- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
htcwanted
csendes tag
válasz
Peterhappy #95 üzenetére
Szia, esetleg egy screenshot a főoldalról? Out of the box megoldásként hoztad létre vagy custom építettél egyet?
-
Asgeloth88
csendes tag
válasz
Peterhappy #88 üzenetére
Szia!
Bocsi elvoltam havazva munkával. Forms-ot én spec nem használok, mert csak egy survey. SharePoint listatárban megcsinálhatod pl powerapps-al az űrlapot és ott már tudsz emailt küldeni a létrehozónak.
A nyomtatványok mezői mennyire térnek el? Sok lenne 100 contenty type-ot csinálni.
A jóváhagyásnál meg kell adni egy fiókot amivel az emaileket küldöd, ez alapból a Tied.
Bevallom én jóváhagyásokra még mindig SharePoind Designer 2013-ban csinálok workflow-katHát ha classic megjelenést használsz, akkor tudzs pl content webpartokat (scrip/ tartalom kezelő kijelzőket) berakni amiben tudsz html, js kódokat rakni. A modern experiencenél SPFX-el tudsz kijelzőket szerkeszteni.
Sok lehetőség van benne, az is kérdés, hogy pl milyen programozási tapasztalatod/tudásod van.
-
Asgeloth88
csendes tag
válasz
Peterhappy #84 üzenetére
Még talán páran vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest