- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Motorolának is a Bose hangol
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Teljesen igaz. Én az elején mindig megyek elfoglalni a zászlókat, majd miután meghaltam, megnézem hogy melyik a legerősebb játékos, és azt követem.

Jól járok vele, mert meggyengíti az ellenfelet, nekem már csak egy lövés agonnyal, és by-by thedranonymus.
. Régebben vittem magammal painkillert (doboz), meg töltényeket, azzal is segítettem, mert szinte mindenki bombákat visz csak (1-es és 2-es szintű), ezért eleg gyorsan adja az XP-t meg a $ a két doboz. 
Azt én se értem, hogy miért áll be mindenki fedezék mögé, vannak pályák amiknél érthető, de általában simán ki lehet kerülni az ellenfelet, és hátulról elfoglalni az állomásokat. Kedvencem mikor Barrage-el próbálja valaki leszedni a pálya másik végében tartózkodó, mozgó ürgét.!! Mire odaér a lövedék már rég elmegy onnan az illető, arról nem is beszélve hogy ki is szedik hamar onnan.
A launcherekről úgy gondoltam a képet hogy melyik részeit lehet fejleszteni, mert a barrage-el ezt szúrtam el, szinte nem is lehet fejleszteni, pedig jó fegyver lehetne. Az érdekelne még hogy a 3 közül melyik szerinted a leghasználhatóbb, és miért.
Én úgy vettem észre hogy nem értik, hogy mit akarsz nekik mondani, múltkor egy 23-as csávótól kértem fájdalomcsillapítót (szembe álltam vele). Nem adott, na így jártam, nincs. Arrébb megy, meglövik, erre nem le rak egyet.
Remélem majd összefutunk még valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Arc Raiders
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux Mint
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia Magyar bill
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Régebben vittem magammal painkillert (doboz), meg töltényeket, azzal is segítettem, mert szinte mindenki bombákat visz csak (1-es és 2-es szintű), ezért eleg gyorsan adja az XP-t meg a $ a két doboz.