- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexx
tag
ja, es a procit es az alaplapot mas helyrol vettem
amugy mi a velemenyetek az epox 8kha+ -rol
[Szerkesztve] -
kexx
tag
persze, hogy probaltam.
a biosfrissitessel csak az a baj, hogy a legujjabb van rajta, es direkt azert vettem ezt az alaplapot, hogy ne kelljen otthon frissitgessek. -
kexx
tag
akkor ezek alapjan szerintetek mit kene csinaljak ahoz, hogz holnap reggel visszavegyek tolem az alaplapot (penteken vettem) és adjanak nekem egy EPOX 8rda+ -t, persze plusz különbözet. ha egy procit se ismerne fel, akkor tuti lenne a dolog, de mivel ''csak'' a sempront nem ismeri fel, eleg gaz lehet. monjuk meg nagyobb gaz, hogy direkt ahoz vettem. a lenyeg roviden: a proci minden alaplapban muxik ezen kivul (3-ban probaltam), ez a lap pedig elindul mas procival (egyet probaltam).
-
kexx
tag
igazabol nem ez lenne a fo kerdes. az a lenyeg, hogy tegyuk fel kicserelik a procit. onnantol kezdve mar ugyse mernek szinte be se lepni a biosba.
az elkepzelheto, hogy gány tepom van es attol fullad ki? en nem hiszem, mert akkor talan nem epp a szorzoallitaskor halt volna meg! -
kexx
tag
ezt igy meg nem probaltam. a bios frissitesrol annyit, hogy a nelkul is kene korrektul menjen, az alaplap dobozan mar jo nagy betuvel villog, hogy semptron supported.
meg egy kerdes: asus a7v333-as alaplapba be lehet nyomni egy semptront? persze ugy, hogy menjen is! csak mert az egyik haveremnel vagyok, es neki olyan lapja van -
kexx
tag
az a baj, hogy nincs kep! betettem egy masik procit, azzal elindult, beteptem a biosba, a szorzot defaultra allitottam, de a masikkal nem megy!
-
kexx
tag
sziasztok a tegnap tonkre vagtam egy 2000es XP-t, meg Palomino volt a szerencsetlen. Hamarjaban vettem egy MSI K7N2 Delta2 alaplapot es egy Sempron 2500+ -as procit. A cuccal minden rendben volt, egesz addig, amig fel nem ''huztam'' a szorzot a legkissebbre, 7x-re a biosbol. onnantol kezdve se kep, se hang! az alaplap koser, mas procival megy. mi lehet a baj? ez tonkre vagna a procit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Windows 11
- OLED TV topic
- Macska topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel I5-6400
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest