- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
-
Dexter68
addikt
No, meglepő fordulat történt!
:C
Megnéztem a running process-ben, hogy mi van akkor, ha betöltöm ezt a topicot.
A symproxysvc.exe 99%-os processzorhasználatot produkált. Ez a NIS része.
Úgy gondoltam, hogy csinálok egy update-t.
Ezek után megtáltosodott a net.
Lehet, hogy sérült volt a cucc? -
Dexter68
addikt
válasz
Thulcandra #21 üzenetére
Kösz a nézést... Nekem sem tűnt fel semmi, bár egyszer már volt olyanom, hogy svchost.exe néven garázdálkodtak a gépemen.
-
Dexter68
addikt
válasz
Thulcandra #19 üzenetére
Most másik winyóról nem tudom tesztelni, de ha veszek, úgyis úrapakolom az egészet.
Firefox alatt ugyanez a helyzet. html gyorsan lejön, aztán a képek iszonyatosan lassan.
Egyébként az ftp-kapcsolat viszonylag gyors, meg ha Flasshget-be berángatom a cuccokat, az sem lassú.
CSAK a böngészőkben és CSAK a képek.
itt egy process lista: [L]http://www.tomi.laza.hu/feladat_01.jpg[/L] hátha láttok valamit...
:O -
Thulcandra
senior tag
Haver is elég sokat szívott chello -val, 3x újra is pakolta az OS-jét, 2x megőszült mire megértette azt amit már bekötés előtt magyaráztam neki.
Ha mindenképp v.mi féregre gyanakodsz, akkor egy másik winyórol bootolva is vizsgáld át minden xarral a te system winchestered.
Ha explorer -t használsz próbáld meg egy másik böngészővel is, pl Firefox.
[L]http://www.mozilla.org/products/firefox/[/L]
Vagy mutass egy running processes listát, hátha látunk benne v.mit.
De ha ezekután sem... akkor köszöntelek a chello fan clubban... -
Deregancs
csendes tag
Hi! annyi kérdésem lenne, hogy mi aza sasser?
-
Ekváádor
őstag
Na én lefutatta az activescant, és talált is 20 vírust a gépen(Ebből kb. 15 Sasser volt).Most már újra hasít a net:)
-
Dexter68
addikt
nokéremszépen.
Felhívtam a Júpíszít, fél óra csellóhallgatás (chello?) után a kezelő kisasszony újabb félóra komolyzene-hallgatásra itélt. (Mondjuk nem bántam volna, ha kicsit jobb minőségű :) )
Aztán kiderült, hogy központi hiba van, tudtak róla, köszönik szépen...
De a f*szért nem tudnak szólni?! Már ott tartottam, hogy újrahúzom az egész sz*rt!
Arról bezzeg kapok levélkét, hogy vigyek nekik ügyfeleket! -
Gordian
csendes tag
Mármint akkor ha ki van lőve az ms update, de mégis fut. Akkor az W32.Spybot.Worm. Legalábbis nekem ilyen néven futkosott.
-
Gordian
csendes tag
wuamgrd.exe
Ezt most megmondom hogy egy Worm :) -
Ekváádor
őstag
Hello!
Nerkem is ugyanez a problémám Axelero-val.
Csakhogy én több gyanús futó .exe fájlt is felfedeztem a fájlkezelőben, mint pl.
wupdate.exe GStartup.exe wuamgrd.exe LVCOMS.exe PDSched.exe stb.
Ezek még win reinstall előtt nem futottak egyszer se a gépemen.
A net pedig csak akkor hajlandó gy kicsit begyorsulni, ha ezeket mind lekapcsolom.
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Nem feltétlenül függ ösze a két dolog. Próbáltad már piszkálni az chellós ügyfélszolgákat? Tudom nem egyszerű feladat, de tényleg rajtuk kell túlesni először. (Persze csak miután ellenőrizted hogy tényleg nem lépted át a havi limitet. Akkor ugyanis a szöveg, amilyen kis nyiszlett fájlocska, szemre ugyanolyan gyorsan leugrik, ellentétben a képekkel.)
Az állandó kapcsolattal (chello, dsl) bíróknak sajnos hozzá kell szokni hogy a tűzfaluk nem ülhet tétlenül a babérjain :( Nem kell egyből kétségbe esni, shields up!
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Egyszerűen nem lépted túl a 15 Gigás chello határt és amiatt lassult be?:DD
-
Dexter68
addikt
Még mindig retkes lassú :O
-
MasOyama
őstag
PANDA INTERNET SECURITY :)
-
sh4d0w
félisten
Egyenlőre reinstall nem jáccik.
A képek mindig is lassabban töltődnek le, mint mondjuk a html kód, ez normális; a hirtelen megugrott ''Remote System'' próbálkozás viszont nem, valószínűleg vki bepróbálkozott, hátha bejut a gépedre. A wigwam.sztaki.hu oldalon le tudod tesztelni, mennyire ellenálló a rendszered...
A chello belassulása attól is lehet, hogy sok ember van ugyanazon a végponton, mint Te. Ők ugyanis nem garantált sávszélt adnak, hanem maximálisat. -
Dexter68
addikt
Segítsen valaki! :O
Néhány napja iszonyúan lelassult a netem (chello). Olyan, mintha valami fogná. Főleg a képek jönnek lassan.
Ezzel egyidőben nagyon sok ''Remote System'' próbálkozást jelez a NIS. Végignéztem a gépet NAV-val, TrendMicro-t is ráeresztettem - semmi.
Ráhajtottam AdAware-t, meg egy csomó antispy-progit, semmit nem találtak.
Van valakinek tippje, hogy mi lehet?
Nem nagyon szeretnék reinstallt...
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest