- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kareszovics #4420 üzenetére
Mondjuk a "napok óta" egy erős túlzás, mert valamikor tegnap hajnalban adta meg magát a kommunikáció - nekem még hajnal 2-3 körül mentek fel csomagok; majd utána jött a se fel- se letöltés, aminek a letöltő része tegnap délutánra meg is javult.
-
Petya25
őstag
válasz
Kareszovics #4420 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet.
Pár szerver nem megy náluk, de remélem gyorsan megoldják. -
coyote55
őstag
válasz
Kareszovics #4207 üzenetére
Nekem megy gond nélkül
20.-án lesz egy hónapja, hogy beszálltam a Ph! csapatába, és kb. 2300 creditem van már
Igyekszem tolni a szekeret, csak nem tudom, ez az eredmény jó, vagy gyenge? -
válasz
Kareszovics #4177 üzenetére
Elvileg az E4k-s procik az E2k-s procikhoz képest minimális előnnyel bír gyorsaság terén (ph!-es teszt - bár nem SETI/Einstein/... teszt).
Vagyis ha nagyjából egy árban van a két proci, akkor éri meg az E4k-st venni (ha viszont minden kis sebességelőny számít, akkor nagyobb árkülönbség esetén is ezt fogod venni).
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #4175 üzenetére
Főnök-mentes környezetnek köszönhetően gyorsan feldobtam az új optit itt a benti Cerkára is
Úgy néz ki itt is sokkal jobb lesz a helyzet.
-
válasz
Kareszovics #4173 üzenetére
Én is csak véletlenül tettem. Volt egy link, amit nem tudtam beazonosítani (mert én még a lunatics.at-s címre emlékeztem, ez meg kwsn.net-es volt), és rákattintottam. Akkor láttam meg az új opti dolgait.
-
válasz
Kareszovics #4012 üzenetére
A SETI főoldalán nem írnak róla semmit, a fórumukba meg lusta voltam utánnanézni, így némi tapasztalati anyag, és következtetés útján írom a következő eheti összefoglalót (így lehet, hogy nem pontos, amit írok, de akkor majd valaki kiegészít
). Valószínűleg választ kapsz a kérdésedre is, bár a "fasza zsíros nagy csomag" jelzőt nem tudom hova tenni.
Mindenesetre érdemes megnézni, hogy a többiek milyen eredménnyel küldték vissza a sajátjaikat, és ha ők is hibával küldik vissza, akkor meg lehet nyugodni: nem nálad van a hiba.A SETI-nél vannak (voltak) gondok/változások. Hétfőtől visszaálltak a 2 tizedeses pontosságra a webes felületen is (valószínűleg sok negatív kritikát kaptak a kerekítés miatt). Lehet, hogy pont ezért (de lehet, hogy nem) hétfőtől a kapcsolódás ismét hektikussá vált, nem igazán lehetett csomagot letölteni, és lejelenteni (a feltöltés viszont ment rendesen). Majd még mindig hétfőn (délután) a szervereket is leállították adatbázishiba miatt, így kedd estig/éjjelig nem adtak még csomagot sem. Egyébként az adatbázishibát megtapasztalni a kedd esti karbantartás után volt alkalma mindenkinek; hiszen rengeteg csomagot sikerült 'üres' csomagként (letöltésnél már látszott, hogy nem "0/366KB" a letöltendő csomag mérete, hanem egyszerűen "0"), vagy 'nem teljes' csomagként (1xx, vagy 2xxKB-os hosszúságú csomagok) elkészítenie a szervereknek a teleszkópok adataiból (ez tipp, mivel kapott az ember normális csomagokat is, meg ugyanazokat a csomagokat ugyanúgy hibásan jelentette le mindenki, így valószínűleg nem a szerver küldte ki ezeket hibásan), amik 0 másodperc számolás után hibával jelentek meg a listákban (nálam is volt vagy 60-70 ilyen csomag, a 'kész' csomagok között még látni is lehet majd egy jó ideig - az üres csomagok "-6 bad header", a 'túl rövid' csomagok pedig "-112 unknown error" hibát jelentettek le).
-
válasz
Kareszovics #3898 üzenetére
Mihez képest hozott gyorsulást? A régi 2.2B-s optihoz képest, vagy a régi 5.15-höz képest, esetleg az új 5.27-hez képest? Nem mindegy...
Egyébként kell is a gyorsulás, mivel az új multibeam csomagokhoz fejlesztett 5.27-es kliens (és az erre építkező, általad is említett 2.4-es opti is) ismét kreditcsökkenést produkálnak minden gépen (5-15 mínusz). Ráadásul akadnak olyan csomagok, amik 'gyárilag hibások' (elfelejtették kiszűrni belőlük a zajt), így nem kell meglepődni, ha egy csomag 1-2 óra munka után is csak 0,1%-on áll, majd újabb 1-2 óra múlva, lejelentés után 0.x kreditmennyiséget produkál...
Viszont örömhír, hogy végre megoldották a már csak két gépnek küldést; így gyorsabb lehet az eredmények feldolgozása. -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #3897 üzenetére
Nos legnagyobb örömömre az AMD optimalizáció átlag 10-12%-os gyorsulást hozott, úgyhogy én bátran merem mindenkinek ajánlani
-
válasz
Kareszovics #3865 üzenetére
A Celeron fajtájától függ (mert ugye nem csak 1 fajta Celeron van)...
Egyébként egyszerűbb, ha az install változatot szeded le, mert az azt a fajta optit rakja fel, ami neked kell. Ennek közvetlen letöltő linkje: [link].
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rövid videón a Titan Quest II
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest