- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
htcwanted #96 üzenetére
Szia,
Köszönöm a válaszod!
Nem építettem, csak simán a Quick links modulokkal (add new web part alatt) pakoltam tele az oldaltFent egy hero fogadja a Kollégákat, ahonnan oldalon belül lehet navigálni.
Ilyen szekciókból van több, mindösszesen közel kétszáz "címmel" és ahogy görgetek lefelé, úgy töltögeti be a dobozok tartalmát.
Gondolom így gyorsabb az oldalbetöltés, csak épp egy fontos funkció használatára nincs lehetőség.Elnézést, a címeket szenzitívebb mivoltuk miatt takartam ki.
-
shifty!
senior tag
válasz
htcwanted #67 üzenetére
Na akkor nekem lennének kérdéseim
Lényegében hibabejelentő SP oldalt kellett csinálni, InfoPath bejelentő űrlap lett rá csinálva new/view/edit formokkal, ez lett implementálva a SharePoint oldalba, az új bejelentés egy listába rögzül.
Olyan kérdés lenne, hogy kéne csinálni ebből a listából különböző nézeteket:
Egy átfogó, amiben minden bejelentett hiba benne van - ez megvan, az alapértelmezett
Egy olyan listanézet, ami a bejelentkezett felhasználóra szűrve listázza az általa bejelentett hibákat - csak az által bejelentetteket
És egy olyan, ami arra szűr, hogy a hiba elhárítására ki lett kinevezve - egy feladatmenedzser nézet, ami azokat a hibákat jeleníti meg a lista összes eleméből, aminél a bejelentkezett felhasználó a feladatmenedzser - ezt a listát, a megtekintését felhasználói jogosultsághoz is kéne kötni, hogy csak az láthassa, aki benne van az adott csoportban.Nem tudom, mennyire nem egyértelmű, ha valaki tud támpontot, kérem segítsen
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Formula-1
- BMW topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest