Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

veterán

válasz MC Pite #394 üzenetére

Ja persze, ha sima celeronról beszélünk, akkor ok --> az tényleg egy halott ötlet --> olyat nem érdemes venni, mert nemjó semmire /talán szövegszerkesztésre/.

Egy CeleronD viszont méltó ellenfele egy Sempronnak és pont!!!!

Az eddigi tesztekből ez jött le.

Nekem Sempronom még nem volt viszont voltak celeronjaim, celeronD-im, HT-s és ht nélküli p4-eim /nw, prescott/, pentiumD-m, A64-em/venice/ és XP-im /tbred A és B/.

Mivel szeretek tuningolgatni, ezért mindegyik procimnak megnéztem a végét, rengeteg tesztet futtattam velük, mivel imádom a játékokat sokat játszottam is /fps, szimulátor/

Nálam a rangsor a következő: /csak a saját prociaimra tudok támaszkodni/

Celeron 2.6 /ennek mindegy, hogy húzom-e vagy nem/
    XP 2200+ /Tbred a és b/
    CeleronD /2.12, 2.26, 2.4, 2.8GHz/
    p4 2.8/533/1m
    A64 3200+
    p4 2.8/800/512
    CeleronD 2.26, 2.4 /széthúzva/
    p4 3/800/1m /E0 és D1/
    p4 3.2/800/1m
    d805

A sempronokat pedig mint a listából is látszik, kb az alapon járó CeleronD-k környékére tudnám pozícionálni.

Nekem ilyen procijaim voltak/vannak nekem ennyi a tapasztalatom velük.

Ezt a ranglistát nem csak az elért pontszámok alapján építettem fel /nemis tudnám, mert más verziójú/tipusú progikkal mértem régebben/ hanem a mindennapi használhatóság szerint --> zene, net, játék, tömörítés, stb, stb.

Ami nekem egy iszonyat nagy csalódás volt, az a 3200+ venice bár lehet a vias lap + a 100éves maxtor vinyó miatt van, hogy ilyen gyengén muzsikál.

mod.: ja még 1 --> mindenki jön itt a melegedéssel meg a fogyasztással. A fogyasztást aláírom, hogy többet esznek ezek az intel cuccok. A melegedést viszont nem értem. :F
    Megfelelő stepping-ű p4/CelD-t kell vásárolni, és akkor nem lesz eget rengető melegedés.

Én sok procimat egy asszem 2.5k-s CM hűtővel használtam és nem találkoztam még széthúzva sem nagyon brutál hőfokokkal.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák