Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Napok óta nem bírom visszatölteni a kész csomagjaimat (Seti@Home). Nálam van a hiba vagy a "rendszerbe"?
-
Kareszovics
addikt
SETI frankón behalt. Csomagokat küld meg fogad, cask éppen statot nem bírok nézni.
Nem baj legalább jól meglepődök milyen sz@r a RAC-om.
akosf: grat Nektek.
-
Kareszovics
addikt
E4k vagy E2k között csak a 12-es szorzójú jöhetne szóba, konkrétan: E2220 vagy E4600. A kettő között mondjuk 30% árkülönbség van.
Nem hiszem, hogy a két proci között számítási teljesítményben SETI terén 30% különbség lenne, amikor átlag max 5% a cache beli különbség más terülteten.
Úgyhogy valszeg az E2220-ra esne a választás.
-
Kareszovics
addikt
Lenne egy láma-kérdésem!
Bár visszakerestem a topikban egyértelmű választ nem kaptam arra kérdésre, hogy nagyobb cache-mérettel rendlekző proci gyorsabban számol-é?
Tehát ha én porcit akarok cserélni és mondjuk ez egy E2xxx szériás Intel lenne,de gondolok a SETI-re is akkor már jobban megéri egy E4xxx szériás procit vennem, mert ugye azonos órajel mellett nagyobb a gyorsítótár.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #4175 üzenetére
Főnök-mentes környezetnek köszönhetően gyorsan feldobtam az új optit itt a benti Cerkára is
Úgy néz ki itt is sokkal jobb lesz a helyzet.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Az alábbi üzenettel 1 mp után Compute Error-olja a BOINC bizonyos csomagjaimat:
2007.10.11. 14:45:55|SETI@home|Unrecoverable error for result 17mr07ab.30757.413991.12.6.172_5 ( - exit code -112 (0xffffff90))
Most az én procim hibázik, vagy szar csomagokat kaptam?
Ráadásul ilyen fasza zsíros nagy csomagokat szokott elkúrniSegítséget előre is köszi
-
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #3897 üzenetére
Nos legnagyobb örömömre az AMD optimalizáció átlag 10-12%-os gyorsulást hozott, úgyhogy én bátran merem mindenkinek ajánlani
-
Kareszovics
addikt
Új optimalizációk SETI@Home-hoz:
[link]
Van külön AMD opti is.
Megnézem milyen majd nyilatkozok -
Kareszovics
addikt
Üdv!
Visszanéztem a topikban és nem találtam kérdésemre választ:
Celeronhoz melyik 2.2B optimalizációt érdemes felrakni?
A segítséget előre is köszi!
MOD: mármint SETI@Home-hoz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest