- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Asgeloth88 #93 üzenetére
Oké, köszönöm, ezt észben tartom
Lehet, hogy most pár napig nem tudok a kis projektemmel foglalkozni, ha ismét nekifeküdtem (magamat ismerve lehet, hogy mégis ma este vagy hétvégén), akkor összeszedek egy-két értelmesebbnek tűnő kérdést - amire nem feltétlen találok értelmes választ, megoldást
Még egyszer köszönöm szépen!
-
Peterhappy
őstag
válasz
Asgeloth88 #91 üzenetére
Elnézést. Office 365 van.
Vasról nincs infom (sajnos SQL-ről sem), de van benne anyag dögivel, azzal szerintem nem lenne probléma.Mennyiség: passz. Ha csak az eseti űrlapok kerülnének idővel erre, szerintem százas nagyságrend lehetne naponta maximum. Ha bővítenénk ezek körét és bizonyos ügyviteli folyamatokat átemelnénk ide, akkor ez ezres nagyságrendeket is jelenthetne akár.
De ez napi szint, egyszerre, egyidejűleg biztos hogy jóval kevesebb.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Asgeloth88 #89 üzenetére
Szia!
Ne hülyülj, nagyon szépen köszönöm a segítségedet, jobb későn, mint soha!
Sajnos a Form-mal zsákutcába futottam, kiderült, hogy azért nem tudok mailt küldeni, mert szerverszinten le van tiltva, hogy más nevében automatikus mailt küldhessek - ami amúgy teljesen érthető - csak sajnos ez kiterjed az általam tulajdonolt csoportcímekre is...
Ahogy mondod - marad a Power app. Kemény dió lesz, nagyon minimális programozási ismerettel rendelkezem.
A legnehezebb az egészben az lesz, hogy az űrlapok kinézetre közel azonosak legyenek a jelenleg használtakkal, továbbá fontos lenne, hogy azok nyomtathatók legyenek (akár üresen, kitöltés előtt, akár kitöltve) és PDF-be exportálhatók. Láttam erre folyamatokat, valószínűleg sokat kellene egyszerre összeollózni, talán nem lehetetlen, kérdés a házirend lehetővé teszi-e (és meg tudom-e csinálni)Az viszont fontos lenne, hogy a formok ne a listán jelenjenek meg, hanem pl. egy bizonyos gombra kattintva, vagy lenyíló menüből kiválasztva, tehát egy kvázi "ügyfélbarát" felületen. (esetleg aloldalba beágyazva).
És szintén fontos lenne, hogy az elküldést követően legyen egy feedback (ahogy a formoknál), de ennyi, ne lásson rá utána senki a korábban elküldött űrlapokra.Sajnos nincs SP szerverünk, így a Designer-t nem tudom használni.
Azt nem is tudom, SP szerver nélkül egyáltalán el bír az SP egy nagyobb terhelést, akár 40-50 felhasználót egyszerre - vagy nincs a kettő között összefüggés?Egyelőre nem terhellek mással, vannak még kérdéseim, de próbálok sokat tanulni és sok mindennek utánaolvasni, amit tudok, megpróbálok önerőből kideríteni - de van, amire szinte sehol sem találok választ.
Számomra az a legfurcsább, hogy azokra a megoldásokra, amikre én szeretném a SP lehetőségeit kiaknázni, nagyon kevesen használják. Így töredék annyi a forrásanyag és azért csak-csak elgondolkodtató, hogy talán nem véletlen, hogy ez így van...Mindenesetre köszönöm az eddigieket, előre is elnézést kérek, foglak még bombázni kérdésekkel, legyen szép napod
-
Peterhappy
őstag
válasz
Asgeloth88 #85 üzenetére
Oooo de jo, koszonom a valaszt!
Osszegyujtom akkor a kerdeseim es holnap bombazok -
htcwanted
csendes tag
válasz
Asgeloth88 #81 üzenetére
Ha a group calendar opcio nem elérhető akkor nincs túl sok más lehetöség, SharePoint 2019 lesznek majd hasznos megoldások erre, de az ügye másik platform.
-
htcwanted
csendes tag
válasz
Asgeloth88 #79 üzenetére
Custom javascript megoldás nélkül, talán egy lista workflow-val meg lehet valósítani.
Ha történik egy új foglalás azt a workflow ellenőrzi, és ha már létező időre foglalt akkor visszajelez a requesternek hogy nem volt sikeres a foglalás. -
htcwanted
csendes tag
válasz
Asgeloth88 #77 üzenetére
Vagyogatunk
-
tPedro_
őstag
válasz
Asgeloth88 #72 üzenetére
Szia!
Az urlapot a SP oldalrol nyitom meg, ki van teve egy szerkesztes gomb. Erre gondoltal?
Itt alapbol nem is latszik a mezo neve.Csak az Infopath-ben latszik, de itt nem azt a nevet mutatja, amire atneveztem a SP lista List Settings-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Keresünk dokkolókat
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest