Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog #1755 üzenetére
Oké, meglett.
Az ugrós grabnél user error volt, mert ha hátrafelé ugrottam, akkor kikerülhető, sőt büntetni is lehet utána. (Pedig az eleinte hátrafelé is ugrottam, csak akkor vszg. nem jó időzítéssel.) Így, hogy ez megvan, szinte vártam már használja ezt a skilljét. (A szardobálás a másik, amit nagyon jól be lehet büntetni.)Ettől függetlenül az első fázis elég szemét, mert egyetlen hibázás is könnyen halálhoz vezethez.
A második fázist, dobva végül a megbízhatatlan umbrellát, két nekifutásból megcsináltam. Az elsőnél hagytam egy kis időt, hogy lássam, miket tud pontosan. Itt kiderült, hogy a kardos támadásai elég könnyen deflectelhetők. Persze gyógyitalom és hp-m nem volt sok (az első fázisban elbénáztam), így végül meghaltam, de láttam már, hogy mire kell figyelni az ordításánál (mi a legegyértelműbb jele, hogy erre készül még akkor is, ha éppen nem látom a fejét), illetve könnyen átugorható a lassu sweepingje, és deflectelhetők a támadásai.
Így a következő nekifutásnál ez a fázis meg is lett.
Az elsőben talán kétszer használtam a firecrackert, de itt a másodikban csak ugrás, futás, deflect (vagy ha félresikerült, akkor blokk) és sima támadás volt. Így is le tudtam farigcsálni a hp-ját, majd megtörni a poise-ot. Végülis, csak két jól időzített deflect kellett, mert utána jött egy fej fölül csapás, amit ha sikerült deflectelni (márpedig ha láttam valamit, és nem a majom teste volt fullban a kamerában, akkor sikerült rendszerint), akkor 3-5 ütés befért neki nyakra.Így végül egy dolog maradt, amit még mindig nem értek: a sweeping grabjét miért nem tudom mindig átugrani? Mindegy, erre figyeltem és még azelőtt eltávololdtam tőle, hogy egyáltalán belekezdett volna. Így megmaradt a békesség...
-
válasz
Gothmog #1752 üzenetére
Igen köcsög dolog a dragonrot, de nem hal meg senki csak a questekben nem tudsz haladni.
A mocsok majomnál rendesen legatyásodtam, az összes arany elment spirit emblemre, aztán még farmolhattam is mint az állat... hiába. Felfújtam magam aztán mondom lenyomom spirit emlem nélkül, a végére már annyira betanultam, hogy tényleg szinte bekapott sebzés nélkül lement.Ez tényleg az a játék, hogy nézhetsz bármi guide-ot, amég nem érzel rá igazán addig baxhatod. Amint megtörtént utána meg gondolkodsz, hogy mi a fenét bénáztam eddig.
-
Garsza
veterán
válasz
Gothmog #1738 üzenetére
Na megérkeztem én is a toronyba a boszhoz. 2 próbát nyomtam eddig. 1. Fázist már egyszer sikeresen letoltam.
Az ominózus lándzsás samuraj végül csak úgy ment le hogy lépcső közepéről próbált támadni én meg a lépcső mellett áltam és ütögettem lassan lement a hp.
Nem bírtam vele másként.
Ami érdekes hogy a kastélyban két minibosszal is találkoztam azok elsőre megvoltak. A toronyban a kékruhás gyakorlatilag gyógyital fogyasztás nélkül lement.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest