- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Emma ott lesz, ahol Genichiroval harcoltál. (Csak nem kint, hanem be kell menni az épületen belülre.)
A másik kérdésre nem tudom fejből a választ.Szerk: Az Ashina Depths helyett én a Sunken Valley-t vettem volna előre. Ha azt teljesen kitakarítod, akkor az előbbi is izgalmasabb hellyé válik
-
Gothmog
senior tag
Na majd ha a Guardian Ape-hez érsz, és leírás/combat guide nélkül akarod kiismerni (mint én tettem kezdetben), figyeld meg, vissza fogod még sírni a lándzsás minibosst...
Genichironál én az első fázist nagyon-nagyon élveztem a végére (persze pöpecül ment már, mert jól kiismertem addigra), és a másodikkal voltam úgy, hogy valahogy éljük túl... (a gyógyítási kísérletre automatikus azonnali betámadásával volt bajom csak ott, de azt valami fertelmesen gusztustalannak éreztem).
-
Gothmog
senior tag
Én negyedjére tudtam lelökni. Pontosabban addigra rájöttem, hogy úgy kell, ezért megfelelően pozicionáltam magam a deadblow bevitele előtt. Az elsőnél csodálkoztam, hogy most mi van, majd amikor másodikra deadbloeoztam, akkor tűnt fel, hogy hátrafelé tántorodik. Harmadiknál már készültem, de megakadt a félfában. Negyedikre összejött.
Cserébe könnyű volt maga a harc.A fő boss harc egyébként érdekes lesz majd ott. (Nem nehéz, inkább puzzle jellegű.)
Én most egy cseszett nagy majomhoz érkeztem, de még nem mentem neki, inkább kiléptem pihenni.
-
Gothmog
senior tag
A kékruhás nekem is meglett elsőre. Félelmetesnek tűnt ugyan, de nagyon hamar megtört a posture-je.
Én azóta letudtam a gennycsírát. A sikeres ráfutásomnál a hétből még öt gyógyitalom maradt. Az első fázis már nagyon profin ment. A második azért szívás, mert ha rontassz, és gyógyitalt innál, azonnal és automatikusan bebüntet rá, kivéve ha éppen valami kombót nyom. Így meg könnyen ördögi körbe kerülhet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest