Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely2005
tag
Hát valószínű, hogy nem csak én rendeltem tőlük és nem csak 30e-ret kaszáltak, ha egyáltalán átvertek.
"Nem igazán a türelem az erősséged."
Szerintem van okom arra, hogy kételkedjek abban, hogy meg fog-e jönni, de ez nem teljesen egyenlő a türelemmel.
"Nos. Határidőt követően sorstársakat keresnék, hogy ne pici legyen a kárösszeg. Meg a tömeges károsításra jobban ugranak, mint egyszer 30eFt-ra... Hamár csinája, csinálja profin, ne ilyen bénamóricka módon..."
Hogy keressek sorstársakat?
Azt tudom modnani, hogy rengeteg mindent hírdettek az apróneten és több, mint valószínű nem én vagyok az egyetlen "áldozat"."A megrendeléssel elfogagsz egy online szerződést, igaz? Olyan, mintha aláírnád. Ezt esetleg be tudod linkelni?"
Azt mondták, hogy küldenek egy e-mailt, amibe egy szerződés lesz, amit el kell fogadni. De az e-mailből csak az jött le, hogy ha küldöm a pénzt, akkor automatikusan elfogadtam a "szerződést". Vagyis ezt: [link]
Reset Elek: Köszönöm a linket, elolvasom! Amúgy az ügyvéd nem kerül pénzbe? Ha igen, kb. mennyibe?
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt tudom modnani, hogy rengeteg mindent hírdettek az apróneten és több, mint valószínű nem én vagyok az egyetlen "áldozat".