- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
válasz
deadguy #2305 üzenetére
Ácsi, te nem BOINC-ot szedtél le szerintem. Innen töltötted le? Bővebben: link
Ez a BOINC egy keretprogram, amivel különböző projectekeket lehet futtatni, nem csak a setit. Ebben a keretprogramban kell hozzáadnod a seti projectet, és onnantól kezdve már mindent magától fog csinálni. De ez tényleg nem megy azonosító nélkül.
Optimalizáció: az oldal tetején le is van írva, hogy melyik két file-t kell kicserélni, hogy megkapd a gyorsított setit. De erre ráérünk majd akkor, ha műkszik a dolog rendesen. Majd segítünk, ha nem megy.
''Ja és mi az a ''best triplet power'' meg hasonlók a kliens progiban?''
Nem sokkal korábban linkeltem beBővebben: link
-
KPepe
senior tag
válasz
deadguy #2303 üzenetére
25%-nál negyedbe marad
Mellesleg még mindig nem értem. Most néztem meg: ha új projectet akarok hozzáadni, akkor kell neki egy Project URL és egy Account ID. Utóbbira vársz Te. Enélkül nem is áll neki semminek. Első lépésben letölti a project webhelyéről a szükséges file-okat, és nekiáll wu-kat szedni.
Ha pedig már folyamatban van a munka, érdemes lenne optimalizált klienset leszedned: Bővebben: link
De csak azután csináld meg, miután már letöltötte a wu-kat, és ténylegesen dolgozott is már. Addig úgy sincs mit kicserélned
Szerk.: Jut eszembe, egy jó ideje nem megy a sheduler, meg egy darabig még nem is fog, lehet, hogy ezért nem kapod az azonosítódat. Ha nem ezért, akkor is mindegy, mert amíg nem megy, addig se fel, se letölteni nem lehet semmit. Ha pedig beindítják, akkor meg olyan torlódás lessz a szerveren, hogy öröm lessz nézni, mire a Föld összes gépe elvégzi a kommunikálást a szerverrel.
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
válasz
deadguy #2301 üzenetére
Most regisztráltál? Mert ugye az emailben küldött jó hosszú azonosítód nélkül el sem lehet kezdeni a munkát! Nem tudsz projectet hozzáadni, hiszen akkor kinek a nevére dolgoznál?
Legjobb emlékeim szerint nekem szinte azonnal megküldték az azonosítót. Várj csak türelmesen
Új hozzászólás Aktív témák
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest