- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, ez nagyjából így is van.
Csak sajnos melóhelyre ezt a gépet nem én választottam ( de ezt sztem magadtól is tudod) és amennyiért celeront kapsz, annyiért teljesértékű procit is kapsz - pl a Sempront. Nekem ezzel szokott a bajom lenni, mikor mondják, hog yjóóó, de olcsó gép kellett. Ééés? Annyiért kapni normálisat is. Na mindegy. Otthonra Dual Core is van
. Ha lenne kess akokr Core2 lenne, így X2 (lap+proc+nb borda+minőségi venti került annyiba mint a legkisebb Core2).
Én irodai munkánál is nehezen viselem soxor, mert nyomatatásko/telepítéskor/pdf nézéskor/kislemez használatakor/operával böngészéskor olykor elég lasúúú. Mondjuk hozzá vagyok szokva a pattogós rendszerhez, K6-2ők után Duron, Athlon, Duron+SSE (Morgan), AthlonXPk (M), A64ek, X2. Kisgépekben Celeronok, PIIes, Duron, Athlon, AthlonXP és Sempron (K8as).
És peace -
Te hány/milyen gépet használsz?
Mielött sértegetsz mérd le Sempronnal és Celeronnal az alábbit:
Telepíts egy progarmot (nagyobbat) küzben egy legalább 3 megás pdf-et kezdj nyomtatni (küözben zenét hallgatsz, UD-zik a gép és letöltesz ofkorsz). Sempronnal emeleett tudsz még mást is csinálni, Celeronnal még az egérkurzor is darabosan fog menni!
Ha van módod teszteld le pls; méred meg melyiken mennyi idő. (Pl elindíthatsz még egy telepítést és mennyi idő alatt fejezi be melyik gép. Celeron van a melóhelyemen, Sempron most húgomnál; találjatok ki 2 telepítendő progit, UD megy, zene megy (online zenét hallgatok hogy a letöltést vmelyest kompenzáljam). Megmérem ezen e a 2,6os csodán, és megméri vki Sempronon. 7200es Barracuda vinyó van ebben.
Mivel gyártáselőkészítő és infósként melózok, sajnos sokat nyomtatok és számolásigényes progikat is futtatok, ***ra megáll az élet ha vmi eszik egy kis procit. Minden Celeronos rendszeren, pláne ami még nem D. Ebben rohadtul semmi elvakultság nicns, ez tény; ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest