Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz KrAt #395 üzenetére

Persze, ez nagyjából így is van.
    Csak sajnos melóhelyre ezt a gépet nem én választottam ( de ezt sztem magadtól is tudod :) ) és amennyiért celeront kapsz, annyiért teljesértékű procit is kapsz - pl a Sempront. Nekem ezzel szokott a bajom lenni, mikor mondják, hog yjóóó, de olcsó gép kellett. Ééés? Annyiért kapni normálisat is. Na mindegy. Otthonra Dual Core is van :) . Ha lenne kess akokr Core2 lenne, így X2 (lap+proc+nb borda+minőségi venti került annyiba mint a legkisebb Core2).

Én irodai munkánál is nehezen viselem soxor, mert nyomatatásko/telepítéskor/pdf nézéskor/kislemez használatakor/operával böngészéskor olykor elég lasúúú. Mondjuk hozzá vagyok szokva a pattogós rendszerhez, K6-2ők után Duron, Athlon, Duron+SSE (Morgan), AthlonXPk (M), A64ek, X2. Kisgépekben Celeronok, PIIes, Duron, Athlon, AthlonXP és Sempron (K8as).

És peace :R

• MC Pite

veterán

válasz KrAt #393 üzenetére

Te hány/milyen gépet használsz?

Mielött sértegetsz mérd le Sempronnal és Celeronnal az alábbit:
    Telepíts egy progarmot (nagyobbat) küzben egy legalább 3 megás pdf-et kezdj nyomtatni (küözben zenét hallgatsz, UD-zik a gép és letöltesz ofkorsz). Sempronnal emeleett tudsz még mást is csinálni, Celeronnal még az egérkurzor is darabosan fog menni!

Ha van módod teszteld le pls; méred meg melyiken mennyi idő. (Pl elindíthatsz még egy telepítést és mennyi idő alatt fejezi be melyik gép. Celeron van a melóhelyemen, Sempron most húgomnál; találjatok ki 2 telepítendő progit, UD megy, zene megy (online zenét hallgatok hogy a letöltést vmelyest kompenzáljam). Megmérem ezen e a 2,6os csodán, és megméri vki Sempronon. 7200es Barracuda vinyó van ebben.

Mivel gyártáselőkészítő és infósként melózok, sajnos sokat nyomtatok és számolásigényes progikat is futtatok, ***ra megáll az élet ha vmi eszik egy kis procit. Minden Celeronos rendszeren, pláne ami még nem D. Ebben rohadtul semmi elvakultság nicns, ez tény; ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák