- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Nekem a Drive Rescue jött be eddig a legjobban. Ez egy ingyenes program és még működik is.
-
KriszBoy
senior tag
Ontrack Easy Recovery 6.0 Nekem ez mindent vissszahozott, még régebben törölteket is!
-
lac97
csendes tag
Lefutattam a keresést de a törölt könyvtárfát látom viszont nincsenek benne a fájlok.
De van egy könyvtár ''Lost Files'' ami tele van bazi nagy 1 - 1,5Gb-ás BMP fájlokkal.Azok lennének a filmjeim?
Aki ismeri a GetDAtaBack-et segitsen nekem.Mit csinálok rosszul?
Laci -
lac97
csendes tag
Köszi a választ!
Csak egyben lehet visszaállítani az egészet vagy részletekben is?
Mert a D: vinyomról töröltem le véletlenül a dolgokat, viszont a az E: csak kb a fele méretü mint az elveszett adatok.
1.C: = 20GB rendszer
2.D: = 80GB
3.E: = 20GB
A C: és az E: ugyanaz a vinyo csak két particó.
Laci -
tomcs
őstag
az meg nem feltetlen, de mast ne irj a particiora. szepen toltsd le a gdb sharewaret es ha mentheto szerezz hozza regkodot es utana meg vasarold meg mert megmentette 1 csomo adatodat :)
es ne arra a particiora mentsd oket ahol voltak, inkabb kerjel kolcson ha nincs mashol helyed. csak probalgattam a progit de igy sikerult felirnom amit meg akartam menteni, szerencse hogy nem volt eles (meg ugye dos-so unerase tapasztalatok :D) -
neduddki
nagyúr
HI!
probald meg a getbackdata-t nalam eddog az valt be legjobban van fat es ntfs valtozatat es a astalavistarol le tudod szedni a kodot hozza, termeszetesen csak kiprobalasi celleal:-)))
udv
neduddki -
tomcs
őstag
ha a particiora nem irtal azota (es persze nem rendszerparticio) akkor mondjuk getdataback fat/ntfs amek odaillik, opsonszbe beallitod hogy keressen torolt fileokat is, es lemasolod oket 1 masik particiora. termeszetesen a mentes csak regisztralt gdbvel mukodik, de shareware-vel is meg tudod nezni hogy van-e egyaltalan mit menteni.
ha rendszerparticio vagy irtal mar ra akkor meg IJ -
lac97
csendes tag
Akkor mit tegyek?
-
Jano
senior tag
Lehetséges de addig semmilyen írási műveletet ne végez rajta.
-
lac97
csendes tag
SOS.
Ha lehet segitsetek.
Iszonyú nagy marha voltam.
Törölgettem a vinyomról és véletlenül letöröltem a kb 40Gb-os filmgyüjteményemet.
Az Xp lomtárából nem állitott vissza csak 1-2 filmet.
Vissza lehet valahogy állítani a filmjeimet??
Laci
Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest