- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Venicnek a 805 elött kéne lenni, a via lap nem lasabb semmivel (azt is használtam párat, A8V-E Deluxe volt az előző lapom bő egy évig), a vinyó viszont iszonyat sokat vissza tud fogni, szal valszínű az lehetett a ludas! Mert hogy a ceka d elötte van a listában az nonszensz, Celeront D-t is használtam, tudom. (Bár melegebb volt mint a NW és az erősebb is volt, így aki ragaszkodott a kék vonalhoz inkább használt P4est túrtam neki...)
UD= United Devices rákkutató program!
http://index.hu/tech/net/rakellen/
Ha érdekel és kipróbálnád, megpróbálhatod a regemmel (1 reg alatt akárhány device lehet, mind egyenrangú. A regisztráció általában sajnos elég sok idő; ill amennyire lehet csapatokba és regisztrációk alá tömörüljünk, könnyeb így kezelni minket; én a HWSW csapatban vagyunk, világszinten első 9x be benne szoktunk lenni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest