Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Nekem a Drive Rescue jött be eddig a legjobban. Ez egy ingyenes program és még működik is.
-
KriszBoy
senior tag
Ontrack Easy Recovery 6.0 Nekem ez mindent vissszahozott, még régebben törölteket is!
-
lac97
csendes tag
Lefutattam a keresést de a törölt könyvtárfát látom viszont nincsenek benne a fájlok.
De van egy könyvtár ''Lost Files'' ami tele van bazi nagy 1 - 1,5Gb-ás BMP fájlokkal.Azok lennének a filmjeim?
Aki ismeri a GetDAtaBack-et segitsen nekem.Mit csinálok rosszul?
Laci -
lac97
csendes tag
Köszi a választ!
Csak egyben lehet visszaállítani az egészet vagy részletekben is?
Mert a D: vinyomról töröltem le véletlenül a dolgokat, viszont a az E: csak kb a fele méretü mint az elveszett adatok.
1.C: = 20GB rendszer
2.D: = 80GB
3.E: = 20GB
A C: és az E: ugyanaz a vinyo csak két particó.
Laci -
tomcs
őstag
az meg nem feltetlen, de mast ne irj a particiora. szepen toltsd le a gdb sharewaret es ha mentheto szerezz hozza regkodot es utana meg vasarold meg mert megmentette 1 csomo adatodat :)
es ne arra a particiora mentsd oket ahol voltak, inkabb kerjel kolcson ha nincs mashol helyed. csak probalgattam a progit de igy sikerult felirnom amit meg akartam menteni, szerencse hogy nem volt eles (meg ugye dos-so unerase tapasztalatok :D) -
neduddki
nagyúr
HI!
probald meg a getbackdata-t nalam eddog az valt be legjobban van fat es ntfs valtozatat es a astalavistarol le tudod szedni a kodot hozza, termeszetesen csak kiprobalasi celleal:-)))
udv
neduddki -
tomcs
őstag
ha a particiora nem irtal azota (es persze nem rendszerparticio) akkor mondjuk getdataback fat/ntfs amek odaillik, opsonszbe beallitod hogy keressen torolt fileokat is, es lemasolod oket 1 masik particiora. termeszetesen a mentes csak regisztralt gdbvel mukodik, de shareware-vel is meg tudod nezni hogy van-e egyaltalan mit menteni.
ha rendszerparticio vagy irtal mar ra akkor meg IJ -
lac97
csendes tag
Akkor mit tegyek?
-
Jano
senior tag
Lehetséges de addig semmilyen írási műveletet ne végez rajta.
-
lac97
csendes tag
SOS.
Ha lehet segitsetek.
Iszonyú nagy marha voltam.
Törölgettem a vinyomról és véletlenül letöröltem a kb 40Gb-os filmgyüjteményemet.
Az Xp lomtárából nem állitott vissza csak 1-2 filmet.
Vissza lehet valahogy állítani a filmjeimet??
Laci
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest