Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
válasz
Mike T. #2283 üzenetére
Na, ez a helyes hozzáállás
Egyenlőre jók is vagyunk ebben
De idővel lehet, hogy ehhez seti-farmra lessz szükség
akosf!
Kezdek gebedni ettől a fordítástól! Neked mért nem ment? Nekem kapásból kivág 92 hibát + 1 warningot. Az a baja elsőnek, hogy a#include ''std_fixes.h''
sorra ugorva ezt írja ki:
e:\driver\seti\seti_boinc\client\config.h(417) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'std_fixes.h': No such file or directory
Ennek az std_fixes.h-nak nem egy header file-nak kellene lennie? Sehol nem találom. Vagy én néztem el valamit, de nagyon... -
törölt tag
válasz
Mike T. #2191 üzenetére
Minden olyan procihoz jó ami támogatja az SSE/MMX utasításokat is.
De P4-hez van jobb is, itt: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest