- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
"Egy idegesített benne de nagyon, hogy ivás közben lőtt meg az esetek többségében."
Erre újfent a tűzijáték a megoldás. Az ad egy kis időt a bossoknál a hp töltésre és posture visszanyerésre, ha szükséges. Ez a tűzijáték protkó a legjobb az egész játékban, mindenre is jó
.
-
atainprison
senior tag
válasz
BOBAKILL #419 üzenetére
Nekem is nagyon fura volt elsőre, én is elég sokat játszottam a DS részekkel és a Niohval. De megéri tényleg gyakorolni a védekezést és a deflectet, mert iszonyat jó lesz a harc mikor belejössz. A harmadik boss
valami eszméletlen király volt, hogy folyamat ment a pengék összecsapódása és én jöttem ki győztesen. Sokkal nagyobb feeling volt nekem, mint legyőzni bármelyik bosst a DS-ben.Genichiro -
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #414 üzenetére
"Amikor látom, hogy támadni fog egy boss, lenyomva tartom az L1-et, ezzel védem az ütéseit, de persze közben sebződöm is"
Ezt nem értem. Ha kivéded a támadásokat, akkor hogy sebződsz? Én nem sebződök és nem is kellene. Egyedül akkor van sebzés védekezésnél is, mikor van valamilyen elementális cucc a támadásban (tűz, lightning, stb.). -
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #411 üzenetére
A deflect (a parry-t hagyjuk, az nincs ebben a játékban) leginkább arra jó, hogy posture sebzést csinálj az ellenfélen. Az már külön extra, hogy vannak olyan passzív képességek, hogy deflect után counterattack nagyobbat sebez, stb. Ami még fontos, hogyha egy kombót nyom az ellenfél és a kombo utolsó ütését deflecteled, akkor az még nagyobb extra posture sebzés plusz elég sokáig tart az ellenfél regenerációja, amíg újra tud ütni. Sőt néhány bossnál külön mechanika van arra, hogy egy bizonyos támadását deflecteld és akkor elég sokat lehet ütni (stunbe kerül vagy ilyesmi).
A lényeg az, hogy ez a játék tele van "rejtett" mechanikákkal, amire magunknak kell rájönni és a deflect egy csomó esetben pont ilyen. Én is folyamat fedezek fel egyes ellenféltípusoknál gyenge pontot.
Tegnap én is teszteltem az L1 nyomogatást (védekezés) és tényleg nem talált el az ellenfél, azonban a legtöbb támadás csak sima védés volt, alig akadt deflect, szóval én maradok a "szándékos" deflect tanulásánál. -
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
Igen, tudom, hogy lehet ezeket a trénerrel gyakorolni, azért írtam csak le a mechanikákat, mert úgy láttam sokan nem ismerik őket.
#397 Ulthanito: ott nekem az alap mechanikák váltak be, folyamatos támadás és védekezés (minél több deflecttel) és elég hamar megtörik a posture. Itt valahogy nem is próbáltam mást, 3-4 próba után lement.
-
atainprison
senior tag
válasz
atainprison #388 üzenetére
*a sweepnél nem lehet védekezni és deflectelni sem
-
atainprison
senior tag
válasz
atainprison #388 üzenetére
Még egy tipp, ami rengeteget tud könnyíteni a játékon: a Shinobi Arts jobb felső skilljét (Breath of Life: Light) megszerezve minden deathblow-val visszaszerzel hp-t, amivel elég rendesen le tudod csökkenteni a gyógyítós tárgyak használatát. Legfontosabb skill szerintem a Mikiri Counter mellett.
-
atainprison
senior tag
Egy kis segítség, aki esetleg nem tudja, hogy lehet a "perilous" azaz sima védekezéssel nem védhető támadásokkal elbánni (ezek azok a támadások mikor egy piros jel megjelenik Sekiro feje fölött):
3 fajtája van:
- grab (elkapás): ezt sidesteppel érdemes leginkább kivédeni (PS-en kör és valamelyik irány), sok esetben jó az elugrás is, de az nem 100%-ra megbízható
- thrust (szúrás): ezt is ki lehet sidesteppel védeni, de itt sokkal inkább másik 2 megoldás ajánlott: a nehezebb az, hogy az utolsó pillanatban deflect-et használsz, azonban, ha nem jó időben nyomod el, akkor betalál, mert simán kivédeni nem lehet. A másik módja a Mikiri Counter (ez a Shinobi Art egy kezdő képessége), ezt úgy lehet használni, hogy utolsó pillanatban beledodge-olsz a szúrásba (illetve elég az is ha csak megnyomod a dodge gombot, de én úgy vettem észre, hogy egyszerűbb, ha az ellenfél irányába dodgeolsz). Ez a két megoldás azért jó, mert ezzel nem csak kivéded a szúrást, de még igen jelentős posture sebzést csinálsz az ellenfélnek.
- sweep (nagy vágás): ezt nem lehet se védeni, de deflecttelni és dodgeolni is nehéz, szóval itt az ugrás a legjobb megoldás. Plusz, ha úgy ugrasz, hogy lefele esés közben az ellenfél alattad lesz és még egyszer megnyomod az ugrás gombot, akkor rárugsz az ellenfélre elég nagy posture sebzést elérve. -
atainprison
senior tag
válasz
Yodamest #370 üzenetére
Nincs igazad, az ember százlábút pl.: fel lehet gyújtani, használni a tűzijátékot (ez sok segítség minden állatszerűségnél), vagy a nagy kalap protézissel deflecttelni, csak, hogy néhány alternatívát is említsek. Ez igaz a Pillangó Kisasszonyra is, lehet shurriken-t használni, gyújtani stb. Az tény, hogy minden boss-t úgy kell legyőzni, hogy vagy leviszed a hp-ját és akkor automatikusan megtörik a posture és jöhet a deathblow, vagy még az előtt leviszed a posture-t és jöhet a deathblow. A lényeg, hogy több módon lehet ezt megtenni, nem csak egyféleképpen.
-
atainprison
senior tag
válasz
30z.Samu #360 üzenetére
"Plusz, amit még valaki írt előttem, hogy ez is nonszensz számomra, hogy egy boss-nál csak úgy tudsz nyerni, ahogy a fejlesztők "megálmodták" és nincs más lehetőség. Ha Ők úgy gondolták hogy balra kell kitérni, akkor hiába csinálsz mást nem fog érni semmit, mert meghalsz."
Bocs, de ez egyáltalán nem igaz. Már legalább a játék 2/3-nál járok, de ilyennel még nem találkoztam.
Plusz berakok még egy tippek-trükkök videót, ami sokaknak segítség lehet.
-
atainprison
senior tag
-
-
atainprison
senior tag
3 éve jött ki az utolsó játékuk, amiben még tényleg nem volt támogatva, de három év az elég sok idő ebben az iparban és 2019-ben ez alapkövetelény kéne, hogy legyen. A 2018-ban megjelent Dark Souls Remasterd megkapta a támogatást, igaz azt nem a Fromsoftware fejlesztette. Ha nem lesz támogatva az sem hatalmas probléma, engem igazán a kommunikáció hiánya idegesít.
-
atainprison
senior tag
Kezdek már kicsit kiakadni a fejlesztőkre, hogy megjelenés előtt 4 nappal se voltak még képesek nyilatkozni az ultrawide támogatásról, pedig nem kevés fórumon kérdezik őket erről.
-
atainprison
senior tag
Egyik híres Dark Souls lore youtuber kiírt egy versenyt, hogy ki tud a legfantáziadúsabban megtervezni egy (a játékban nem szereplő) kar protézist, ami elég fontos része a harcrendszernek.
Az eredmény elég komoly lett, a top 10 díjazottat be is mutatja. -
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
Játék neve: Sekiro: Shadows Die Twice
Játék típusa: Akció-kaland
Fejlesztő: FromSoftware
Kiadó: Activision
Platformok: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Megjelenés: 2019. március 22.Sziasztok!
Mivel még nem volt topikja ennek a gyöngyszemnek, gondoltam nyitok róla egyet. Én már előrendeltem PC-re, szóval március 22-én este biztos írok róla egy rövidebb "első benyomás" véleményt.
Jó játékot Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest