Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger|||
aktív tag
sztem meg a BRIHCSESZ MEG A KONTRASZT gombok a monitoron
-
zottty
aktív tag
A Játékban is lehet állítani. Az NFSU2-ő egyépként is a sötét éjszakába játszódik. eddig működött?lehet hogy rá kéne tenni az új driveot.
-
aTommm
csendes tag
Az a problemám h túl setét a képernyőm...na nem úgy általában, mer azzal semmi gond. Hanem játék közben !
Pl. az Nfs Underg.-ban alig látom az utat...meg a verdát...meg ugy egyáltalán mindent! És ugyanez van a többi játékkal is : baromi sötét.
És tudom hogy ennyire azert nem kéne...
Nem tudom h a monitorral van-e baj (az biztos h az ki van világosítva), vagy a vidikártyán kéne valamit manipulálni...az mellesleg ATI 9600 Pro.
A vidikártya beállításainál a színkezelésnél betudom állítani hogy legyen akár baromira világos is, de az csak az asztalra működik, ha indítok egy játékot, arra nem, az ugyanolyan setét !!!
Ha tudtok, aggyatok tanácsot lécci, mer' ez így nem állapot.
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest