Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamStorm
csendes tag
Igen a géppel BT-n keresztül kapcsolódom a telefonhoz.Általában a max sebesség 250k és 370k között mozog.

-
AdamStorm
csendes tag
Üdv!

Nekem kb fél éve már Sharp 770sh telcsim van.A Connect now! programmal kapcsolódom most is az internetre. Van egy Bluetooth a gépemben és a ezzel a programmal ki lehettet választani h milyen a telóm, h mivel csatlakozom hozzá, és a kívánt net csomagot. Pár pllanat alatt 3g-vel fent is vagyok a neten.Kb. folyamatos internet használat mellet 16 óráig bírja, közben tölteni is lehet mert nincs az adatkábel a töltő helyére dugva.
-
64studio
csendes tag
Vodkánál egy tizes 2év hüsivel, most jött a készüléklista... 
Ennyit megér egy 3G-s. -
-
ragazzo
őstag
-
tartlev
csendes tag
Sziasztok, az adatkábel speciális ehhez a telóhoz vagy sima mini-USB-s? Netezik valaki rajta 3G-n keresztül? Connect Me simán felismeri? Mennyire stabil? Nem merül le közben, elég amennyire tölti közben a gép? Valahol olvastam egy funkció lassú működéséről (nem a képmegjelenítés, hanem telefonálás közben), de most nem találom, nem tudja valaki van-e ilyen problémája? (mint pl. a Motorola V550-nek, hogy pár másodperccel később vette fel a hívást, minthogy megnyomtad a gombot)
Köszi! -
balintka
addikt
válasz
64studio
üzenetére
Szerintem a kinyithatósak sokkal jobbak, nekem sima tégla mobil nem kéne mióta ez van. Én külsőleg egyáltalán nem ájultan a Samsungtól, ez sokkal jobban tetszik. És kinyithatóssal is lehet félkézzel telefonálni, miért kéne kettő hozzá?
MP3 nem szól rosszul szvsz, a basszus hiányzik, de egyik telóban sincs kihangosítva. Nem gáz annyira, mint a teszt írja, a Nokia 6131 se szól jobban. Fülhallgatóval jobb a Sharp mint a Nokia, több a basszus az mp3-ban.
Viktor: köszi a kijelölés gombjait
[Szerkesztve] -
64studio
csendes tag
Nagyon köszönöm a segítséget!
Nos, nekem is Sharpom van már 2 éve stabilan (GX15) amit kicsit már kinőttem, de megvételekor teljesen lehasaltam, hogy olcsó teló lévén egy SE T630-hoz képest mekkora ász kijelzője volt...
Én is szeretem ezt a márkát, de annyira nem mondanám magam márkahűnek, mint mások.
Most már kezdenek kijönni a teló betegségei 2év után, pl. aksi mindenképp kellene rá új, ébresztőórája rendszeresen nem akar működni éshát eljárt felette az idő...
Kinyithatós mobilom még nem volt és ezért nem tom mennyire tunám megszokni, én még a ''félkezes telefonálás'' híve vagyok!
Kinézetre tetszik a 770, de a Samsun mégjobban és nekem most inkább a design számítana, mint a 3G meg a megapixel...
Bár a Samu E250-ről pont ezért tettem le, mert a 200-as már 1.3mp-s, meg ami fontos, hogy nagyon kéne a telóba a rádió! A Samuban ez is megvan, jóltudom, nem egy kategória a Sharppal...
Köszi a biztatást, lehet hogy bevállalok egy 770-est.
(mennyire gáz a hangja mint mp3 lejátszó kihangosítva? a tesztben nem sok jót olvastam ilyen vonatkozásban róla,de azt osztom hogy a Sharpok elsőrangú telefonok, csak sajna kevés verzió van belőlük) -
válasz
balintka
üzenetére
Mert ez nem a Total Commander.
Inkább az Intézőhöz hasonlítanám, de attól is különbözik.
Egyébként kijelölöd a legelső fájlt, majd a Shift gomb és a nyilak segítségével tudsz kijelölni többet. Amennyiben az összeset szeretnéd kijelölni, a Ctrl + A gombkombinációval teheted meg. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
De mivel tudom kijelölni a PC-ről másolandó fájlokat? Asszem az insert meg a csillag nem megy, mint a Total Commanderben.
-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Kicsit félreérthető voltam, én a 770SH Handset Managerből kérdezem, hogy lehet ott kijelölni több fájlot a memkártyára másoláshoz. A teló gyári CD-jét használom a kábelhez.
-
Könyvtárat úgy tudsz létrehozni, h. a ''Saját mappák'' részen, a Képek/Hangok ../stb. alatt az ''Opciók - Speciális - Új mappa'' útvonalat követed.
Többet kijelölni u.úgy a ''Speciális'' részen tudsz, csak ez esetben a ''Többszörös kijelölés'' lehetőségnél. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És mivel tudom kijelölni a másolandó fájlokat? Holnap megnézema telóval a könyvtár létrehozást.
-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is ezt mondom. Ha valakinek igazán kéne a teló jönne a Vodafone-hoz
Igaz, ez én vagyok, de én nem mennék vissza Té-hez (voltam már), a Pannonba meg nem vágok bele. Lentebbi zene kérdéseimre tudsz vmi ötletet? -
válasz
64studio
üzenetére
Miért tennél rá két megapixeles képet?
Gondolkodik valamennyit a nagyobb (1 megapixeles) képeknél, viszont aránylag szép képeket készít.
A márkával az a ''baj'', h. csak a Voda árulja, függetlenül sem igazán kapható (főleg a 770SH). Ezért nem keresett, ezért nem akarja semelyik boltos átvenni. Egyébként is jobban el tudod adni, ha magánszemélynek adod el.
-
balintka
addikt
válasz
64studio
üzenetére
Sharp-okat általában kereskedőnél tényleg nehéz eladni, bár nekem anno a félig roncs GX10i-et lazán bevették. Magánembereknek inkább el lehet adni. A Vodafone boltban jókat mondanak róla, stabilan veszik, bár nem olyan sokat, mint a Nokiából. Nyilván kevésbé ismert mint a Nokia, azért nem is keresik. Sokan nem tudják, milyen megbízható, jó telók.
Egyébként 1 éve múlva úgyse lehet 15-nél többért eladni, annyit meg megér hogy megtartsd. Nem hiszem hogy az a Samsung E200 olyan hűdenagy teló, ami miatt egy ilyet kidobnál, sőt sztem rosszabb is, kijelzőben mindenképp. Az nem 3G-s, 1 év múlva még annyit se fog érni, mint ez, újonnan megvenni meg akkor már eleve hülyeség. Ez a teló most tudásra időtálló, most versenyképes, meg az E200 is, de jövő ilyenkor már a low-end kategóriában lesz 1,3 MP kamera, meg a többi most még menő cucc, ami ezekben van.
A 770SH csak 1,3 MP-es egyébként. Nem kameráztam vele, de a képek mappát lassabban nyitja meg mint a többit, kb. fél másodperccel. Elhanyagolható. De lehet a képeknél többet tölt, fél megás képnél érthető is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
64studio
csendes tag
Ja, ami még nagyon érdekelne: tényleg csigalassú a kamerája a 700sh-nak? A teszt cikkben azt írták gondolkozik rendesen a képek megjelenítésénél! Vagy ez csak a megapix képekre igaz? 2 megapixeseknél meg már le ki is feküdne?

-
64studio
csendes tag
Más vélemény???
Ma csak úgy megpróbáltam érdeklődni, milyen áron lehet 770sh-t venni vagy eladni!
Minden mobilkereskedő elhajtott, hogy ezt a kutya se keresi, így nem is vesznek, nem is adnak el belőle...
Hát ez szomorú, mind a márkára, mind a Vodkára nézve, vagy csak ez nem egy sikermodell? Külsőre tetszene, de mondom, egy fél évre venném meg max, utánna... sales...
Még az arabokat sem érdeklik a Sharpok, max az olcsóbb szériák (gx15, 17, 29...)
De nem kecsegtető az LG L600v esete sem! Egy tag mondta, hogy max egy 10-est adna értük használtan! sajna
-
balintka
addikt
Sharp az iwiw-en: [link] jelöljétek be isminek

-
balintka
addikt
válasz
64studio
üzenetére
Egyértelműen 770SH-t vegyél, többet tud, nagyon szép az nagy a kijelzője, abban az összes felsorolt konkurrense elmarad. Plusz ott az MP3, 3G, 3D-s játékok. Sharp-ok nagyon megbízhatóak.
Többieknek: most van egyesen az akksim, 4 napot bírt, éjszakára kikapcsolva, de elég sokat nyomkodva, játék, zene, bluetooth, memóriakártya feltöltés, beállítgatások, stb.
[Szerkesztve] -
64studio
csendes tag
Hello fórumlakók!
A Samsung E250 fórumon már pár taggal találkoztam...
A kérdésem: elbizonytalanodtam az E250-ben mert jön az E200 ami ráver (sztem) külsőben is a 250-re, de sajna Vodkáéknál még nincs.
Felvetődött hát, hogy mivel mindenképp kell egy új mobilt vennem most, egy fél évre-évre megpróbálnék vmit, hátha addigra már lesz vmi a Samu E200-ból.
Gondoltam ha lehet legyen 3G-s, de nem kizáró ok.
Ezért az alábbiak közzül megbízhatóság/minőség vonalon és másodrangúlag a funkcionalitást nézve melyiket lenne érdemes választanom?
- LG L600v
- Sharp 770SH
- SE V630i
vagy mindenképp egy Samu E250 mégha rövid időre is?
Amúgy a későbbi értékesítése is szóba jöhet mint 3. rangú tényező, vajon melyiket mennyiért lehet majd tovább adni használtan, hírneve fényében?
Kösz a segítséget! -
válasz
balintka
üzenetére
A Super nekem sem volt jó zenetömörítésre, ezért maradtam meg a jól bevált Sound Forge-nál.
Átkonvertálni a File menü - Save As... pontjánál tudsz. A zenét egyéni méretre vágni pedig kijelöléssel és az Edit menü - Trim/Crop almenüjével lehet.
További zeneszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekkel privátban keress, légy szíves.
Köszönöm. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most a csengőhanggal gyűlt meg a bajom. A Super legújabb verziója egy 192 kbit-es 6,8 MB-os mp3-at 64 kbit-esre tömörítve 4,3 Mb lett. Hol itt a tömörítés? vagy mást is át kell állítani? 250 kb/fél percet írtál lejjebb. Leszedtem az általad említett Soundforge-ot, de abban meg nem tudom hol kell átkonvertálni. A szám hosszát hogyan vághatom meg egyéni méretre?
-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi szépen, akkor a 2. töltés elég lesz csak a sima 2,5 óra, amíg a mozog a töltésjelző? A kábel holnap érkezik.
[Szerkesztve] -
A töltés elég lesz egy alkalommal 12 óra, a kábel pedig valószínűleg jó lesz, tudtommal a Sharpoknál nincs ilyen megkülönböztetés, h. csak GPRS-forgalomra v. általános használatra.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elég akkor a 12 óra első töltésnek, vagy töltsem még tovább?
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az állapothoz az van odaírva listában, hogy Internet. Ugye ez nem azt jelenti, hogy másra nem jó? Íme:
[link] -
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, pont megírtam a kérdést, Neked korrekt-e az utángyártott kábel? 1500 Ft lesz a szállítási díj.
-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az viszont szép! Utángyártott? Ha rendelnék pestről adatkábelt, elhoznák nekem ide veszprémbe? Mindenképp teljesen zárt tok kéne, mert a GX25 állandóan poros volt a zsebben. A 2000 Ft-os adatkábel nem drága.
-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk én táskában meg zsebben hordom, azért kéne olyan. Vagy valami hasonló zárt tok kéne hozzá, mint amit mondtál... Vodánál sincs rendes Sharp kábel??
[Szerkesztve] -
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Természetesen! Egyébként fóliás teljesen a kamera, képzeld, tök örültem! az egész keret, meg a lencse is fedett. Lehet egyébként átlátszó tokot venni a telóhoz? mert itt nem volt. Adatkábel (Sharp-os) milyen áron lehet?
-
válasz
balintka
üzenetére
A helytálló (nálam
) azt jelenti, h. a 12 óra helyes érték. 
Igen, akkor célszerű mindig töltőretenni, mikor egy egységet mutat az akkumulátor töltöttségjelzője.
Később majd oszd meg, légy szíves az akkumulátor-tapasztalataidat, mert kíváncsi vagyok, h. másnak mennyit bír a készülék. Nekem elég harmatos (kb. két nap), úgy, h. nem világit a kijelző és nincs 3-használat sem. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Elég neki a 12 óra, vagy többet érdemes rá tenni?
Gondolom tegyem fel, ha már egy csík lesz, ugye? most még 2-t jelez ki, de asszem nem szabad teljesen lemeríteni. -
-
balintka
addikt
Örömhírt közölhetek: immár egy fekete 770SH tulajdonosa vagyok
Köszönöm a segítséget Tőletek, különösen Viktor0610-nek! Reggel felhívtuk a környék összes Voda boltját, mindenhol azt mondták, hogy nincs, nem lesz, vagy csak rendelésre, ennek ellenére bementem a központi boltba, ahol még volt e csodából 2 db!!! Meg is vettem rögtön. Szépséghiba, hogy jó ideje nem jár a készülékhez az adatkábel, így most sürgősen be kell szereznem valamit. Átlátszó tokot sem tudtam venni hozzá. A teló megdöbbentett: a minőségi anyagok, a billentyűzet, a kijelző csodálatos! Elég nagynak találom a GX25 után, de meg fogom szokni
Viktor, később kérdezek a videókonvertálásról. A boltban az első töltésre 12 órát mondtak, kikapcsolva, ez helytálló? -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is így emlékeztem, hogy az a maximum. Azért gondolom, ha kinagyítja, pixeles lesz, a PC-s filmekből kiindulva. Viszont a WAP 5MB-ja nagyon korrekt! Eddig 1 MB volt 300 valahány Ft, ez így már sokkal korrektebb! Azért én egy 3 MB-os, mondjuk 450Ft-os csomagnak jobban örülnék.
-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére

Tévedtem, de csak jóindulatból, gondoltam adok egy ilyen esélyt a Sharpnak, de hát...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nemma:
Nem játszik 177x144 képpontosnál nagyobb felbontású filmeket...
balintka:
A WAP már 5 megabájt, és a videót úgy nézheted teljes kijelzőn, h. a telefon felnagyítja azt 320x240 képpontra. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És ez a 600 Ft még mindig csak 1 MB wap-ot jelent? Kiprobálnám rajta az egérmozi filmeket
A teljes kijelző mit jelent? kinagyítja a 176x144 pixel videót teljes képernyőre vagy csak fekete keretet tesz köré? -
A Vodafone-nál is van még percdíjas, adathívás alapú WAP-hozzáférés, de ezt ez a telefon nem támogatja.
A GPRS WAP viszont csak havidíjasban van a Vodafone-nál, ennek havidíja minimum 600 Ft.
Filmek nézhetőek teljes kijelzőn, fektetett nézetben rajta, bár én inkább csak rövidebb videókat tettem rá. -
balintka
addikt
Egy kérdés: film nézhető a telón? Ha átkonvertálom 176x144-re meg 15 fps-re?
-
balintka
addikt
Egyébként szumma szummárum: majdnem biztos, h ezt a telót veszem meg, a Nokiát sokan szidják, van, aki már a 4. készüléknél jár, rengeteg a gond vele. És ez szebb is külsőleg. Remélem a Voda boltok bíztatót mondanak holnap.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez viszont egy újabb rosszpont, mert én a percdíjas wappal szoktam fellépni, amikor pár percre lépek fel mondjuk játékot leszedni. azért utánanézek a wap díjszabásnak, most mennyi.
A másik: a 770SH nem tartalmaz teljes értékű Internet böngészőt? Mert csak a Nokiánál van xHTML böngésző írva.
[Szerkesztve] -
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Belinkelted a 6131 és a 770SH adatlapját. Aszerint a 770SH-ban nincs HSCSD. Az nem a sima percdíjas wap-ot jelenti? Mert nem szívesen fizetnék elő a GPRS-re, hogy egy játékot leszedjek a WAP-ról.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Kedden mondjuk felhívjuk a Voda 2 boltját, ott tiszta vizet öntenek a pohárba

-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Há egyelőre maradok a Sharpnál, de a rádió nagyon fog hiányozni, meg a kevés belső memória sem tetszik, de...
Egymás mellé tettem a Nokiát meg a GX25-öm, hát durva, hogy fél centivel nagyobb a Nokia kijelzője mindkét irányban, és asszem a 770-é is közel ugyanakkora. Sokat fejlődtek a kijelzők méretben. Még azért várok a végleges döntéssel, de valószínűleg a Sharp marad. Kedden felhívom a 2 legnagybb Voda boltot, melyik teló van, illetve a 770 milyen színben van, utána döntök. Igazából az ezüstöt szeretném belőle. De a fekete is jó. Nem tudsz valami infót erről mostanában melyik színű kapható? -
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez is mondjuk igaz... Talán az anyagiak miatt is, de egyelőre maradok a Sharp mellett, bár még szerdáig sok idő van
Ha Neked kéne mondjuk újra a két teló közül dönteni, most is a Sharpot választanád? -
-
balintka
addikt
Még egy kérdés: mennyire jó a 770SH billentyűzete? jól reagál a gombnyomásra?
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tegnap egész nap a 6131-et nyomkodtam, repülőnapon fényképeztem is vele, bár PC-re nem tudom feltenni, nincs hozzá kábel még. A rádió jól szólt benne, bár a basszus nem volt olyan erős. A játékok nagyon ott voltak viszont. Igazából a 770SH-t nem láttam még a valóságban, de az ezüst az nagyon jól néz ki. De az is lutri, abból melyik szín kapható. Ahogy számolgattam, a Nokiára legalább 6000-el kéne többet költenem (a plusz adatkábel meg kártya miatt), nem biztos, hogy ennyit megér. És tényleg nem tudok dönteni

-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nem lesz könnyebb a döntés. De sajna a 6131.-hez még memókártya meg adatkábel is kéne, ami újabb 1000-eket jelent, plusz még 3000-el drágábbról indul. nem tudom mit döntök jajjjj

-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
MP3 mennyire meríti az akkut? Igen, a Nokiánál jobb a 3 teljes verzió játék, több program, meg az is szempont, hogy talán több program van rá. A fizetős játékok elég gyatrák, csak 1-2 jó van.
Az akksira visszatérve, a paraméterek alapján kicsit erősebbnek tűnik a Nokiánál, a gyakorlatban is az gondolom. -
válasz
balintka
üzenetére
Igazából hálózati beállításoktól függetlenül két-három napot bír a készülék. Hozzáteszem, néha sokat Opera Minizem, játszom, ilyenkor képes akár egy-másfél nap alatt is lemerülni.
A Nokia mellett szól a jobb személyreszabhatóság (több, könnyebben telepíthető program, témák, S40-kezelőfelület). -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkumulátor tapasztalaid mik a 770SH-val? Sima 2G-n és 3G-n? Egyébként nem érzem egyelőre annyira létkérdésnek a 3G-t, de nehéz a döntés. Mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai, de valahogy a Nokiát a szolgáltatások terén korrektebbnek érzem (rádió, szoftverek, gyári játékok), a Sharp viszont a dizájnnal, meg a 3G-s tudásával meggyőző.
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha jól tudom a Sharpnál semmiféle nyitómechanika nincs. A 6131-nél legalább van egy efféle alternatívája is a nyitásnak, azmelett hogy a gomb nélkul is szét lehet nyitni

Mindezektöl eltekintve én is a Sharpot venném
-
válasz
balintka
üzenetére
Nálam is ekettő volt esélyes, aztán a 770SH-t vettem meg, mert az 3G-s.
(Aztán persze, kikapcsoltam a 3G-hálózatokat, h. tovább bírja a telefon.
)
A 6131 is jó vétel, nekem egyedül a fedlapot nyitó gombbal szemben vannak fenntartásaim. Mintha nem lenne akadásmentes a nyitó mechanika útja. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a képeket, bár kicsit kicsik, azért a lényeg látható. Én mondjuk rajtahagyom a fóliát, amíg le nem jön magától. Még vacillálok e között meg a Nokia 6131 között. Barátnőmnek az van és tetszik. szerinted melyiket érdemesebb megvenni?
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsi az előbb rosszul fogalmaztam, tehát azt akartam kérdezni, mi védi akkor az optika előtti műanyag lapot akkor... És Neked nem lett karcos, mióta megvan (az átlátszó lap)? Én mondjuk tokban tartanám a telefont (de mivel sokat van zsebben, könnyen poros lehet), de nem tetszik ez a védelem nélküli megoldás. Maga az az ezüst keret mennyire sérülékeny, arról könnyen lejön a védőfólia? Mert a tesztekben karcosnak láttam a képeken a keretet.
-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ennek nagyon örülök. Akkor mi védi meg az optikát a sérüléstől??
-
-
balintka
addikt
Még egy fontos kérdés: a hátlapon az 1.3-as kamerát védi valamilyen fólia gyárilag, mikor a boltban megveszem a telót?? Úgy mint a kijelző védőfóliák?
-
balintka
addikt
válasz
gibi.david
üzenetére
Mondjuk tényleg jól néz ki a körbefutó ezüst csík... Lassan belenyugszok, hogy valószínűleg csak feketém lesz, de azért rákérdezek majd a szürkére. Remélem nekem is bejön az mp3, és jól fog szólni.
-
gibi.david
tag
Én tavaly nyáron vettem, és én direkt feketét akartam, és az is volt, ezüst nem. De így sokkal jobb. Becsukva hihetetlenül elegánsan fut körbe az ezüst csík a fekete készülékházon oldalt hosszában.
Picit nekem is lötyög becsukva oldalra a fedlap, de max 1 mm-t, és mióta megvan, nem nőtt az elmozdulás mértéke, szal azért tartós a dolog.
MP3 lejátszója meg tök jó! És amúgy a kamerához képest jó képeket csinál. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, épp reggel néztem meg a Live-os játékokat, a Bomberman 3D vagy a DOOM RPG kifejezetten tetszik. Nincs olyan sok játék rá, mint GX25-re, de ez utóbbin sok játék elég butított volt... Jövő héten mindenképp megveszem a telót, mindegy a színe, bár az egyszínű ezüstnek jobban örülnék, de ha fekete van csak, akkor is megveszem, már nagyomn várom. Egyébként mitől függ, melyik színben kapható?? Vagy ez totál véletlen? Örülnék a képeknek, köszi!
-
válasz
balintka
üzenetére
Azt tudod, h. játékot csak a WAP-ról tudsz rátenni?
Mikor megvettem, én is ezüstöt szerettem volna, de csak fekete volt. Először fura volt a színkombináció, de sz.tem teljesen okés.
Este lehet, töltök fel élőképeket a telefonról. Viszont pár napja volt a kezemben egy ezüst változat, tehát nem lehetetlen annak beszerzése sem. Abban pont az tetszik, h. egyszínű. 
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Örülök, hogy ennyire lemegy a csengőhang mérete, akarok játékot is tenni a telefonba még mellé... Milyen a fekete élőben? Szép? Azért nekem az ezüst jobban tetszik, lehet olyat kapni? A Sharp Mobile oldalon ezüstben mutatja végig a telót, de ott is csak feketét ír színválasztékként.
-
válasz
balintka
üzenetére
Sz.tem csengőhangnak tökéletesen megteszi, élvezhető, hallgatható minőség. Mondjuk, én a zenehallgatásra is ekkora bitsűrűségűre konvertáltam, míg csak 64 megabájttal kellett gazdálkodnom memóriakártya téren.

Méret. Fél perc kb. 250 kB méretű.
Szín. Én feketében vettem, de a bevezetéskkor eltérő infórmációk voltak a két színről. -
balintka
addikt
Kapható ezüst színben? mert a Vodafone elérhető színnek a feketét írj csak.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És így mennyire szól jól a csengőhang 64 kbit-en? így mekkora méretű lesz egy csengőhang? én a vodafone-os Bohemian Like you-t tenném be, de az most 320 kbitesen 8,07 MB...
-
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a választ. Szerintem nekem is jó lesz az alap kábel, nem költök erre ha nem muszáj. Egy 256 vagy 512-es kártyát fogok venni a a gyári mellé. Tetszik, hogy a kábeles áttöltéskor nem kell kivenni a kártyát. A másik, amit mindig elfelejtek megkérdezni: a teló lejátszik 192 kbit-es vagy jobb minőségű zenét? A csengőhangot milyen programmal tudom ''lerontani'' 192-esből? Valahol olvastam arra elég 128-112 kbites is, meg így is kevés a belső memória, én meg játékot is fogok venni a telóhoz.
-
válasz
balintka
üzenetére
Igen, az adatkábellelel lehet másolni zenét (és egyebet is) a kártyára.
Kártyaolvasót akkor vegyél, ha nagyobb memóriakártyát szeretnél használni és/vagy türelmetlen vagy.
(Én az 1 gigabájtos kártyát is adatkábellel töltöttem meg. Közben elinternetezgettem.
)
Én a Bluetooth segítségével szoktam felmásolni a kisebb tételeket a telefonra -pl. háttérkép, MP3-csengőhang, stb... -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A telefonhoz adott USB kábellel lehet mp3-at másolni a memóriakártyára? Akkor Szerinted bluetooth adaptert vegyek, vagy kártyaolvasót? Ha jól veszem ki, a Bluetooth-t hanyagoljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inkább az Intézőhöz hasonlítanám, de attól is különbözik.
Gondolkodik valamennyit a nagyobb (1 megapixeles) képeknél, viszont aránylag szép képeket készít.

) azt jelenti, h. a 12 óra helyes érték.
Viktor, később kérdezek a videókonvertálásról. A boltban az első töltésre 12 órát mondtak, kikapcsolva, ez helytálló?

Ha Neked kéne mondjuk újra a két teló közül dönteni, most is a Sharpot választanád?