- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelidorzo
aktív tag
Üdv.
Jártam igy szép dolog
két megoldást találtam anno két különböző gépen ami hasonlót csinált.
Az egyik az egy rendszervisszaállitás volt.
A másik:
Csökkentett módú inditás, rendszervisszaállitás kikapcsol (nem baj ha hisztizik a winfos), utána továbbra is csökkentetben spybot, adaware, nod32, összes régi internet tempfile drasztikus kézi törlése.
nem ártana majdan egy sp2.
ha bejött akkor visszalehet kapcsizni a rendszervisszát. -
Garmacor
aktív tag
Megtalaltam egyelore a megoldast egy kis progi ami ezt szedi le.
-
Garmacor
aktív tag
Mindent megtettem de egy filebol visszairja magat. Mar 4 spy fut allandoan a gepen 2 virusirtoval es tuzfallal.
-
kisho
senior tag
Csökkentett módban próbáltad a keresést? Adaware-vel full system scan-t csinálj.
Töröld a temporary internet files-t, meg nézz bele a
C:\WINDOWS\Downloaded Program Files könyvtárba, és a C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\HOSTS fileba is. Azon kívül nézd meg a vezérlőpult/programok telepítése és törlése menüpontot. (1-2 spywaret el lehet onnan is távolítani) Aztán ha továbbra se jó akkor csinálj egy TELJES vírusellenőrzést, akár másik vírusölővel (pl.: nod32) is.
Ez is hasznos lehet: Bővebben: link
Egyelőre más nem jutott eszembe. Remélem segítettem.
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
válasz
Winner_hun #5 üzenetére
Ott van minden... mutatja a HiJackThis... azokat kellene visszaállítgatni...
De addig nem érdemes, amíg nem tudjuk, hogy fut-e valami, ami nem hagyja ezt megtenni. -
Winner_hun
félisten
Lehet, hogy hülyeséget írok, de registry cleanert próbáltál?
Eestleg vezérlőpult/internet beállítások/kezdőlap/amit akarsz
szerk: unokatesóm is szívbott egyszer egy hasonlóval, azt mondta, hogy a registryben megtalálta és lelőtte, de már nem tom, hogy hol.
[Szerkesztve] -
Garmacor
aktív tag
up
-
Garmacor
aktív tag
Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 18:26:30, on 2005.01.13.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Surround Mixer\CTSysVol.exe
C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\Unload\hpqcmon.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\APVXDWIN.EXE
C:\Program Files\Microsoft Hardware\Mouse\point32.exe
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnf.exe
C:\PROGRA~1\ICQ\ICQ.exe
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasDtServ.exe
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServAlert.exe
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServAlert.exe
C:\WINDOWS\System32\CTSvcCDA.EXE
C:\Program Files\Common Files\Panda Software\PavShld\pavprsrv.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\pavsrv51.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\psimsvc.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\AVENGINE.EXE
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\WINDOWS\System32\MsPMSPSv.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\WebProxy.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\Netscape\Netscape\Netscp.exe
C:\Program Files\TOTALCMD\TOTALCMD.EXE
C:\DOCUME~1\Garma\LOCALS~1\Temp\_tc\HIJACK~1.EXE
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer,SearchURL = http://win-eto.com/sp.htm?id=567
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://win-eto.com/hp.htm?id=567
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://win-eto.com/hp.htm?id=567
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://win-eto.com/hp.htm?id=567
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
N3 - Netscape 7: user_pref(''browser.startup.homepage'', ''http://forum.hwsw.hu/index.php?&showforum=28''); (C:\Documents and Settings\Garma\Application Data\Mozilla\Profiles\default\nbe9ysea.slt\prefs.js)
N3 - Netscape 7: user_pref(''browser.search.defaultengine'', ''engine://C%3A%5CProgram%20Files%5CNetscape%5CNetscape%5Csearchplugins%5CSBWeb_01.src''); (C:\Documents and Settings\Garma\Application Data\Mozilla\Profiles\default\nbe9ysea.slt\prefs.js)
O2 - BHO: (no name) - {467FAEB2-5F5B-4c81-BAE0-2A4752CA7F4E} - C:\WINDOWS\System32\W8C6S4~1.DLL
O3 - Toolbar: &Rádió - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: MSN Toolbar - {BDAD1DAD-C946-4A17-ADC1-64B5B4FF55D0} - C:\Program Files\MSN Toolbar\01.01.1601.0\hu-hu\msntb.dll
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] ''C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe''
O4 - HKLM\..\Run: [CTSysVol] C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Surround Mixer\CTSysVol.exe
O4 - HKLM\..\Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [AsioReg] REGSVR32.EXE /S CTASIO.DLL
O4 - HKLM\..\Run: [SBDrvDet] C:\Program Files\Creative\SB Drive Det\SBDrvDet.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] ''C:\WINDOWS\System32\qttask.exe'' -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [Mirabilis ICQ] C:\PROGRA~1\ICQ\ICQNet.exe
O4 - HKLM\..\Run: [CamMonitor] C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\\Unload\hpqcmon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Share-to-Web Namespace Daemon] C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [APVXDWIN] ''C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\APVXDWIN.EXE'' /s
O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [POINTER] point32.exe
O4 - HKLM\..\Run: [gcasServ] ''C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe''
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE
O8 - Extra context menu item: Letöltés a FlashGet-tel - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
O8 - Extra context menu item: Minden letöltése a FlashGet-tel - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
O9 - Extra button: ICQ Pro - {6224f700-cba3-4071-b251-47cb894244cd} - C:\PROGRA~1\ICQ\ICQ.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ - {6224f700-cba3-4071-b251-47cb894244cd} - C:\PROGRA~1\ICQ\ICQ.exe
O15 - Trusted Zone: *.greg-search.com
O16 - DPF: {7D30109B-DD2B-4339-BE80-1CD48723C2BC} (LiveX(v6.0.1.0)) - http://spidern3t.no-ip.org:8555/cab/Live.cab
O16 - DPF: {99B6E512-3893-4155-9964-8EB8E06099CB} (WebSpyWareKiller Class) - http://download.zonelabs.com/bin/promotions/spywaredetector/WebSWK.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{AA25F450-E274-46E4-926E-B2C27DA0CFED}: NameServer = 195.184.181.4 195.184.180.4 195.184.180.4
O20 - AppInit_DLLs: uu6prgcd6o3t6h.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\System32\CTSvcCDA.EXE
O23 - Service: Logikai lemezkezelő felügyeleti szolgáltatás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: Eseménynapló - Unknown - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: IMAPI CD-égető COM-szolgáltatás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\imapi.exe
O23 - Service: NetMeeting távoli asztalmegosztás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\mnmsrvc.exe
O23 - Service: Hálózati DDE - Unknown - C:\WINDOWS\system32\netdde.exe
O23 - Service: Hálózati DDE DSDM - Unknown - C:\WINDOWS\system32\netdde.exe
O23 - Service: Panda Process Protection Service - Unknown - C:\Program Files\Common Files\Panda Software\PavShld\pavprsrv.exe
O23 - Service: Panda anti-virus service - Unknown - C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\pavsrv51.exe
O23 - Service: Plug and Play - Unknown - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: Panda IManager Service - Panda Software Internacional - C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\psimsvc.exe
O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelője - Unknown - C:\WINDOWS\system32\sessmgr.exe
O23 - Service: Intelligens kártya segítője - Unknown - C:\WINDOWS\System32\SCardSvr.exe
O23 - Service: Intelligens kártya - Unknown - C:\WINDOWS\System32\SCardSvr.exe
O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások - Unknown - C:\WINDOWS\system32\smlogsvc.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor - Zone Labs Inc. - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
O23 - Service: Kötet árnyékmásolata - Unknown - C:\WINDOWS\System32\vssvc.exe
O23 - Service: WMI teljesítményadapter - Unknown - C:\WINDOWS\System32\wbem\wmiapsrv.exe -
Garmacor
aktív tag
Benyaltam valahogy ezt pedig nem szoktam huje helyeken netezni.
Leirthatatlan eddig szamomra.
Ad-adware, Spybot es a Microsoft Antispy is felsult vele.
Van ra megoldas vagy huzzam ujra a windozt?
http://here4search.com/enter.htm?id=567
Erre dob minden IE inditasnal. Nem lehet atallitani semmi masra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest