Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Ja persze, ha sima celeronról beszélünk, akkor ok --> az tényleg egy halott ötlet --> olyat nem érdemes venni, mert nemjó semmire /talán szövegszerkesztésre/.
Egy CeleronD viszont méltó ellenfele egy Sempronnak és pont!!!!
Az eddigi tesztekből ez jött le.
Nekem Sempronom még nem volt viszont voltak celeronjaim, celeronD-im, HT-s és ht nélküli p4-eim /nw, prescott/, pentiumD-m, A64-em/venice/ és XP-im /tbred A és B/.
Mivel szeretek tuningolgatni, ezért mindegyik procimnak megnéztem a végét, rengeteg tesztet futtattam velük, mivel imádom a játékokat sokat játszottam is /fps, szimulátor/
Nálam a rangsor a következő: /csak a saját prociaimra tudok támaszkodni/
Celeron 2.6 /ennek mindegy, hogy húzom-e vagy nem/
XP 2200+ /Tbred a és b/
CeleronD /2.12, 2.26, 2.4, 2.8GHz/
p4 2.8/533/1m
A64 3200+
p4 2.8/800/512
CeleronD 2.26, 2.4 /széthúzva/
p4 3/800/1m /E0 és D1/
p4 3.2/800/1m
d805
A sempronokat pedig mint a listából is látszik, kb az alapon járó CeleronD-k környékére tudnám pozícionálni.
Nekem ilyen procijaim voltak/vannak nekem ennyi a tapasztalatom velük.
Ezt a ranglistát nem csak az elért pontszámok alapján építettem fel /nemis tudnám, mert más verziójú/tipusú progikkal mértem régebben/ hanem a mindennapi használhatóság szerint --> zene, net, játék, tömörítés, stb, stb.
Ami nekem egy iszonyat nagy csalódás volt, az a 3200+ venice bár lehet a vias lap + a 100éves maxtor vinyó miatt van, hogy ilyen gyengén muzsikál.
mod.: ja még 1 --> mindenki jön itt a melegedéssel meg a fogyasztással. A fogyasztást aláírom, hogy többet esznek ezek az intel cuccok. A melegedést viszont nem értem.
Megfelelő stepping-ű p4/CelD-t kell vásárolni, és akkor nem lesz eget rengető melegedés.
Én sok procimat egy asszem 2.5k-s CM hűtővel használtam és nem találkoztam még széthúzva sem nagyon brutál hőfokokkal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest