Új hozzászólás Aktív témák
-
A Molyember
tag
Ez valami szanalom. Mit akarnak ezzel, ujrainditani az egesz szeriat “egy uj, modern kozonsegnek”, ha sikeres lesz? Mar a twitter fiokjukat is atallitottak erre a szarra, ezzel szonyeg ala soporve a felujitast amivel szenvednek mar tobb, mint 3 eve.
Remek jovo elott all a Prince of Persia sorozat.
-
Chibass
tag
Látom senkinek nem tetszik itt, és sajnos nekem sem.
-
A gameplay jónak tűnik, de a zenei választás nekem sem jön be. Mondanám, hogy az Ubisoft nagyon izzadtságszagúan hozza a "How do you do fellow kids?" feelinget, de igazából fogalmam sincs, hogy a mai fiatalok körében mi a menő zene/feeling. Mindenesetre a PoP-hoz ez szerintem annyira nem illik. Mondjuk a rock sem annyira, és mégis a Warrior Within a kedvenc részem, szóval meglátjuk.
-
SpazzMaticus
tag
Nem szeretem a fekete humort.
Egyébként akik ezen itt a videó alatt is "sikoltoznak" pénzt kapnak érte, a vakok intézetéből szállították őket a rendezvényre, vagy tényleg ekkora élettelen kockák hogy bármiféle jatéktól merevedést kapnak ?Én azért nézek ritkán ilyeneket, mert ez kifejezetten irritál...
-
batman91
őstag
Ekkora retket is már régen láttam. A gettó hercege, egy viccnek jó lesz. Miért kell minden legendás szériát meggyalázni?
-
Wellin9
tag
Ha ezt eladják valami AC mellékágnak, azt mondom oké, de ez így a hatalmas faceplam, évek óta várnak az emberek, egy új POP-ra, a remake próbálkozással már sikeresen hülyét csináltak magukból, erre bemutatják ezt, még, ha jó is lesz, akkor sem volt ez, egy túl átgondolt döntés
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy bennem most realizálódott, hogy ez egy Prince of Persia játék, amiben nem a herceget irányítjuk majd...
-
turit
tag
Nigériai herceg
-
k-adi
nagyúr
most akkor ez nem mobilra készül? wow...
-
nanocry
tag
Elég niggás beütést kapott, meg az a zene, anyám... Hát inkább ne mutatták volna meg.. Ubisoft, PoP, á én már rég elengedtem..
-
myckey
veterán
Nem az igazi
Hol vagy Prince!? -
GodGamer5
addikt
Ez egy FOS!!!
Még ha mobillra jönne esetleg, de így... -
XuChi
addikt
Néger raszta hajú herceg
-
A textúrák alapján nagyon úgy fest a játék, mintha mobil eszközre fejlesztették volna első sorban, hogy a leggyengébb hardveren is elfusson. Sőt, azon csodálkozom, hogy egyenest nem jön iOS-re meg Androidra. Konzolokon meg PC-n felnyomják a felbontást 4k-ra, hogy jobban nézzen ki, de ennyi, nekem ez egy mobil játéknak néz ki akkor is.
-
Szabi®
addikt
Ez lett abból a maga idejében kimondottan jó szériából ? Még mennyire tudja alulmúlni magát az Ubisoft ? Nincs gempa fejleszteni normális játékokat ? Pedig elég vastagon szokott fogni a toll az árazásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest