Keresés

Aktív témák

• illu

tag

válasz greatchaos #2 üzenetére

feltettem a kérdést ott is... de tényleg elég nagy gondban vagyok ezzel jó lenne minél előbb orvosolni :F :O

• illu

tag

Üdv
    Nekem eléggé érdekes,egyedi problémám lenne amit észleltem és szeretnék tanácsokat, segítségeket kapi ezzel kapcs.
    Tehát:
    Az utóbbi hetekben észleltem hogy valami nincs rendben mikor elkezdek játszani (CoD,WoW stb..) a gépem olyat csinál hogy játék közben "krix-kraxok" megjelennek a képernyőn a végén már annyi meg olyan szinten hogy látni se lehet, ez még csak a kezdet... ezután csinál olyat a gépem ( ha tovább játszok ) hogy a monitor egyszerüen nem reagál, úgy érzékeli mintha a gép ki lenne kapcsolva de közben a gép üzemel, próbálok RESET-et nyomni.. semmi, nem reagál egyáltalán, jó POWER gomb kikapcsolom hosszan nyomva tartom... kikapcsol. utána bekapcsolnám a gép üzemel, de a képernyőn még mindig semmi :Y , eljátszom 4-5 ször utána már üzemel minden rendesen! De csak akkor cisnálja ezt ha valamivel elkezdek játszani, valamikor játék közben megfagy egyszerüen és csak a POWER gombos megoldás tudja orvosolni...
    Szerintetek mi lehet a probléma? Megjegyezném a gépem vírusos, gondoltam itt format C-re.. esetleg a videókártyával lehetnek gondok? ( GF 6600GT 4 éves ) vagy a montiorral? :F
    ui.: néha még színes kixkraxok is megjelennek egy ilyen tortúra után a windowsban aztán 2-3 perc elteltével eltűnnek a képernyőről

ízelítőnek 2 db kép:

Aktív témák