- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Dexter68
addikt
No, meglepő fordulat történt!
:C
Megnéztem a running process-ben, hogy mi van akkor, ha betöltöm ezt a topicot.
A symproxysvc.exe 99%-os processzorhasználatot produkált. Ez a NIS része.
Úgy gondoltam, hogy csinálok egy update-t.
Ezek után megtáltosodott a net.
Lehet, hogy sérült volt a cucc? -
Dexter68
addikt
válasz
Thulcandra #21 üzenetére
Kösz a nézést... Nekem sem tűnt fel semmi, bár egyszer már volt olyanom, hogy svchost.exe néven garázdálkodtak a gépemen.
-
Dexter68
addikt
válasz
Thulcandra #19 üzenetére
Most másik winyóról nem tudom tesztelni, de ha veszek, úgyis úrapakolom az egészet.
Firefox alatt ugyanez a helyzet. html gyorsan lejön, aztán a képek iszonyatosan lassan.
Egyébként az ftp-kapcsolat viszonylag gyors, meg ha Flasshget-be berángatom a cuccokat, az sem lassú.
CSAK a böngészőkben és CSAK a képek.
itt egy process lista: [L]http://www.tomi.laza.hu/feladat_01.jpg[/L] hátha láttok valamit...
:O -
Dexter68
addikt
nokéremszépen.
Felhívtam a Júpíszít, fél óra csellóhallgatás (chello?) után a kezelő kisasszony újabb félóra komolyzene-hallgatásra itélt. (Mondjuk nem bántam volna, ha kicsit jobb minőségű :) )
Aztán kiderült, hogy központi hiba van, tudtak róla, köszönik szépen...
De a f*szért nem tudnak szólni?! Már ott tartottam, hogy újrahúzom az egész sz*rt!
Arról bezzeg kapok levélkét, hogy vigyek nekik ügyfeleket! -
Dexter68
addikt
Még mindig retkes lassú :O
-
Dexter68
addikt
Segítsen valaki! :O
Néhány napja iszonyúan lelassult a netem (chello). Olyan, mintha valami fogná. Főleg a képek jönnek lassan.
Ezzel egyidőben nagyon sok ''Remote System'' próbálkozást jelez a NIS. Végignéztem a gépet NAV-val, TrendMicro-t is ráeresztettem - semmi.
Ráhajtottam AdAware-t, meg egy csomó antispy-progit, semmit nem találtak.
Van valakinek tippje, hogy mi lehet?
Nem nagyon szeretnék reinstallt...
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest