jelenleg 3 téma, 7 félperces MP3-csengőhang, egy alkalmazás, pár kép van a telefonon és valamivel több mint egy mega szabad helyem van.
Ami engem jelen pillanatban zavar, az az, h. a témákat nem tudom sehogyan szerkeszteni. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezu a probléma. A fél teló memóriája elmegy vele. Na az ilyen szemét korlátozások miatt nem venném meg újra ezt a telót.
-
-
kiralycs
csendes tag
nemlehet vhogy átrakni a memkarira? kicsit sokat foglalnak. vagy gépre le lehet tölteni?
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is szépen telített a memóriámon. A rózsaszín tényleg csajoknak való. A japán annyira nem jön be. A pingvin és a macskás jó.
-
-
kiralycs
csendes tag
és a sharp se tud mondani semmit hogy vannak-e témák? tényleg, mi a sharp magyarországi imélcime?
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És sajnos 770SH-ra sincs. Ezt be is tettem a GYIK-be az oldalamon

-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ismerem ezt a szokást, persze, csak nem gondoltam, hogy mobilra is alkalmazzák.
-
-
llax
senior tag
válasz
balintka
üzenetére
Bementem az egyik boltba érdeklődni, hogy lehet-e még kapni, ha lehet vnnék egyet. Azt mondták, hogy lehet, 40k. Nézik az árlistát: ''Bocsi, 25k''
Én meg csak néztem. És gyorsan megvettem
Azt nem tudom hogy más telóknál így van-e, mivel egyre ritkábban cserélem a telefonokat... Öregszem 
Régóta nézegettem, le akartam már cserélni a közel 2 éves (rekordidő!!!) GX17-est , de valahogy sajnáltam érte a 40k pénzt... Aztán mikor úgy döntöttem hogy mégis veszek, már nem 40k volt
Így olcsóbban megkaptam, mint anno a GX17-est 
-
-
balintka
addikt
Erről nem is tudtam. Érdekes. Sok nem lehet belőle. Én 2 hónapja vettem, de már akkor is alig volt, csak a központi Voda boltban volt, a többiben nem. De ott is 2-3 darab csak. Ezt a csökkentett árat honnan tudtad meg? Grat a telóhoz!
Ez az árcsökkentés minden kifutó telónál így van egyébként?
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Sajnos kivonták a telefonunkat a forgalomból

-
AdamStorm
csendes tag
Hello !
El hagytam a gyári sztereó fülesemet és eddig nem találtam sehol senkit aki tudna segíteni újat szerezni.Nem tudjátok hol lehet újat venni?
-
balintka
addikt
Kipróbáltam végre az e-könyv olvasót. Beraktam Pohl: Csernobil c. könyvét, gyönyörűen olvasható, bár a görgetés lassú egy ekkora könyvben. Tetszik, hogy lehet %-hoz ugrani, illetve kiírja hogy éppen hol tartunk a szövegben.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor ezek szerint a gyárban újabb szoftot kaptam, mint amit itt frissítenek.
Van egy szervíz menü kód is, az egy számjegyben különbözik: *01763*6371# . Ezt nem próbáltam ki, majd csak holnap.
[Szerkesztve] -
-
Diego!:
Én néha használom MP3-hallgatásra, a lejátszás minősége sz.tem simán jó a gyári fülhallgatóval is. Minőségi (gyári) jack-átalakítót csak külföldről lehet beszerezni hozzá.
balintka:
Fogalmam sincs, mert nem tudom sem az előző, sem a jelenlegi verziószámot.
Kódot énsem tudok. -
Diego!
senior tag
Ha nem is színes, de lehetne nagyobb a külső kijelző. Használjátok mp3 hallgatásra?
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És újabb szoftvert kaptál mint a gyári? Meg lehet valahogy nézni a szoftver verziót?
Az én telómat idén márciusban gyártották, nem tudom milyen szoftver van benne. Nekem eddig még nem fagyott, remélem nem is fog. -
balintka:
Az akkumulátorod -akár csak az enyém- japán alkatrészekből, de Kínában készült (került összeszerelésre).
Nem kellett megrendelnem az akkumulátort, csak beadtam szervizbe a telefont, mondtam, h. keveset bír, így cserélték a telepet. A fagyást is mondtam, a szoftverét frissítették, tény, h. azóta nem fagyott, de ma mégis. Mindegy, ennyi belefér.
eddie17:
Igen, ebből gondolom, h. különbség van a két akkumulátor között. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem a telefonom kínai, nem tudom az akksi az-e, valószínűleg. A GX25-öm viszont még japán gyártmányú. Szerintem a Sharp már csak kínában gyártat kb egy éve. (Ez tipp)
szerk: Ez van az akksimon: cell origin Japan, finished in China
Akkor most ez kínai
?
[Szerkesztve]
Viktor: a csere azonnali volt, vagy rendelni kellett az akksit?
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez igaz az sh550-em, japó akksival volt szerelve, és vígan vitt 4-5 napot. Mp3 hallgatással együtt.
-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gyárira cseréltetted? Hol cserélték? Gariban? Vagy tudtál gyári akksit venni külön?
egyáltalán semmi szükség nincs szvsz a színes külső kijelzőre. csak megeszi az akksit. az órát meg a hívót ez is ki tudja jelezni.
[Szerkesztve] -
-
Diego!
senior tag
Lehetne ennek a telónak a külső kijelzője is színes...ennyi pénzé..

-
balintka
addikt
Midnight Hold'em Poker 0 Ft-ért, átírták 770SH-ra is! Le is töltöttem. Van végre sakkjáték is a Chessmaster személyében a telóra, illetve az ősi Rayman 3 is van 240-ért, a King Konggal egyetemben, bővült az akciós lista.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Légyszi írj vissza az akkus kérdéseimre pü-ben, köszi.
-
-
balintka
addikt
Viktor: 770SH-ra milyen kijelzővédő fóliát érdemes venni? A külső kijelzőről már jön fel nekem az eredeti. Mindenképp olyan kéne, ami jó minőségű, és sérülés, meg ragacs nélkül le lehet szedni később. Hol érdemes ilyet venni, milyen típust?
-
tartlev
csendes tag
-
tartlev
csendes tag
Szaisztok,
a feltelepített Handset Manager nem találja meg a telefonomat BT-n keresztül. A Windowsos bluetooth kezelő felismeri, párosítja, tudok rá file-t küldeni, stb. Viszont sem a Sync, sem a Handset Manager nem találja meg. A portbeállítás jó. Olvastam a tesztben, hogy készenléti képernyő kell menni másoláshoz, ezt ti szoktátok használni? Mert más eszközzel, pl. másik teló ez nem kellett, ill. Total Commenderből is simán átmennek a fájlok ha nyitva van a telefon akkor is. De ha kinyitom, pirostelefongpmb, becsukom, akkor is csak a ''Telefon keresése'' villog...
Szerintetek mit nézzek még meg vagy állítsak be a telón vagy a laptopon? -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Milyen verziós szoftvert kaptál? Hogy lehet ezt megnézni? Azt nem értem, minek billentyűzár egy összecsukhatós telefonra?

-
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Az én telefonom néha olyan tüneteket csinál mintha ''lefagyna'' vagyis billentyűzárról nem tudom visszahozni, nem reagál a csillag gombra(de semmilyen gombra se). Ha ilyenkor hivnak nem tudom fölvenni. Ha az akksit leveszem,az az egyedüli megoldás, és ujra bekapcsolom. Valakivel előfordult már ilyen. A telefon ezért 1* már átesett szoftverfrissitésen (de ezek szerint ez nem segített). Szerintetetek most ilyenkor mi van, vissza lehet az ilyet cserélni, vagy ráfizetni és más készüléket venni a viszonteladónál?? Mert sztem hiába lesz még 2*3* ujrarakva szoftveresen úgysem segítene(ujabb software amúgy sincs hozzá, csak a gyári ami 1,5 éve nem változott.
Bravó SHARP jó a software ellátottságod!!
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Bővült az akciós játékok köre. Stranded nincs meg valakinek? Milyen? Én az NFS Carbont vettem meg, láttam már szebb és komplexebb játékot is.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs mit, én is véletlenül vettem észre. Játékot nem szedtél le?
-
-
balintka
addikt
Nyári akció van a Live-on, van ingyen mp3, csengőhang, és 5 vagy 6 játék csak 240 Ft-ba kerül. Ilyen az Ice Age 2, NFS Carbon, Karib-tenger kalózai 2, SIMS 2 (még 1 vagy 2 van ezen kívül). A mobil TV is ingyenes, amit 3G híuján nem tudtam kipróbálni.
-
balintka
addikt
válasz
gibi.david
üzenetére
Ez igaz, de akkor a 903-as vagy a GX40 jó utód lenne. Hiába nem új modellek. 770SH szerintem tényleg kifut, talán még a nyár végéig kapható lesz.
-
gibi.david
tag
Ha megfigyeled, a Sharpnál mindig kifutnak a modellek, és csak azután fog be egy újabbat a voda. Szal ha már kifut 770SH (lassan ki fog sztem, már csak 35e kártyásan), akkor jön valami újabb, remélhetőleg 2-3mpx-es kamerával, HSDPA-val.
Bár mostanában nem nagyon láttam új Sharpot, amit be lehetne vetni az európai piacon
Mindig csak Japán...
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát igen régi, de én azt hittem a GX40-et is behozzák. Az még versenyképes lenne egy 50.000-es Vitamax áron. Kicsit jobb, mint a 770SH. Új modellekről én se tudok. Egyébként tudásilag a 903 még mindig csúcskategóriás.
-
-
balintka
addikt
Ez engem is érdekelne. A 903-ra mondták még a 2006 elejei tesztben, hogy jön, de szerintem már nem fog. Esetleg majd a 770SH-ból lesz McLaren kiadás, de már az is Nyugaton régóta kapható, és kvázi nem is új modell, hanem csak egy sima 770SH más színben. Viktor, nem tudsz valamit új Sharp modellekről?
-
mark75
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
mivan a sharpal? nem jönnek az ujabb modelek,már miota nincs uj telo.

-
balintka
addikt
SOS! Nem megy a GPRS WAP. Előfizettem rá, megjött az sms, kikapcsoltam meg vissza a telót, de azt írja ki, hogy a hálózat áll. A beállítások szerintem jók. Mi lehet a gond? Nem megy se beírt oldal, se a Live.
-
balintka
addikt
Utánanéztem, a gyári akku 3.7 V-os, az utángyártott meg csak 3.6 V-os, az mindenesetre nem túl pozitív.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én a töltőkről hallottam, hogy azok nem jók, de volt akkumulátor is. Elgondolkodtató mindenesetre. Még megfontolom az akksibeszerzést.
[Szerkesztve] -
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor azért lehet veszek egy utángyártottat mégis. Arra, hogy zenével, meg játékokkal szétdöntsem, arra jó az is, max 2 naponta megy a töltőre
Ha tönkremegy, veszek másikat, vagy visszarakom az eredetit. De fizikailag nem árthat a telónak az ugy. akksi ugye? nem teheti tönkre, vagy valami, nem? -
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És eredeti akksi szerezhető be hozzá valahol? Mert még nem láttam sehol olyat.
-
válasz
balintka
üzenetére
Biztos, szállít vidékre a Speedshop is.
Utángyártott akkumulátor-ügyben nem tudok nyilatkozni, hacsak nem azt, h. én nem vennék ilyet. A második telefonomba vettem ugy. akkumulátort, jóval hamarabb veszít a kapaitásából, mint a gyári, tehát rövidebb az élettartama. Pláne, ha nincs is akkora kapacitású. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Amindenit. Ugyanez a Sandisk 1GB-os kártya 6.000 Ft a Gigatelnél. Majdnem a duplája. Speedshopék szállítanak vidékre ugye? Mert látok ott valami GLS-t. Mennyire kezeli gyorsan a teló az 1GB-os kártyát? Nem lassul be tőle?
Mod: utángyártott 770SH akksiról tudsz véleményt mondani? Mert vennék egyet, a gyárit meg elraknám tartalékba. Azt látom, h 550 mAh-s az ugy akksi, így kevesebbet bírhat a gyárinál.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Támogatja a telefon az 1GB-os microSD-t? Weblapjuk szerint csak 512-ig támogat. Mondjuk jelen helyzet szerint csak 512-est fogok venni hozzá, nem olcsó a microSD.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, hát végezhetné jobban is a dolgát.

-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viktor: az adatkábel tölti az akksit? Mert mikor be van dugva, villog az akksi jel, de nem a töltöttség vonalak, hanem cakk und pakk az egész egész akksi ikon.
-
-
AdamStorm
csendes tag
Ha Jar vagy Jad fájlt rakok a hm-el BT-n keresztül a telóra azt elindítja?
-
balintka
addikt
Lemnet a teló ára Vitamaxszal 34.980-ra. 2 hete vettem a telót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor most ez kínai
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)