- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
pusszycat #66 üzenetére
Az első napon én is így gondoltam.
A kormány rúdon van egy akasztó. Az majdnem jó.
Az utolsó nagyobb vásárláskor 6 darabos másfél literes, zsugorfóliázott víz a roller elején a roller alsó részéhez rögzítve.
Az akasztóra egy bevásárló táska. Keresztben a kormányra még kettő. A három táskát összefogom az eredetileg kerékpárhoz vásárolt számzáras lánccal. A táskák himbálózásából adódó egyensúlyi helyzet változását kell kivédeni.
Nekem kb 30Kg tartalék terhelhetőségem van. A maximumot nem tudom kihasználni.
Inkább az a baj, hogy nehéz több helyen vásárolni. Autóval nem gond. -
JasL
őstag
válasz
pusszycat #66 üzenetére
Érdekes, én szoktam vele bevásárolni, sőt az egyik main method. Hátitáska, kenyér, pár tej, paradicsom, felvágott simán befér, és még fel is húz vele a durva dombokon is.
Egy ilyenbe simán becuccolok fullra vele, ha leszakad a hátam akkor is felhoz, és 33 liter nem kevés. [link]
(egyébként nagyon jók ezek a Dakine háticumók, bátran tudom ajánlani őket!)
-
válasz
pusszycat #60 üzenetére
Sőt ha csak PC-n keresgélsz is ez a helyzet. Viszont ezen felül, hogy mezei kisembert megfigyelnék mint valami titkosszolgálat az kamu. Kollektíve profilozás folyik, de arra vonatkozóan, hogy célzott reklámokat kaphass, és azt nem a rollergyártó appja végzi.
Lehet ellene védekezni, hogy valaki nem a Google-lel keres, de annak meg ott az ellenértéke, hogy nem lesz a közelében sem a keresés hatékonysága.
Ja ma az iPad lokátorral is össze hozom már az F3-mat.😆 -
-
-
válasz
pusszycat #53 üzenetére
Hatalmas!
Évekig azt hittem a Xiaomi topicban is pont a nicked és az avatárod miatt, hogy hölgy fórumozó vagy
A ma olvasod posztod alapján ahol írtad a 27 kilós Rollert valami ilyesmi kép jelent meg lelki szemeim előtt:
Így már értem
Bizonyos Rollekre vehetsz ülést. Mondjuk furán néz ki
Poroltót kapsz olcsón az Aldiban is most pl. -
válasz
pusszycat #51 üzenetére
Erős csajszi lehetsz ha 27 kg-ot cipelsz fel. Ez milyen roller?
Nálam 19 kg a határ.
Ha kigyullad a rollered, tudnod kell, hogy kémiai égéssel ég:Amikor egy elektromos roller kigyullad, akkor általában a lítium-ion akkumulátor gyullad ki. Az ilyen tűz valóban kémiai reakció eredménye, és bizonyos szakaszában nem igényel külső oxigént a továbbégéshez.
Miért?
A lítium-ion akkukban:
Sok energia van sűrítve kis helyen.
Ha megsérülnek, túlhevülnek vagy zárlat keletkezik, az úgynevezett hőelszabadulás (thermal runaway) következhet be.
A cellák belsejében zajló exoterm (hőt termelő) kémiai reakciók során oxidáló anyagok is keletkezhetnek, így az égés folytatódhat levegő (külső oxigén) nélkül is.
Ezért:
Ezeket a tüzeket nehéz eloltani.
Víz sem mindig hatásos, sőt néha veszélyes lehet.
Speciális lítium-ion akkumulátor tűzoltó anyag vagy homok, porral oltó javasolt.
Összefoglalva:
Igen, egy lítium-ion akkumulátortűz – például elektromos rollerben – képes levegő nélkül is égni egy ideig, mert a saját kémiai anyagai szolgáltatják az oxigént. Ezért különösen veszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest