- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Ha a bázison nincs ott az asszonyka akinél a flaskok mennyiségét tudom fejleszteni akkor hol lehet ezt megtenni?
Most érkeztem a csajhoz aki a szerelmét keresi de elfogyott a Divine Confettim. Lehet azt valahol venni?
-
Garsza
veterán
válasz
Gothmog #1738 üzenetére
Na megérkeztem én is a toronyba a boszhoz. 2 próbát nyomtam eddig. 1. Fázist már egyszer sikeresen letoltam.
Az ominózus lándzsás samuraj végül csak úgy ment le hogy lépcső közepéről próbált támadni én meg a lépcső mellett áltam és ütögettem lassan lement a hp.
Nem bírtam vele másként.
Ami érdekes hogy a kastélyban két minibosszal is találkoztam azok elsőre megvoltak. A toronyban a kékruhás gyakorlatilag gyógyital fogyasztás nélkül lement. -
Garsza
veterán
Feloldottam azt a képességet hogy megtántorodó ellenfelet átugorhatom és deathblowot vihetek be neki. Azt hogy kell használni nekem még nem sikerült.
-
Garsza
veterán
Most vagyok a lovasnál. De még fejleszteni csak annyit tudtam, hogy betettem egy skilt és 3 healem van.
-
Garsza
veterán
Abban tud valaki segíten imit hogy mikor lehet fejleszteni ebben a játékban? Kicsit kínai nekem ez az egész. Pénzből amit kiszedek az enemiböl mit lehet kezdeni? Csak elkölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest